Tak to by mě fakt zajímalo, jak si na to přišel? Jestli si jí čet, tak máš právo to takhle soudit (i když vzdělanci a filozofové ví, že je to tvoje subjektivní pravda, protože žádná objektivní neexistuje...), jestli ne tak bys to komentovat moc neměl...
no ok, lenže podľa mňa každé hodnotenie/komentovanie vecí vo fóre je subjektívne.
A proste ja neviem, ale kedysi som sa o také veci trochu zaujímal... ale ako som starší tak mi to príde dosť divné, no ja neviem.
Jestli chceš, tak můžu poslat nějaký ten ebook. Četl jsem i tištěnou podobu, ale prostě je to blábol nad blábol. Ještě méně uvěřitelné nežli normální bilbe. Prostě je to blbost.
A ani bych to netahal do normální literatury.... protože podle mne by se nemněli svazky náboženské. ať církevní či jiné, zařazovat do běžně posuzované litereatury....
ja nahodou doma jednu mam
ale zohanala sa strasne tazko preto ju nepredam
inak skus antikvariaty hlavne ty v maly mestech
ty su takymi pokladmi napechovane
jo a hlavne je dost odvazova cetba
aspon ja se smal pri nekterych pasazi jako blb
ale to zavisi skor od cloveka
Já to teď mám pučený od kámošky, a převelice mě pobavila sekce Satanský sex Jinak bych teda osobně řek, že todle je rozhodně uvěřitelnější než normální bible...
Hmm, tak sem asi satanista... Je to sice hodně egoistický smýšlení o světě, ale je to tak.
A včera sem se snažil přesvědčit jednoho křesťana, že víra v Boha neni to nej... Ale ten se ve víře snad i koupal...
Myslíš tu bichli od LaVaye ?
Ta je náhodou docela dobrá - teda až do okamžiku než začne plkat o čarodejnicích...
Papírovou nemam, ale možná by mohla bejt v knihovně.
Hezký zbytek večera a tři šestky v duši.
dobra kniha, ale vadi mi trochu, ze sataniste casto pouzivaj opaky neceho krestanskyho, jako ze maj obracenej kriz a ta kniha ma v nazvu "bible".
je to neoriginalni. mne se nejvic jako symbol libi obracenej pentagram sice verim spis ve vedu, ale jestly existuje neco jako nebe a peklo, tak chci do pekla.
cetl ste nekdo Necronomicon?
Rodney: "Patnact? Kam chodite na tyhle nesmyslny cisla?"