Mno, sice pozdě, ale recenznu si

: Skvělá epka, moc se mi líbila

.
Shepp - jo, taky jsem během dílu přemýšlela, jak se vrátí do normálu. Nejprv jsem si říkala, že Carson zjistí nějaké skutečnosti a na něco příjde a pak už mě taky napadlo, zda to Wraithi nedokáží zpětně (to jsem si říkala, když vysával ty strážné, jestli by se třeba nepodělil

). Takhle by nám prostě John nemohl zůstat

.
Carson - Mno, změnil se, ale nedivim se. Ono ke konci druhé série to vypadalo, že vyskočí z nejvyšší Atlantské věže. Tak se vždycky snažil a vyšlo z toho poněkud něco jiného (třeba ta věc s Michaelem). Ale nemyslim, že by nadále nebyl milý, jako předtím. Prostě si vybírá, kdy to bude

.
Rodney - zaujala mě jeho veliká starost o Johna. Já mezi Rodneym/Johnem neviděla takové přátelství, jako třeba Klenotka (v povídkách se mi zdá, že to dost nadsazuješ), ale toto mě velmi potěšilo. (Jako takhle, ne, že bych neviděla přátelství, ale ne tak obrovské) Jen tak dál

. Mno a jeho myš/velitelská řeč - to bylo úžasné

.
Elizabeth - tady se mi líbilo, že se nedala zvyklat city. Bezva

.
Ladon - bez vousů mu to taky sekne

. A jeho postava (tím nemyslím tělesná

) se mi moc líbí. Kéž by tam byl víc.
Wraith - jiný úhel pohledu, jsou to taky žijící bytosti. Zajímavé

.
Hemi: Mmch., neuniklo mi, žes zase zaspoileroval...na SG1. Jj, budu s tim otravovat, protože tohle byl velkej spoil pro toho, co neviděl (a to bylo ze 3.9., takže žádná nová věc

). Dávej si na to pozor, prosím...vážně...!