Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 25.11.2006 - review epizody 311

25.11.2006 - review epizody 311

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 23.11.2006 07:26:26
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Skvělej díl, Jack jak má bejt až na super Teylu, dokonalej díl, 9,5/10. těším se na další takovéto díly...
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 23.11.2006 08:11:52
Mrs. Sheppard Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Zatím jsem 311 viděla jen v AJ, tak moje vnímání bylo trochu omezeno sluchově ,ale vizuálně jsem si přišla na své!!! Jak všem slušela ta černá trička :lol:
jak se všichni hrdinně tvářili :lol: a pak jak tam všichni byli tak hezky pohromadě a dokonce s RDA!! :lol: Trochu jsem postrádala Antiky. Třeba kdyby se někde povalovala jejich mrtvá těla, nebo ještě lépe, kdyby někde byl uvězněn i nějaký živý antik, který by pak zpytoval svědomí :wink: Mě se to zdálo téměř dokonalé. Technické parametry moc nezkoumám, ale scénaristicky dokonalé a zábavné! Dobrý nápad s tou replikátoryrozkládající zbraní a se štítem. Jen mi připadalo, že na to jak to byla dramatická a životu nebezpečná situace - všichni byli až moc uvolnění (zvláště Sheppard - i když mu to uvolnění slušelo!).
After hard working I like hard playing

Příspěvek 23.11.2006 08:40:46
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Chaotic píše:
Tar-ara píše:
A naprosto nádherné bylo to, jak Elizabeth Jacka objala...owww :sunny: . Jsem si zrovna říkala, že nějaký projev radosti by se hodil, ale že objetí asi ne, na to SG moc nehraje...awww. Miloučké :D.

No Jack nevypadal zrovna moc nadšeně :)

Jacka docela překvapila. On se tvářil tak, jak je mu vlastní. Nemyslim, že by mu to ale nějak vadilo (i když víc by uvítal Sam :lol: ).

A.I.Ghost: Jéje, ty se nedíváš na obsah, ale na provedení. Vykašli se na to a snaž si to užít ;-)

Mmch. fain, že nebyl Jack oblečen do té formální uniformy. Vypadá v ní blbě :).
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 23.11.2006 10:01:29
jegi Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

len ma trocha mrzí ze neprezil ziadny antik :cry:

Příspěvek 23.11.2006 10:04:52
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Mě taky, aspoň by mu mohli říct, kam až sahá jeho inteligence... :lol:
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 23.11.2006 10:48:18
A.I.Ghost Uživatelský avatar
Airman
Airman

Bydliště: Milky Way (M-31); Solar System; Earth(Tauri); European Continent

Odpovědět s citací

2: Tar-ara
Ja se prave divam a uzivam si ten dil, ale tydle veci mi rovnou biji do oci i kdybych nechtel. Ja je schvalne nehledam. :)

Ale jak jsem psal vys - u dilu jsem se dobre pobavil.

PRAETORIANNI NONNUMQUAM IN PROELIO NUMQUAM IN BELLO SUPERANTUR
  • GA-965P-DS3
  • IC2D E6400 @ 3.2Ghz
  • gSkill 800Mhz, 2048Mb
  • INNO3D 7600GST
  • 2xSeagate 10.320Gb RAID1
  1. Mac OS X 10.4.8 ; JaS + Semthex + Pion + Terminal
  2. Windows XP SP2 ; build 2180 + nLite + selfpatch

Příspěvek 23.11.2006 11:57:11
Palo Airman
Airman

Odpovědět s citací

Pozrel som si tento diel včera večer. Celkom dobrý až na tie malé nezrovnalosti. Zaujímalo by ma však, či replikátori rozobrali celú loď, koľko ZPM mali na lodi (nevieme, koľko ZPM je treba na pohon lode typu Aurora - predpokladám, že na takej prileteli), taktiež by ma zaujímalo, čo sa stalo s loďou Antikov. A keď som
dobre pochopil (pozeral som to po anglicky), tak by sme mali mať teraz 3 plne nabité ZPM, čiže môžeme preskúmať ostatné sekcie - viacej personálu. A šte som bol prekvapený, že tam bola dolná sekcia zatopená aj s Pudlejumpermi (boli tam tuším 2 ks.

Příspěvek 23.11.2006 12:02:18
Aiwendill Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

hej boli tam dva jumpery plus ten, na ktorom prileteli...

ale teraz maju tu nevyhodu, ze si znicili horny hangar vo vezi, ked ju vyhodili do vzduchu...

Ale v meste je mozno este niekolko inych hangarov pre Jumpery, lebo pokial som dobre rozumel, tak sheppard tam spomina do vysielacky O`Neillovi, ze idu do jedneho z hangarov pod vodou...

takze mame nadej ze zatopenych sekcii mesta je viacej...

Příspěvek 23.11.2006 12:09:47
Palo Airman
Airman

Odpovědět s citací

Chceš povedať, že repilikátori neopravili ten horný hangár? A aj keby ho opravili, tak Jumpery si to asi odniesli, len by ma zaujímalo, koľko ich tam mali zaparkovaných. Inak sa mi ten nápad s tou bombou vôbec nepáčil, mohli tam dať radšej dáku takú, ktorá by vyvolala disruptorový výbuch a replikátori by sa boli rozpadli aspoň v riadiacej veži a najbližšom okolí.

Příspěvek 23.11.2006 12:12:49
Aiwendill Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

skor by som povedal, ze asurania opravili celu vezu a aj ten hangar, ale uz ho nestihli vybavit dalsimi Jumpermi. PRedpokladam, ze ich tam mali nejakych osem, mozno desat a pokial viem, tak ten horny hangar bol priamo nad epicentrom vybuchu tej bomby, takze si to odniesol v plnej sile...

Příspěvek 23.11.2006 12:20:21
tommi86 Airman
Airman

Odpovědět s citací

A.I.Ghost píše:
1) Jak nabrali dovnitr pudliku replikatora.
- neslysel jsem nic o tom, ze by pred otevrenim prostoru vypustili vzduch. Pri otevirani dveri by se potom obsah musel vystrelit do vesmiru. (rekneme, ze ten vzduch vypustili)
- potom ale nastava dalsi zajimavost. Ve vesmiru je cca -160 ~ -185. Prislo mi docela divne jak tam byli zabery na to vsechno vybaveni a sedadla, ze to neni zmrzly. Pri takove teplote staci 10 vterin aby takove veci promrzli "az na kost"

to mi taky vrtá hlavou

A.I.Ghost píše:
2) Honicka s dronama. Vystrelilo se jich 4 (bo 5). Jak leteli, tak nektere drony narazeli do mesta. Ale porad jich tam letelo tech 4-5 kusu... To by se dalo zduvodnit, ze replikatori odpalovali dalsi. Potom se ale ptam proc neodpalili vic naraz???

Na začátku jich bylo 5 pak postupně dva odpadly a na konci nad mořem byly už poze dva. :D

A.I.Ghost píše:
2.1) S pudlikem se schovali pod vodou a drony za nimi neporacovali. Hezkej trik... kdyby ovsem posleze Beckett dronama neodpalil hyperdrive (a to uz drony pod vodou plavali... to je jako Rodney stihl vylepsit?). Todleto pos**** jak jen mohli :D

To je pravda ale drony mohli odpálit replikátoři nějak automaticky (např. obrana proti cizím tělesům v okolí a třeba sami od sebe pod vodu nejdou. Ale když je Beckett vystřelil z křesla tak je mohl přinutit jít i pod vodu. :D

A.I.Ghost píše:
3) Strelba na replikatory - hezke... Pamatuju si z SG-1 - stacil jeden vystrel na replikatory a hned si menili frekvenci, ze je to uz nezabijelo. Tito replikatori jsou daleko pokrocilejsi, ale stejne az do konce dilu si imunitu nevytvorili.

to je taky pravda

A.I.Ghost píše:
4) Replikatori meli stejnou znalostni uroven, jako antikove a jelikoz jsou to roboti, tak vidi lepe a vsimaji se daleko vice veci nez lide... To ty vymenene krystaly nevideli, kdyz odstranovali C4?

Třeba ne, věděli že tam je C4, která při aktivaci štítu vybuchne a štíty vyřadí. A tak se v rychlosti zaměřili pouze na tu C4ku. :D

A.I.Ghost píše:
5) A jeste neco. Pouzili se krystaly s anti-replikatorskych pusek, ze?
Dotaz - jak pak Teyla mohla strilet, kdyz ala Rambo vesla to mistnosti s kreslem?

Třeba měli sebou v pudliku víc pušek a ty krystaly vyndali z nich a ne ze svých s kterými posléze sříleli. A Rodney jim to pouze vysvětloval na jedné z těch "nepotřebných" zbraní z pudliku. :D

Roadse píše:
a plan B byl co?? A bylo myslím něco s tím replikátorem co měli v jumperu, ale když ho rodney(velký střelec :lol: ) musel zničit tak museli počítat s plánem B
Plán B bylo postupně je všechny postřílet, ale hned to zavrhli jelikož čím více by stříleli tím rychleji by replikátoři přišli na frekvenci jakou používají a to by znamenalo že by se stali imuními.

Ale tento díl byl jeden z nejlepších jaké sem viděl a to i přesto že tam nebyl muj oblíbenej Dr. Zelenka. Dal bych mu tak 9,75/10.

Woolsey: To znělo jako další výbuch.
O'Neill: Ano, to znělo.
Woolsey: Co to má znamenat?
O'Neill: Něco vybuchlo.
Woolsey: Ale jestli Sheppard útočí na Replikátory, nebo Replikátoři na něj?
O'Neill: To se dozvíme.
Woolsey: Jak se sem vůbec dostali? Skrz bránu?
O'Neill: Celou dobu tu sedím vedle vás. Proč si myslíte, že mám víc informací?
Woolsey: Říkal jsem, že mi tohle nejde.
O'Neill: Řekli, že se ozvou za pár hodin. To mají ještě dobrých jedenáct vteřin.
Woolsey: Už je to víc než jedenáct vteřin.
O'Neill: Ano, ale vy ignorujete ten dramatický prvek zpoždění.
Shep: Gen. O'Neille, jste tam?
O'Neill: Vidíte?
Woolsey: Díky Bohu.
8)

EDIT: Nepiš víc příspěvků pod sebe, používej tlačítko UPRAVIT. Jinak nemusíš snad citovat úplně všechno. Pomeranc
Naposledy upravil tommi86 dne 04.12.2006 12:18:04, celkově upraveno 1

Příspěvek 23.11.2006 13:57:23
Jake Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

[quote="A.I.Ghost"]

1) Jak nabrali dovnitr pudliku replikatora.
- neslysel jsem nic o tom, ze by pred otevrenim prostoru vypustili vzduch. Pri otevirani dveri by se potom obsah musel vystrelit do vesmiru. (rekneme, ze ten vzduch vypustili)
- potom ale nastava dalsi zajimavost. Ve vesmiru je cca -160 ~ -185. Prislo mi docela divne jak tam byli zabery na to vsechno vybaveni a sedadla, ze to neni zmrzly. Pri takove teplote staci 10 vterin aby takove veci promrzli "az na kost"

3) Strelba na replikatory - hezke... Pamatuju si z SG-1 - stacil jeden vystrel na replikatory a hned si menili frekvenci, ze je to uz nezabijelo. Tito replikatori jsou daleko pokrocilejsi, ale stejne az do konce dilu si imunitu nevytvorili.

Nejsem technik ale to co dělá zmrzlý efekt je voda za předpokladu že tam nebyl vzduch tak žádná omrzlina nemůže být vidět pouze materiál má teplotu -185.

I v SG1 se musela nejprve repli Cartrová naučit být imuní do té doby byly bez braní, pochybuji že byly replikátoři v naší galaxii a pegasově navzájem propojeni.

Příspěvek 23.11.2006 15:03:16
Hemond Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

No ja bych nerekl, ze byl tento dil super, byla pekne vymyslena ta past na replikatory, ale to je tak asi vse, predchozi dil se mi libil vic. Jedine co nechapu, je nelogicnost ucinkujicich antiku, proc tu vlastne byli, kdyz jsou vsichni mrtvi, ledaze by po nich zustala aspon lod.

Hodnoceni 7/10
Mír ochráníme i za cenu použití jaderných zbraní!!!

Příspěvek 23.11.2006 15:03:23
Lipper Airman
Airman

Odpovědět s citací

Cakal som nieco viac asi tak na 15 bodov z 10 ale aj teraz tomu davam 10 z 10 ... podla mna bohovska cast
00000010 01000111 01110010 01100001 01110100 01110101 01101100 01110101 01101010 01100101 01101101 00101110 00100000 01001101 01100001 01110011 00100000 01001001 01010001 00100000 01101110 01100001 01100100 00100000 00110001 00110000
http://www.paulschou.com/tools/xlate/
( Help na rozlustenie :) )

Příspěvek 23.11.2006 15:56:58
Tillion Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

No, před necelým rokem bych řekl, že to byl dokonalej díl. Před půl rokem bych řekl, že to na SG bylo hodně dobrý. Dnes, když znám tvrdou Galacticovskou realitu tak musím říct, že mě to skoro vůbec nevzalo. Žádný emoce, žádnej silnej okamžik příběhu. To přetáčení zpět bylo opravdu nechutný... "Jo, hurá, zase se všichni zachránili. Hrozba zažehnána, hurá." a kyselý paúsměv, víc ze mě ta epizoda nedostala. (ano, hlášky tam občas pěkný byly, ALE...)
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách