Ehm...zkusíme abecedně
Aerosmith, A-ha, Alanis Morisette, ATB, Apocalyptyca, a... a takhle by to nešlo...
zkusíme tedy jinak... podle žánru
Asian Dub Foundation, Metalica, Nirvana, Crazy Town, Paparoach, Guano Apes, Bloodhound Gang, POD, Sonata Arctica, Limp Bizkit, Iron Maiden, Deep Purple, Depeche mode, Cranberries, Evanesence...e ee takhle by to taky nešlo (aj držet se žánru byl špatný nápad)...
hmm odkaď to uchopit... předposlední pokus dle stáří
Louis Armstrong, The Beatles, Scott McKenzie, The Byrds, B.J.Thomas, Kansas ne ne ne tohle by vážně nešlo dělat skoky tam a z5...
vypsat zde konkrétně co poslouchám by zabralo přinejmenším celou stránku fóra, je toho opravdu nechutně mnoho...
zkusím to jinak...
osobně sem uvízl v 80tých letech na tom starém popíku a již pěknou řádku let si mě stále drží (a dlouho držet bude raději nenapíšu žádného zástupce bo bych se pak upsal xmrti abych na někoho nezapomněl), dále si s chutí dám kvalitní rock, metal (i heavy), pak ty ukňourané melodické od Ozziho, Nirvany, Crash Test Dumies, Metalicy a pod (to moc do nějakého žánru nezařadím), hip hop a rap se v určité formě taky dá zdárně konzumovat, pak nějakej ten negr, disco, trance (house ne e ten nemusím), ploužáky napříč časovým spektrem, ...hmm raději toho taky nechám ehm...
jediné styly co xmrti nesnáším a co mě vážně ubíjí popřípadě u mě projevují agresivitu jsou Country, Jazz a Dechovka (a pak nějaké ty písničky od lunetíků, ta věc "sedmnáct náhodou je mu a je zavodou" a spousta dalších úchyláren které člověk nenávidí a právě proto si zapamatuje text...

)
jen tak na okraj poslední 3 roky sem docela dost pohlcen Trancem a pány Tiësto, van Buurenem, van Dykem a delší dobu také pánem Oakenfoldem a Tannebergem(ATB)
P.S. kdyby někdo potřeboval chodící hudební databanku obsahující podrobně 25-30let a pak jemněji 30-50let z5 napříč většiny hudebních žánrů za lidovou cenu jsem tu
: o)
P.P.S. no dobře zas za tak lidovou ne no...
To Stenly: za to Country tě mám na blacklistu