2Sopdet:Zrovna když sem četl Klenotčin report tak jsem tu Tideland chtěl nadhodit a tys mě předběhla
Myslím si, že Tideland je super film, je to klasická Gilliamovština, tak trochu netradiční film, a když si člověk vezme, že to bylo natočený uprostřed natáčení Kletby Bratří Grimů za pár dolarů tak tomu filmu ještě dodává na zajímavosti. Je to ale opravdu trochu složitější film i když jsem ho asi dodneška uplně nepochopil. - berte to ale s rezervou, jsem asi neobjektivní, protože Terryho filmy mám opravdu rád, určitě má na svěědomí lepší filmy, třebas nedoceněných 12 opic
A co se té holky týče, tak to je i dle mého názou ten největší klad celého filmu, takhle přiroozený hereckký výkon se vidí málokdy ii u dospělejch. Hraje mimochodem i v Silent Hill, tam ale nemá tak výraznou roli.
EDIT: dneska jsem viděl film Parfém: Příběh vraha a musím říct, že se jedná o dost povedenou záležitost ... když odmyslím tu swingers párty na náměstí jednoho středověkého města, povedlo se jim natočit film plný kouzelných detailů