Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 26.8.2006 - review epizody 307

26.8.2006 - review epizody 307

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 28.8.2006 01:17:04
Lordkolol Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

janinka píše:
Protože si jednoduše udělali přestávku :evil: já ještě neviděla ani tenhle díl a ještě čeka takovou dobu :evil: hrůza ...chudáček Shep ale vypadá to a bezva epizodu

zadna prestavka producentu .. myslim ze v Canade a USA je stejne jako na Slovensku nejaky statni svatek a proto tam nechtej poustet premierovy dily ceholiv vcetne SG-1/Atlantis ... kurnik ... proc zrovna patek :cry:

Příspěvek 28.8.2006 02:31:45
Dwayne Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Tak tenhle wraith si docela získal můj obdiv. Zatim se naprosá většina chovala ke všem docela nadřazeně, ale tenhle byl i docela rozumnej - i když ruku bych sis s nim asi nepodal :wink: - to víte, když jde někomu o kůži ......... :) . jinak naprosto parádní epizoda - 10/10

Příspěvek 28.8.2006 09:34:46
Phebeus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

fakt dobrej díl hlavne ten wraith a to jejich darování života a navíc Mckay jak rozdaval ten rozka fakt paráda a dobrá byla ta myš jak po ni střílel jinka velmi povedej díl zese nějáka novinka oo wraithech

Příspěvek 28.8.2006 10:08:47
Mrs. Sheppard Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Nic proti SG1. Je přeci v Guinesově knize rekordů jako nejdéle hraný TV Sci fi serie. Jack O Neal se mi strašně líbil - a když jsem poprvé vidfěla SGA na RTLII, tak jsem si říkala , panebože kde je Jack, co to tam běhá za pošuka ten Sheppard - jak se snaží imitovat Jacka - kde je stará crew? Ale jak čas běžel - přišla jsem SGA na chuť a víc než to jsem prostě in love.

Angmar.FZ píše:
Srovnávat SG-1 a SGA je naprosto bezpředmětné. Je to takový pšouk do větru co si nemůžou někteří odpustit. Zvláště mě udivují lidé, kteří píšou, že se na SG-1 nedívají, ale rozhodně je SGA lepší. Já se na oboje těším vždycky stejně (možná občas i malinko víc na SG-1, víc se mi tam líbí jak jsou napsané postavy - ale nesrovnávám) o čemž nejspíš i svědčí fakt že je obvykle stahuju najednou :D
Bylo fakt super sledovat Wraitha v jiné - kladné - úloze a ač to, že Sheppovi tu "životní sílu" na konci vrátí naprosto bilo do očí od prvního rozhovoru Shepp - Wraith, díl to byl skvělý. Stejně skvělý díl byl tento týden i v SG-1, takže nechť vypukne všeobecné veselí (dva fakt dobré díly za týden, to NENÍ obvyklé) :D :D :D

Btw. Rodney střílející na myš - vlastně to bylo větší - mohla to být krysa nebo dokonce i králík - byl naprosto úžasný. Viděl jsem ten díl dvakrát, a i podruhé kolem 1:30 ráno jsem se nahlas smál. :rflmao:
After hard working I like hard playing

Příspěvek 28.8.2006 10:18:18
Jonas Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

:D

Uplne uzasna epizoda, 5/5 ten Wraith i Shepp.
Sice na konci už sa trochu dalo čakať že ho ten Wraith oživý, ale ked mu pred Kolyom 3 krát vysával život som fakt myslel že Sheppard skončí na pár epizód out, a že to bude tá vec čo má tak pobúriť divákov, no nakoniec to skončilo inak,

Příspěvek 28.8.2006 22:08:31
LukArcher Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Zas mi to přijde, že si autoři touhle epizodou připravily odrazový můstek pro další epizody...jinak musím se přiznat, že sheppard už mi trochu začíná lést na nervy, zezačátku mi byl simpatickej, ale teď mi přestává nějak sedět..

Příspěvek 29.8.2006 08:16:00
WiX Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

tohle byla jedna z pěknějších epizod. I změnila můj náhledna wraithy (což byl asi účel :D ) Mimochodem, je mi jasné že by to tak nešlo kvůli ději, ale celkem dost jsem se divil, že Ronon toho wraitha nezastřelil. Stál k němu zády a vypadalo to, že se krmí a znáte Ronona,... :D

Příspěvek 29.8.2006 08:58:43
Jonas Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Ronon mal asi zlý deň.

Příspěvek 29.8.2006 12:04:26
Tillion Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Hodně dobrá epizoda. Jsem na tom podobně jako Klenotka. Uvidíme, jak dopadne SG-1...
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

Příspěvek 29.8.2006 12:11:11
Calleb Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Tak tohle byla hodně hodně hodně dobrá epizodka........tentokrát se mi libila i víc než SG1.....jen tak dal :D
...Nothing ventured, nothing gained...

moc

Příspěvek 29.8.2006 15:18:07
skemi Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

pekna epizodka doufam se stim wraithem setkame!
Neutikej, zemřeš unavený.!

Příspěvek 29.8.2006 18:05:11
Chevron Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Jako rad se podivam, ale stve mneze se vsichni hned ze vseho vysekaj, chtelo by to nejakou změnu, treba ze někdo odejde nebo zemře, nějakou inovaci herců, nějaký oživení.

Na začátku 3. epizody se mluvilo o mostě mezi Atlantis a zemí, ale uz dlouho nic takvýho nebylo....

Chtělo by to zas nějakej boj z Wraithama... nějakou bitku.. nějakou se spaceships.... ale zase nic....

zacina mne SGA štvát....

Příspěvek 29.8.2006 18:35:58
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Bitky :roll: No jo, hlavně aby to hodně bouchalo, ale že postavy stojí za prd, to je jedno. Pokud chcete bitvy, koukejte na SW :roll:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 29.8.2006 18:41:45
Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Vesmirne bitvy nemůžou být v každém druhém dílu, zapoměli jste na začátky SG? Nějakou loď jsme viděli jednou za uherský rok :!: A teď by některým vadilo, že se tam neprohání v každém díle :roll:
Ale Klenotko vol opatrně slova, se SW jseš trochu mimo :wink:
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

Příspěvek 29.8.2006 19:38:40
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Proč? V nových epizodách se tam taky hodně střílí a lodí je tam víc než dost. SW je klasika, ale je to jiné a SG se s nimi samozřejmě nemůže srovnávat :wink:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách