Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Filmy Filmy (všeobecně)

Filmy (všeobecně)

Co dávají v kinech či v televizi. Co by si ostatní neměli nechat ujít.

Příspěvek 19.7.2006 17:11:47
Air Force Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

noximo píše:
Air Force píše:
A samozřejmě Tarantino! Věci jako Pulp Fiction, Od soumraku do úsvitu, nebo Desperado jsou prostě geniální!

Eh. Nerežíroval náhodou poslední dvě věci Rodrigues? I když je pravda že si v obou střihnul roli...

Eh, tak to mi ulítlo :oops: Ale Desperado je stejně peckovka :)
Eště jsem si vzpoměl na Equilibrium a Statečné srdce. A špičková je Četa.
Na tom Appolu 13 byla škoda že sem věděl jak to dopadne, ale měli to dost pěkně udělaný.
[img][http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg]http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg[/img]

Příspěvek 19.7.2006 18:14:11
rowdy Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

4 Air Force

Tak to si zkus sehnat Apocalypse Now, nebo Lovec jelenů (Deer hunter). Ty jsou dle mého názoru lepší než Četa.
THE COLLECTOR
MORGAN PYM appears to be in his mid 30's, but was in fact born in 1322 AD, in Nuremberg. he could escape the trip to Hell if he agrees to collect souls from others who have dealt with the Devil.

Příspěvek 20.7.2006 15:43:18

Odpovědět s citací

Pomeranc píše:
Myslím, že v sobotu mají dávat v TV Apolo 13 super film :wink:

Souhlasim...bou'zel jsem to videla zatim jen jednou, ale docela hodne se tesim, az to budou davat! :wink: Taky se tesim na Godzillu. Je to sice hloupost, ale bavi me to a obcas to dokaze byt i ftipne (predevsim kdyz Reno napodobuje Americany :D )

Příspěvek 22.7.2006 18:40:48
Sopdet Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Znáte někdo Angels in America?...je to taková minisérka...doporučuji.. :wink: ......jo a dneska jsem si pustila Krokodýla Dundee - ten nezestárne....... :lol: :lol: :lol:
Lennier and Vir will share a beer and watch Adira disappear

Příspěvek 30.10.2006 21:45:34
LukArcher Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Neviděli jste náhodou, třeba teď na FFS film Žena ve vodě ? zajímalo by mě, co si o tom filmu myslíte

Příspěvek 30.10.2006 22:24:24
nappy Airman
Airman

Odpovědět s citací

Jj, viděl jsem ho, líbilo se mi, pěkný fantasy příběh plný překvapení ;)
Vytknul bych snad jen větší počet neprokreslených postav, působilo to trošku jako když tam některé ty postavy jsou jen kvůli tomu, aby se mohli na konci zúčastnit záchrany té narfy ;)

Příspěvek 30.10.2006 22:33:00
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Mě právě přijde, že hodně lidí ten film trochu nepochopilo, vnímají jen tu část pohádkovou a přitom tam Shyamalan ukryl vcelku dost zajímyvých symbolů a narážek, které přímoo vybízejí k zamyšlení

A jak jste se tu bavily o duu Rodriguez / Tarantino, zanedloho tu bude jejicch další film Grind house, na to jsem opravdu zvědav....

Příspěvek 31.10.2006 20:10:51
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Grind house - to je tuším s tou holkou jak má místo nohy samopal, že?...viděla jsem na to nějakej materiál a vypadá to celkem dobře... :D

Příspěvek 31.10.2006 22:36:37
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Já měla šanci vidět na FFS V jako Vendetta. Strašně se mi to líbilo a "agent Smith" byl skvělý. Doufám, že dostane i víc šancí se projevit :wink:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 31.10.2006 22:51:36
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

2Sopdet: Jo to je, mám za to jeden z fiktivních trailerů, je dost těžký v tom traileru určit co je co, budou to titiž dva hodinové filmy, jeden od Rodrigueze a druhý od Tarantina a bude to různě proložené fiktivními trailery na neexistující filmy, má to bejt něco jako pocta béčkovým filmům z 80. let, takže opravdu libůstka.

2Klenotka: jané jasné jasné, Vendeta je super, komiksové adaptace jsem nikdy až tak moc nemusel..tedy blbé komiksové adaptace, že Spider-Mane...ale V je super..dost netradiční. Pani Matrixové se vyšvyhli :wink:

Příspěvek 31.10.2006 22:59:55
Fallen Angel Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

V je skvelej film, po shlidnuti sem se zacal ucit vrhat noze :D

Příspěvek 01.11.2006 12:31:39
Phebeus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Sopdet píše:
Grind house - to je tuším s tou holkou jak má místo nohy samopal, že?...viděla jsem na to nějakej materiál a vypadá to celkem dobře... :D

JJ taky jsme to viděl vypadá to velmi dobře jsem na to zvědavej vypadá to na hodně velkej krvák. :P
[img][http://img232.imageshack.us/img232/1433/phebeus2nq7.gif]http://img232.imageshack.us/img232/1433/phebeus2nq7.gifhttp://[/img]

Příspěvek 01.11.2006 23:21:49
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

LukArcher píše:
2Sopdet: Jo to je, mám za to jeden z fiktivních trailerů, je dost těžký v tom traileru určit co je co, budou to titiž dva hodinové filmy, jeden od Rodrigueze a druhý od Tarantina a bude to různě proložené fiktivními trailery na neexistující filmy, má to bejt něco jako pocta béčkovým filmům z 80. let, takže opravdu libůstka.

2Klenotka: jané jasné jasné, Vendeta je super, komiksové adaptace jsem nikdy až tak moc nemusel..tedy blbé komiksové adaptace, že Spider-Mane...ale V je super..dost netradiční. Pani Matrixové se vyšvyhli :wink:

...jj...jsem docela zvědavá co s tím T a R provedou....Vendeta se mi hodně líbila, rozhodně to stálo za to.....taky jsem byla v kině na Tidelandu...co si o tom myslíte?...podle mě docela drsná blbost - černá Alenka v říši divů ale musím uznat že se mi brada odírala o zem z té hlavní aktérky....ta holka má neuvěřitelnej talent... :shock:

Příspěvek 01.11.2006 23:31:45
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

2Sopdet:Zrovna když sem četl Klenotčin report tak jsem tu Tideland chtěl nadhodit a tys mě předběhla :twisted:

Myslím si, že Tideland je super film, je to klasická Gilliamovština, tak trochu netradiční film, a když si člověk vezme, že to bylo natočený uprostřed natáčení Kletby Bratří Grimů za pár dolarů tak tomu filmu ještě dodává na zajímavosti. Je to ale opravdu trochu složitější film i když jsem ho asi dodneška uplně nepochopil. - berte to ale s rezervou, jsem asi neobjektivní, protože Terryho filmy mám opravdu rád, určitě má na svěědomí lepší filmy, třebas nedoceněných 12 opic

A co se té holky týče, tak to je i dle mého názou ten největší klad celého filmu, takhle přiroozený hereckký výkon se vidí málokdy ii u dospělejch. Hraje mimochodem i v Silent Hill, tam ale nemá tak výraznou roli.

EDIT: dneska jsem viděl film Parfém: Příběh vraha a musím říct, že se jedná o dost povedenou záležitost ... když odmyslím tu swingers párty na náměstí jednoho středověkého města, povedlo se jim natočit film plný kouzelných detailů

Příspěvek 21.11.2006 12:46:44
Raven Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Nevi nekdo jak se presne jmenuje parodie na Robina Hooda, nemuzu to najit na imdb ani na csfd? :(
Every single Jedi, including your friend Obi-Wan Kenobi, is now an enemy of the republic.

PředchozíDalší

Zpět na Filmy