Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 11.12.2006 - review epizody 313

11.12.2006 - review epizody 313

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 06.12.2006 17:37:36
Ironicus Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

No mě tahle epizoda nevadila zas tolik jako vám ostatním, i když teda pravda že jako celek působila trochu nejistě, chaoticky. Nicméně se vsadím, že kdyby taková epizoda byla ve druhé sérii, působila by mnohem lépe. Co mě ale naštvalo, že v epizodě takového ražení zabili nejlepšího záporáka Atlantis. To snad nemysleli vážně - po epizodách Storm, Eye a Common Ground tenhle týpek končí v epizodě, která má být (")humorného(") charakteru? To si nezasloužil. Upřímně doufám, že navzdory většině dohadů nebude epizoda Vengance návatem
Toto je spoiler!!!:
Michaela,
ale právě Kolyi. I když se obávám, že k tomu nedojde :(

Závěrem - byla to velmi slabá epizoda, ale co na ní bolí nejvíc je Kolyova smrt.
[img][images/thumbs/Ironicus_sig1.jpg]http://img.majidonline.com/pic/51451/sig1.jpg[/img]

Příspěvek 06.12.2006 19:13:23
chrastenka Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Stašná epizoda :(

Příspěvek 06.12.2006 19:42:01
Angmar.FZ Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

... hle mi se celkem líbila... 8) Z Koylovy smrti sic nemám příliš dobrý dojem, westernový styl mi v Atlantis fakt nesedí, ale toho blbečka rádobyvtipného vypravěče, toho fakt můžu... Na konci vítězství, které si vydobil pracovitý lid (trošku budovatelství z let u nás zaplaťpánbůh minulých)...
Pro mě průměrná epizoda, ale strašnou, nejhorší a nevím jak ještě jinak bych ji rozhodně nenazval. :wink:

Příspěvek 06.12.2006 19:49:03
WiX Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak Kolya umřel. Hm. teď asi všechny naštvu, ale podle mě bylo na čase :D
Genii nemám rád, žádný díl s nima se mi nelíbil (kromě jednoho - 3x7 ) A Kolyu jako postavu nemám rád ještě víc.
Existence jevů UFO nám nic neříká o mimozenské inteligenci, ale vypovídá o tom, jak vzácná je inteligence zde na Zemi.

sir Arthur C. Clarke

Příspěvek 06.12.2006 20:05:45
Rubi Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

...
Naposledy upravil Rubi dne 20.4.2009 23:23:22, celkově upraveno 1

Příspěvek 06.12.2006 20:10:50
bob 1 Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

no ohledně toho štítu možná se ho lucián(lucie)naučil ovládat myslí přece jenom Rodney se nenarodil v Pegasu že a to s tim Kolyou nevim asi ho už nadobro vyřadily :(

Příspěvek 06.12.2006 21:06:08
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Já myslím, že Progeny, Real Worldem a Returnem nám bylo jemně naznačeno, že dějově jsou Wraithové jako hrozba odsunuti na druhou kolej...
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 06.12.2006 21:13:20
RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Bylo to i v několika bonusech a dokumentech, myslím že v celé sezóně budou jen 3 díly věnované wraithům :wink:
Obrázek

Příspěvek 07.12.2006 10:52:01
bob 1 Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

tak málo no to je blbý :( jo a nevíte kdy budou titulky ?

Příspěvek 07.12.2006 11:22:49
Jack_xy

Odpovědět s citací

Na titulkach se pracuje ale vydali to dost blbe, takze se na tom nedalo delat ve Stredu..Takze zase dneska az prijedu ze skoly..Pak se na to nejak sedne..

Já nevím.Zase to bylo jiné prostředí najednou, alespon zmena..Ackoliv podobnost s tušim že Revisions je podobna..Ale proc by nemohly bejt mesta podobny..Byt je to jina Galaxie.Všude hodně zeleně, celkem pohadka pro oči..

K te vaší Westernove scene..Ono to mozna v tu chvili ani tak pusobit nemelo..Kdyz mu Sheppard rekl:"Vy se nevzdáte, žejo?(tusim ze todle neco rekl) tak To bylo jasné..Kolya do vězení nepůjde ani nikam jinam..Nikdo jinej si netroufne Kolyu zastrelit,.A mozna opravdu v tu chvili to tak pusobilo..Kdyby byl Kolya rychlejsi..

Ja nesouhlasim s tim ze Kolya nemel umirat.Ze je to nesmyslne..Mnohem vic lidi umira mnohem "trapneji".Nikdo nerika ze "vetsii postava" musi umrit nejak zvlastne..

Ja treba cetl na GW, prispevek proc nepouzil tlumic na P90 a dela tam ten clovek z toho strasnou vedu..To uz mi prijde trapny..Pravdepodobne tomu nerozumi, ale vadi mu to..

Ta epizoda je takova jaka je..Budme radi, mohla SG1 skoncit po 3 sezone a bylo by prd..:)

Příspěvek 07.12.2006 14:31:52
Jonas Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak musím povedať že mne sa táto epizóda moc páčila,
kopec nečakaných vecí, zvratov i chýb, ale tie patria k seriálom, a keď je dobrý dej viem chyby odpustiť, myslím že bola aj lepšia ako 3x03 :D ,
tá mi vtedy prišla neuveriteľne divná, a táto bola taká zaujímavá, a hlavne neboli v nej zdåhavé nudné rozhovory, ani priveľa akcie ktorej je v sga niekedy prebitok.

:)

A na konci ako Sheppard zabil Kolyu, niektorý tu píšete že tak zomrieť nemal, ale mne sa to páčilo, to sme v sga ešte nemali.
[img][images/thumbs/Jonas_userbar.png]images/thumbs/Jonas_userbar.pnghttp://[/img]

Příspěvek 07.12.2006 14:44:17
WiX Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

No, jak už psala Klenotka, bugů tam bylo víc. Např:
Toto je spoiler!!!:
- jaktože najednou neměl ATA gen? Pokud vím, tak ho dostal, aby si mohl zalítat Jumperem. A vzhledem k faktu že s ním skutečně letěl, tak ho měl.
- jaktože se nebránil když ho topili? Mohl jim klidně jednu vrazit a oni by si nešktrli
- jaktože uměl jenom tak číst naše písmo? I rasy které mluví anglicky používají různá písma. Naše nepoužívá nikdo.
Ale že bych na to musel vyloženě nadávat, to zas ne. Dalo se na to dívat a Kolyova smrt pro mě byla dostatečná satisfakce.
Existence jevů UFO nám nic neříká o mimozenské inteligenci, ale vypovídá o tom, jak vzácná je inteligence zde na Zemi.

sir Arthur C. Clarke

Příspěvek 07.12.2006 15:16:00
Roadse Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Tak ten tvůj první bug je omyl.On s Jumperem vůbec neletěl, letěl s ním Shepp.On nedostal ATA gen, ale serum, které vyřadilo tu jeho chemikálii.
Carterová :"Pane??"
O'neill: "To je moje zbraň, přísahám."

[img][http://sg1sga.xf.cz/sig.jpg]http://sg1sga.xf.cz/sig.jpghttp://[/img]

Příspěvek 07.12.2006 15:53:14
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Že by zrovna smrt nejlepšího (jediného?) záporáka, který Atlantisáci někdy měli téhle episodě pomohla, to bych neřekl...
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 07.12.2006 15:55:24
WiX Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

to Roadse: Aha jj. máš pravdu dík

to Raynor: nevím, ale Kolya byl takový pofiderný záporňák. Připadlo mi to tak, že nebyl ani tak nebezpečný, jako spíš otravný. :fish:

sir Arthur C. Clarke

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách