Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 23.9.2006 - review epizody 310

23.9.2006 - review epizody 310

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 24.9.2006 15:19:45
Krys Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Shorty píše:
To by mohla, ale nejdřív bychom jí museli dát HP motor, protože dokáže létat jen téměř rychlostí světla.

nic co by Rodney nedokazal :) stejne by ji asi potom nekde ztratili v bitve jako Orion.
[img][http://percussion.ic.cz/desmond.jpg]http://percussion.ic.cz/desmond.jpg[/img]
I´ll see ya in another life, brother.

Příspěvek 24.9.2006 15:20:11
Roadse Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Rozhovor Elizabeth s Doktorem Lee o WoW byl prostě nejlepší :laugh: :laugh: :laugh: z toho nemůžu ještě teď.Scéna v restauraci taky neměla chybu, nebo jak Shepp vypnul na konci toho Landryho taky skvělý.Mooc skvělá epizoda škoda že To Be Continued :cry:

Příspěvek 24.9.2006 15:45:54
Fallen Angel Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

to be continued sucks :!:

Příspěvek 24.9.2006 16:00:48
stranger Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Roadse píše:
Rozhovor Elizabeth s Doktorem Lee o WoW byl prostě nejlepší

akorát tam mají chybu ve WOW je max level 60 :D

Příspěvek 24.9.2006 17:09:51
Miška Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Mrs. Sheppard píše:
Klenotka všechno výstižně napsala - tak já jen přidávám úvahu - jak se jen tihle arogantní hnusáci mohli dopracovat vývojem k povznesení? Kde je slušné chování? Takhle by asi k duchovnímu pozbytí těla a k přeměně na čistou energii nedospěli! Nebo tohle je odnož, která by stejně skončila jako potrava Wraithů? No já byla tak naštvaná, že jsem si musela přebytečný adrenalin vydýchat na balkoně - a pak se zase vrátit ke sledování 310. Taky mě to připadalo jako pohled do budoucnosti - co se stane až skončí SGA . Bylo mi z toho těžko. Já je chci všechny pohromadě a nejlépe co nejdéle!!!

Proto ty nejarogantnější antici povznesení nebyly a začaly se roztahovat na atlantis, aniž by se snažily napravit svoje chyby (jako writhy, replikátory a ori - to je taky jejich chyba- v podstatě jsou to ex antikové)
Jackson: „Jestli tenhle krám vyráběli odborníci, tak nechápu, jak se tohle mohlo stát.“
Markovová: „Jestli tím chcete říct, že všechno ruské je nekvalitní, tak tahle ponorka je švýcarská.“
Jackson: „Občas začne hořet, ale čas odměřuje přesně... Promiňte, strávil jsem moc času vedle Jacka O’Neilla.“

Příspěvek 24.9.2006 17:24:21
Angmar.FZ Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Tahle epizoda, stručně: Boží :shock: . A líbilo se mi, že Antikové nebyli žádní Mirci Dušínové nebo něco tak...

Příspěvek 24.9.2006 17:59:04
kivan Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tahle epizoda byla vážně super! 1)Byl tam Jack 2) Všichni herci odvedli perfektní výkon 3) Jackovo oznámení replikátorů + Sheppovo "escapování" Landryho vysílání 4) Hrál tam RDA :lol: ) To by byly asi 4 body který vidim jako perfektní...Co se mi nelíbilo bylo: 1)arogance Antiků 2)TO BE CONTINUED 3) Landry, jakožto pohodář si najednou hrající na I-love-nukes-fella (BTW to byl dycky snad Jack,ne?) 4) Pokračování příště....Pro nás DALEKÉ příště... Ale jinak perfektní epizoda, nemůžu se dočkat pokračování! 8)

Příspěvek 24.9.2006 18:11:55
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Moc hezkej díl, jen mi tam opravdu chybí moje oblíbené postavy - poručík Ford a major Lorne. No, aspoň že se tam ukázal Radek Zelenka :D Ale mohli by z Lorna udělat nějakou stálejší postavu. Btw: Máte někdo tušení, kdy že to vlastně uvidíme to pokračování? :(

Příspěvek 24.9.2006 18:14:11
Ecli Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Díl to byl super a pokračování za předlouhých 98 dní... :(

Příspěvek 24.9.2006 18:16:54
stranger Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Ecli píše:
Díl to byl super a pokračování za předlouhých 98 dní... :(

za 6 týdnů

Příspěvek 24.9.2006 18:22:28
Ecli Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Všem se omlouvám skopal jsem to s SG-1... :oops:

Příspěvek 24.9.2006 18:37:28
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

5/5, já nevím, sice jde o očividnou vykrádačku SG-1 122, ale nemůžu si pomoct, moc se mi to líbilo. Nápad s 0,99c letícími Antiky jsem chtěl použít v SGO, no neva. Znovu souhlasím s Antiky, mají na město právo, na jejich místě bych udělal totéž co oni. Konečně nejde o žvatlající filosofy ala Oma, ale mají taky nějakou psychiku. Živořící Weir byla roztomilá, konečně vypadala taky trochu přitažlivě, ne jako v té uniformě. Teyla uvažovala zase jednou jako vůdkyně, Ronon nám sdělil svůj .. ehm, dlouhosáhlý plán. Masarykova univerzita taky pěkný. Vůbec se mi to líbilo, a i když by se z loučení a odluky dalo IMO vytřískat více, tak tentokrát jsem s tím spokojený.
To, že Landry a IOA uvažují vojensky (sláva!) mě potěšilo, akorát ten pád Antiků byl takový divný, ale budiš, třeba z něho ukážou více. Rozhodně mi jejich chování nevadí. Ten záznam z obsazení Atlantis byl opravdu roztomilý, jen je škoda, že vzhledem k rozpočtu z toho zase nikdy více neuvidíme.

Snad jen, Teyla a Shepp se mohli při odhodu políbit, ale každopádně narážka na Rising potěšila.

Co mě štve je, že podle spoilerů na druhou půlku řady jim to ani neurve půl města, ani tam nezůstanou ti Antikové, ani nezemře někdo důležitý, ani nebudou půl řady usilovat o osvobození města. Když to tak hezky naboostovali, tak z toho mohli těžit až do konce 3. řady. Ale strčím ruku do vody, že nebudou. Kéž bych se mýlil ..
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 24.9.2006 18:42:32
Jonas Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Raynor: no v celku súhlasím, niečo si nám poodhlalil, dúfam aj ja že sa v tom mýliš.
[img][images/thumbs/Jonas_userbar.png]images/thumbs/Jonas_userbar.pnghttp://[/img]

Příspěvek 24.9.2006 18:59:06
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Já bych sei to představoval tak, že v 311 ukecá Weirová Genie aby spolu s Athosany a třeba ještě někým dali dohromady vojsko, v 312 projdou bránou do Atlantis, tam se bude bojovat celou episodu, aby pak horko na poslední chvíli zastavili v jumperu Deadalus. Plus hodně omáčky z vztahů mezi postavami, nemusím se znovu opakovat co bych rád viděl. Atlantis by z episody vyšla třeba z půlky pod vodou (tak na jednu řadu), zemřel by třeba Jack nebo Ronon, nebo oba, aby to mělo ten .. dopad. Deadalus by taky mohl nějak procedivět. A Antikové by přežili a museli by se s Weirovou o město dělit. Mimoto by tam díky pomoci museli být i Genii .. a už tu máme něco zajímavějšího, cestu k nějaké federaci v Pegasu. Politikaření atd. atd.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 24.9.2006 19:04:12
Inkvizitor Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Raynore nak te prestavam mit rad. Zabit Jacka?!?! :shock: :D
Ale to co navrhujes vypda docela dobre a ja navic hodne fandim Genii, ale asi to dopadne jako s Tollancema :?
[img][http://img153.imageshack.us/img153/3969/inkvizitor01jo0.gif]http://img153.imageshack.us/img153/3969/inkvizitor01jo0.gifhttp://[/img]
Ale já sem nuzák. Mám jen své sny. Rozprostřel jsem své sny pod tvé nohy. Našlapuj lehce, neboť šlapeš po mých snech.

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách