Myslím, že takové to pozvolné tempo bylo moc fajn, ty charakterové momenty...dneska nebudu vypichovat postavy, poněvadž byli všichni moc fajn.
Nejvíc se mi líbil ten telefonát Rodnyho a Johna:"Máte laboratoř" "Ale je moc velká"
Zelenka bude učit na Masarykově univerzitě? Honem tam
Bylo moc pěkně takové to loučení tří bojovníků (Teyla, Ronon, John) a pak vědců (Rodney, Radek-"no jo, no"
Myslím, že scéna, kdy se Rodney snaží nacpat své jméno do počítače, zatímco Elizabeth zabavuje doktora Leeho, byla ta nejlepší scéna, jakou tihle dva spolu měli.
Bylo nezvyklé vidět Shepa v uniformě SG týmu a taky sledovat ho poslouchat rozkazy někoho jiného. Očividně pro něj bylo těžké zvykat si na jiný tým bez vrčícího Ronona a ukecaného Rodneyho
A viděli jsme Caldwella, hurá. Trochu nešetrně usekl Rodneyho, ale to bylo nezbytné, poněvadž on by za chvíli začal přijímat i květiny
Rodney byl tak kouzelný, jak øíkal Antikům, na co si mají dát pozor, když jim předával "svoje" město.
Spousta věcí se mi tu líbila, asi bych si nedovedla představit postavy nikde jinde, je to těžké. A pro ně nejspíš taky, protože bylo moc dobře vidět, jak neradi odcházejí a opouštějí "domov".
Elizabeth vypadala nezvykle s tou P-90, ale konečně pochopila, že si nemůže jen tak vykračovat s čutorkou a vysílačkou
A ano, vaše slavné Zaty jsou zpět...ale já stejně dávám přednost stunnerům.
A víte co je skvělé, že je to SGA tým "to save the day" ne SG1.
Nevím co bych vytkla, snad jen to trochu pomalejší tempo ze začátku, ale to nám určitě vynahradí.
A pak možná ty Genii, kteří byli zapleteni do příběhu trochu křečovitě, aspoň mně se to zdálo. Ale symbolizovalo to situaci, kdy Antikové nejen, že neřešili problém Asuranů (jak se tu už někdo zmínil, poslat Jumper a říct "ahoj", je kravina a je vidět, že ani oni se nedokážou poučit ze svých chyb), ale v podstatě se asi nechystali ani na Wraithy, takže si zase lidi musejí pomoct sami.
A pak Jack, od kterého jsem čekala trochu víc. Bylo fajn ho vidět, ale nějak nebyl ve formě. Měl sice jednu nebo dvě dobré hlášky, ale zdaleka nestačí jen hláškovat...ale ta scéna s Elizabeth byla moc pěkná.
A pak mi určitě chybělo loučení celého týmu, nejen Teyla, Ronon a Sheppard. Prosté "bye" mi zdaleka nestačí.
Ale to jsou spíš maličkosti a myslím, že si nemůžeme nijak moc stěžovat.
A co říct k těm nafoukaným šmejdům? Zabít, vykostit, nepovznášet...aneb Kill the Ancients, Hallowed are the Ori