A.I.Ghost píše:
1) Jak nabrali dovnitr pudliku replikatora.
- neslysel jsem nic o tom, ze by pred otevrenim prostoru vypustili vzduch. Pri otevirani dveri by se potom obsah musel vystrelit do vesmiru. (rekneme, ze ten vzduch vypustili)
- potom ale nastava dalsi zajimavost. Ve vesmiru je cca -160 ~ -185. Prislo mi docela divne jak tam byli zabery na to vsechno vybaveni a sedadla, ze to neni zmrzly. Pri takove teplote staci 10 vterin aby takove veci promrzli "az na kost"
to mi taky vrtá hlavou
A.I.Ghost píše:
2) Honicka s dronama. Vystrelilo se jich 4 (bo 5). Jak leteli, tak nektere drony narazeli do mesta. Ale porad jich tam letelo tech 4-5 kusu... To by se dalo zduvodnit, ze replikatori odpalovali dalsi. Potom se ale ptam proc neodpalili vic naraz???
Na začátku jich bylo 5 pak postupně dva odpadly a na konci nad mořem byly už poze dva.
A.I.Ghost píše:
2.1) S pudlikem se schovali pod vodou a drony za nimi neporacovali. Hezkej trik... kdyby ovsem posleze Beckett dronama neodpalil hyperdrive (a to uz drony pod vodou plavali... to je jako Rodney stihl vylepsit?). Todleto pos**** jak jen mohli

To je pravda ale drony mohli odpálit replikátoři nějak automaticky (např. obrana proti cizím tělesům v okolí a třeba sami od sebe pod vodu nejdou. Ale když je Beckett vystřelil z křesla tak je mohl přinutit jít i pod vodu.
A.I.Ghost píše:
3) Strelba na replikatory - hezke... Pamatuju si z SG-1 - stacil jeden vystrel na replikatory a hned si menili frekvenci, ze je to uz nezabijelo. Tito replikatori jsou daleko pokrocilejsi, ale stejne az do konce dilu si imunitu nevytvorili.
to je taky pravda
A.I.Ghost píše:
4) Replikatori meli stejnou znalostni uroven, jako antikove a jelikoz jsou to roboti, tak vidi lepe a vsimaji se daleko vice veci nez lide... To ty vymenene krystaly nevideli, kdyz odstranovali C4?
Třeba ne, věděli že tam je C4, která při aktivaci štítu vybuchne a štíty vyřadí. A tak se v rychlosti zaměřili pouze na tu C4ku.
A.I.Ghost píše:
5) A jeste neco. Pouzili se krystaly s anti-replikatorskych pusek, ze?
Dotaz - jak pak Teyla mohla strilet, kdyz ala Rambo vesla to mistnosti s kreslem?
Třeba měli sebou v pudliku víc pušek a ty krystaly vyndali z nich a ne ze svých s kterými posléze sříleli. A Rodney jim to pouze vysvětloval na jedné z těch "nepotřebných" zbraní z pudliku.

Roadse píše:
a plan B byl co?? A bylo myslím něco s tím replikátorem co měli v jumperu, ale když ho rodney(velký střelec

) musel zničit tak museli počítat s plánem B
Plán B bylo postupně je všechny postřílet, ale hned to zavrhli jelikož čím více by stříleli tím rychleji by replikátoři přišli na frekvenci jakou používají a to by znamenalo že by se stali imuními.
Ale tento díl byl jeden z nejlepších jaké sem viděl a to i přesto že tam nebyl muj oblíbenej Dr. Zelenka. Dal bych mu tak 9,75/10.
Woolsey: To znělo jako další výbuch.
O'Neill: Ano, to znělo.
Woolsey: Co to má znamenat?
O'Neill: Něco vybuchlo.
Woolsey: Ale jestli Sheppard útočí na Replikátory, nebo Replikátoři na něj?
O'Neill: To se dozvíme.
Woolsey: Jak se sem vůbec dostali? Skrz bránu?
O'Neill: Celou dobu tu sedím vedle vás. Proč si myslíte, že mám víc informací?
Woolsey: Říkal jsem, že mi tohle nejde.
O'Neill: Řekli, že se ozvou za pár hodin. To mají ještě dobrých jedenáct vteřin.
Woolsey: Už je to víc než jedenáct vteřin.
O'Neill: Ano, ale vy ignorujete ten dramatický prvek zpoždění.
Shep: Gen. O'Neille, jste tam?
O'Neill: Vidíte?
Woolsey: Díky Bohu.
EDIT: Nepiš víc příspěvků pod sebe, používej tlačítko UPRAVIT. Jinak nemusíš snad citovat úplně všechno. Pomeranc