Na titulkach se pracuje ale vydali to dost blbe, takze se na tom nedalo delat ve Stredu..Takze zase dneska az prijedu ze skoly..Pak se na to nejak sedne..
Já nevím.Zase to bylo jiné prostředí najednou, alespon zmena..Ackoliv podobnost s tušim že Revisions je podobna..Ale proc by nemohly bejt mesta podobny..Byt je to jina Galaxie.Všude hodně zeleně, celkem pohadka pro oči..
K te vaší Westernove scene..Ono to mozna v tu chvili ani tak pusobit nemelo..Kdyz mu Sheppard rekl:"Vy se nevzdáte, žejo?(tusim ze todle neco rekl) tak To bylo jasné..Kolya do vězení nepůjde ani nikam jinam..Nikdo jinej si netroufne Kolyu zastrelit,.A mozna opravdu v tu chvili to tak pusobilo..Kdyby byl Kolya rychlejsi..
Ja nesouhlasim s tim ze Kolya nemel umirat.Ze je to nesmyslne..Mnohem vic lidi umira mnohem "trapneji".Nikdo nerika ze "vetsii postava" musi umrit nejak zvlastne..
Ja treba cetl na GW, prispevek proc nepouzil tlumic na P90 a dela tam ten clovek z toho strasnou vedu..To uz mi prijde trapny..Pravdepodobne tomu nerozumi, ale vadi mu to..
Ta epizoda je takova jaka je..Budme radi, mohla SG1 skoncit po 3 sezone a bylo by prd..