Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 26.8.2006 - review epizody 307

26.8.2006 - review epizody 307

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 29.8.2006 19:49:52
LukArcher Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

to Klenotka: s těma SW taky nemůžu souhlasit, to spíš ve StarTreku si člověk užije víc lodí
Já od sGAčka nečekám nějaký monumentální bitvy nebo akční scény, je to víc postavený na humoru a interakci mezi postavami, jenže to začíná sem tam trochu pokulhávat..chtělo by to prostě nějakou novou zápletku nebo oživení...
to WiX: taky myslí, asi to byl hlavní učel téhle epizody.

Příspěvek 29.8.2006 20:42:46
Dejvis Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

tahle epizoda byla zase vcelku good, ale pořád jsou tam nějaké ty věci které se mi nelíbí! Například mi vadí přílišná angažovanost Ronona, občas mi to přijde až přehnané! Sice si toho protrpěl dost...ale i tak! Ještě nemusím Teylu, která tam je stejně jako 5. kolo u vozu...
a podle mého názoru je prostě SG-1 lepší! :)
ale to se třeba časem vytuní :D

Příspěvek 29.8.2006 21:13:58
WiX Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

tak mě napadla taková chyba. Oni jdou na záchrannou misi, což je čistě vojenská záležitost a berou s sebou Rodneyho :hmmm: já nevím. Ale v tomhle díle to byl on, kdo mi připadal jako to páté kolo u vozu. Rozhodně Teyla a Ronon, i když tu na ně nadáváte, tam byli platnější.

Příspěvek 29.8.2006 21:52:12
Dejvis Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Mno Teylo moc platná nebyla, teda kromě toho, že pořát jenom souhlasila s ostatníma a Ronon? Ten byl taky platnej aby vsechno zkazil :D ale na druhou stranu máš pravdu, Rodney tam byl nic moc platnej, ale co naplat! Je to jedna z hlavních postav a všichni to maj ve scénáři! :D :lol:

Příspěvek 29.8.2006 22:16:23
Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

To Klenotka: Ono to totiž s tvojeho prvního příspěvku vyznělo tak, že SW jsou jenom o střílení a bitvách. Jsou tam ale není to, to hlavní.

LukArcher: Star Trek??? No to už vůbec ne, lodě si tam sice užiješ ale že by byl ST na vesmírných bitvách postaven tak to ani zdaleka ne.
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

Příspěvek 29.8.2006 22:30:48
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

2Pomeranč: Já to tak nemyslela. Myslela jsem, že je tam hodně lodí, ne bitev.

ToAll: Rodney tam byl, protože je to člen Sheppardova týmu. Daniel zpočátku taky chodil všude a přitom stihl dvakrát umřít. Takže kdo je lepší? :D :wink:
A pak, když někdo nechápe, co tam dělal Rodney, mi vysvětlete, co tam dělal Beckett?....Mohl klidně počkat v Jumperu...
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 30.8.2006 08:00:14
Chevron Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ja nerikam aby to bouchalo v kazdym dile... ale vyplnovacky typu real world... jsou na prd.... jediny co bylo dobry v tomdle dile... ze se objevila nova vlastnost wraithu...... jinak to bylo o ničem a Conana Xena.. ty tam akorat delali prd.... a ze ronon nezastrelil toho wraitha je blbost... protooze ten by to udelal bez vahani a necekal by az k nemu prijde....

Příspěvek 30.8.2006 08:43:44
Mrs. Sheppard Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Já jsem z Common groundu tak ovlivněná, že teď sleduji lidi a posuzuji je podle stop stáří - šedivých vlasů a vrásek - jak moc by je musel vysát Wraith , že takhle vypadají... :shock:
Zároveň si myslím, že tahle epizoda byla o tom - jak si člověk vede, pokud je vystaven extrémní nepříznivé situaci, ze které není úniku. My taky všichni zestárneme a zemřeme (jenže nám to bude trochu déle trvat) a nemáme úniku :lol:
Naposledy upravil Mrs. Sheppard dne 31.8.2006 07:47:44, celkově upraveno 1
After hard working I like hard playing

Příspěvek 30.8.2006 13:08:53
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

OT: To Pomeranc: no teď jde o to o kterém StarTreku se to mluví, pač třebas TOSka opravdu o vesmírných bitvách není, ale třeba takovej Voyager :wink: )

Podle mě je s ronnonem a Teylou ten problém, že oni jsou tu vyloženě do počtu a dělají spíš ozdobu, jejih postavy nemají skoro žádnou hloubku (a to je mám oba rád) i když se o to tvůrci trochu snažili v několika dílech hlavně s Ronnonem.

Mrs. Sheppard to vcelku vystihla, myslím, že opravdu hlavním poselstvým tohohle dílu bylo, to co lidé dokážou dělat v extrémních situacích. Zezačátku by Sheppard byl schopen toho Wraitha v klídku zabít, ale jak se prohluboval jejich vztah, zjistil, že ani ten wraith není zas tak špatnej. Scénárisi tu prostě chtěli ukázat tu světlou stránku wraithů

Příspěvek 30.8.2006 15:36:24
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Jo, asi tak. A taky se mi líbilo, že ukázali důvěru Shepparda v jeho tým. Leží polomrtvý na zemi a přesto tvrdí, že pro něj přijdou...tomu se říká důvěra :D
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 30.8.2006 21:03:14
enchanted Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

To se mi taky líbilo, jak věřil, že ho tam nenechají a že ho hledají - ukázali nám, jak se tým stmelil a důvěřují jeden druhému (jistě pamatujete Epiphany, tam si myslel, že se na něj všichni vykašlali).
Bitky a lodě - vám se toho zdá málo!? Vždyť se jim zatím podařilo přijít o všechny mimozemské lodě, ke kterým se dostali (O´Neill: necháme si další mateřskou loď ) A dokonce málem přišli i o jedinou pozemskou loď schopnou letět do Pegasu!
McKay: Proč nejsi mrtvý??
Sheppard: Taky tě rád vidím, Rodney.

Příspěvek 31.8.2006 03:40:56
Ted Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Me se epizodka fakt moc libila, videt Wraitha v "kladny" uloze... Sou to prece jenom Wraithi...:))) Ne je videt, ze i oni maj nejakou tu mysl a nejsou to jenom magori... A docela by me zajimalo, jak ten Wrejtak rikal, ze dar zivota je jenom pro jejich uctivac, nebo jejich bratry...to sem fakt nepochopil, nebo ci co:) Jo a vysatej Sheppard vypadal fakt mazacky. Takovej dedula :lol: to se fakt povedlo, a oba herci, Joe Flanigan, i ten Wrejtak to zahrali fakt perfecto... I kdyz ten dar zivota, mozna se to pouzije v dalsi epizode...:))) A docela se tesim na prelomovej dvoudil 10/11 to nam zase neco peknyho vymyslej....

Jooo jeste jsem si vzpomel jak Landon rikal, neni to nic pro vas jumper a meho pritele ronona...TO SEM SE FAKT SMAAAALLL :lol: :lol:
Meiles: "I had the most amazing idea last night"

Příspěvek 31.8.2006 07:44:00
Mrs. Sheppard Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Přemýšlím o tom, kdy má Wraith dost, že už absolutně necítí potřebu se dál krmit. Že si řekne : " to jsem se teda zase jednou překrmil , fuj, už nechci žádnýho člověka vidět nejmíň 100 let". Já mám pocit, že oni neustále hoří plamenem hladu ať se krmí jak se krmí - nebo je to jinak? Uvádějí se do stáze jen proto , že by je neustálý hlad tak stresoval až by je vyčerpal - nebo proto, že jsou přejedení ?
A pak je to dobrý příměr i na všední život lidský. Někdy jsme Wraiti a někdy jejich oběti. Někdy se krmíme my a jindy zase někdo vysává nás, a někdy tím stresem z krmení úplně šedivíme :lol:
After hard working I like hard playing

Příspěvek 31.8.2006 14:23:22
pepe.vyskoc Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

tento dil je velmi kvalitni a hodne se mi libil zvlast ten Wraith

Příspěvek 31.8.2006 14:45:55
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Mrs. Sheppard píše:
Přemýšlím o tom, kdy má Wraith dost, že už absolutně necítí potřebu se dál krmit. Že si řekne : " to jsem se teda zase jednou překrmil , fuj, už nechci žádnýho člověka vidět nejmíň 100 let". Já mám pocit, že oni neustále hoří plamenem hladu ať se krmí jak se krmí - nebo je to jinak? Uvádějí se do stáze jen proto , že by je neustálý hlad tak stresoval až by je vyčerpal - nebo proto, že jsou přejedení ?
A pak je to dobrý příměr i na všední život lidský. Někdy jsme Wraiti a někdy jejich oběti. Někdy se krmíme my a jindy zase někdo vysává nás, a někdy tím stresem z krmení úplně šedivíme :lol:

Zajímavé to zamyšlení nad apetitem Wraithů, nebyla jsi zrovna hladová, když jsi to psala ? :?: :lol:

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách