Na wikipedii psali, že hercum bylo řečeno, že tam sestoupí Ana-Maria. Proto měli nefalšovanej výraz údivu na svých tvářích . A ti opravdu pozorní si to mohli z rúzných indicií dát dohromady... já si teda nevšim ani jednoho, ale když sem to čet, tak sem si to uvědomil...
SE MÁTE JÁ JEŠTĚ PIRÁTY DVOJKU NEVIDĚLA ALE NEBUDE TO DLOUHO V PŮL OSMÝ SI S KÁMOŠKOU SKOČÍME DO VESMÍRU (Pelhřimovské kino) A ZEJTRA TU BUDU O TOMHLE FILMÍKU DEBASTOVAT S VÁMI KAŽDOPÁDNĚ STEJNĚ VÍM OČ JDE A VĚŘTE NEBO NE TĚŠIM SE NA BARRBOSU ..CO SE TÝKÁ DABINGU NA NOVĚ -DĚS A HRŮZA TO SAMÝ UDĚLALI S CSI MIAMI A JÁ SE MÁLEM ZBLÁZNILA NEJLEPŠÍ JE FILM S TITULKAMI POSTĚ A JEDNODUŠE JE TO ORIGINÁLNĚJŠÍ
Dnes sem si Stáhl dvojku z DC musím uznat opět skvělý herecký výkon od Johnyho Deppa a Orlanda Blooma(ten snad ani špatně zahrát neumí ) vynikající film.Přeci jen se mě jednička zdála krapet lepší, a nějak neviřešili ten konec mezi Elizabeth a Willem:( budeme muset čekat další roky na třetí díl..
Mě se teda víc líbila dvojka je taková víc akčnější a je to opravdu zajímavý ....už se těším na další díl ... doufám že do tý doby nebudu pod kytičkama