Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)
ja jsem myslel ze to vynalezli antici a RDA v osme rade tuhle zbran vyrobil podle nich
vzdyt prece asurany antici chteli vyhladit a na to museli mit taky nejakou takovou zbran ne
twe tak ja marne na netu hledam dalsi epizody SGA a SG1 a pak se doctu tuhle hroznou novinu ze 11. dil vyjde az nekdy daaaleko rijnu ??? co budem delat ?
twe tak ja marne na netu hledam dalsi epizody SGA a SG1 a pak se doctu tuhle hroznou novinu ze 11. dil vyjde az nekdy daaaleko rijnu ??? co budem delat ?
asi si dame pauzu , aspon budu vic natesenej na dalsi epizodu
Mam takovou silenou teorii : ty antici byli opravdovy , replikatori prileteli z druhou atlantis a "posadili ji" vedle te stare . Sheppard a jeho tym zacnou s utokem budou obkliceni u DHD v tu se otevre brana a z ni budou pochodovat marinaci (asi tak 90). S protireplikatorima zbramema a na obeznou drahu prileti obe x-304 prenesou marinaky na obe atlantis a obsadili je. Jack a Woolsey budou uvezneni v cele a nic se jim nestane . Vsichni antici budou mrtvi .Na replikatori atantis naleznou 3 plne nabyty ZPM . Ze zeme prepravi starou posadku atlantis pridaji par novacku(300-500lidi) a budou mit dve bojeschopne atlantis . Velka vyhoda ve valce s Wraithi . Jak jsem psal absolutne silena teorie rozdvojene osobnosti.
..... Jack a Woolsey budou uvezneni v cele a nic se jim nestane . Vsichni antici budou mrtvi ....
Já si myslím, že z toho co jsi napsal bude reálné asi jen tohle - všichni Antici budou mrtví. A dobře jim tak! No možná, že přece jen nějaký Antik přežije (nebo Antička) aby pochopil, že lidi nejsou taky k zahození a předal nějaké ty technologie (nebo se zamilovala do Shepparda ).
at prezije aspon jeden... to by se jen ukazali a hned zase zmizeli
oni v podstatě nemohou zmizet úplně - lidi jsou přece jejich potomci. Tak se mohou na Atlantis podívat sami na sebe - a vidí v podstatě skoroantiky. Např. Sheppard má přece antický gen - takže taky skoroantik Ale mohl by tam nějaký nearogantní antik zůstat - aspoň než se povznese