Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra FanArt Vaše další FanArt tvorba Jak na music videa

Jak na music videa

vaše výtvory v oblasti wallpaperů, obrázků, music videí a další kreativní činnosti související se Stargate/sci-fi tématikou

Příspěvek 20.6.2006 17:44:41
Saix Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

snazime se vyhnout casto kladenym otazkam, takze zde je prostor, kde si muzete sdelovat vlastni zkusenosti, napady a navrhy pri tvorbe videi...
"Gods are selfish beings who fly around with little red capes and don't share their powers with the mankind." Lex Luthor

Příspěvek 20.6.2006 17:53:32
Saix Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

tak a hned se sam zeptam... v cem music videa tvorit? jake mate zkusenosti s programy? ja mam docela problem: windows movie maker mi pri nacteni videa (epizoda sga) spadne, power director nemumoznuje editovat zvukovou stopu obsazenou primo ve vkladanem videu, ulead photo studio se mi z nepochopitelnych duvodu skube (vykonej komp mam dost a cerstve nainstalovanej), virtualdub je vhodnej jen pro zakladni strih, adobe premiere ma nejaky problem s kodeky u filmu a to i s nainstalovanym DivX Pro a nakonec pinnacle zas skoro nic neumi... znate nekdo nejaky lepsi? :)
"Gods are selfish beings who fly around with little red capes and don't share their powers with the mankind." Lex Luthor

Příspěvek 20.6.2006 18:01:08
JumpER.ic Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Doporučuji Vegas Video ... nejnovější co znám je v 6.0 .... člověk sem tam narazí na problém s codeky, myslím že podobně jako u Adobe Premiere, hlavně teda u zvukových stop, záleží na tom o jaké se jedná ripy, v HR-HDTV se zvukem větší problém není ... stačí si pohrát s kodeky a šlapat by měl jak obraz, tak zvuk .... program není ani tak náročný, neměl by se sekat a má dost možností ...

Příspěvek 20.6.2006 18:04:46
Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Já jsem Vegas 6.0 zkoušel a hodně mi zamrzával :?
Pinnacle Studio používám na střih videa z dig. kamery na to je supr. Na převody a střih už hotových filmů není stavěný.
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

Příspěvek 20.6.2006 18:15:46
JumpER.ic Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Pinnacle studio taky používám přímo z kamery a nemůžu než pochválit, jsem s ním spokojen .... ohledně Vegas videa, nevím je možné že se může cukat, mám ho otestovaný jen u sebe a jede mi v pohodě... za pokus určitě stojí ...

Příspěvek 20.6.2006 23:35:00
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Já když, tak používám Pinnacle. Zkoušela jsem i Adobe Premier (ten byl taky dobrej, ale to mi tehdy ještě nestíhal počítač :)).
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 03.7.2006 11:31:06
Jelda Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

JumpER.ic píše:
Doporučuji Vegas Video ... nejnovější co znám je v 6.0 .... člověk sem tam narazí na problém s codeky, myslím že podobně jako u Adobe Premiere, hlavně teda u zvukových stop, záleží na tom o jaké se jedná ripy, v HR-HDTV se zvukem větší problém není ... stačí si pohrát s kodeky a šlapat by měl jak obraz, tak zvuk .... program není ani tak náročný, neměl by se sekat a má dost možností ...

Naprosto souhlasím s JumpER.ic...
Jinak vyjmenoval jsi ty nejznámější a myslím si, že asi nejlepší, co ti může trh zatím nabídnout, takže ti asi žádný jiný přelomový nedoporučím... (neznám lepší - každý má něco, tak bych ti to řekl)

Příspěvek 22.7.2006 12:19:55
papanstargate Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

já mam takovej problém já používám na tvorbu videii muvee autoproducer 5 akorát že těd mi to vždycky vytvoří náhled videa a hned potom to spadne :roll: neví někdo co s tim?
Přechodné bydliště:Czech Republic (Ondřejov)
Stálé bydliště: Coruscant-Chrám Jedi
Příležitostné bydliště: Někde v předaleké galaxii-Death Star, Executor

Příspěvek 18.8.2006 19:50:41
Jelda Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Nemůže být chyba ve výkonu počítače??? RAM, Procesor, Ovladače na grafickou kartu... prostě něco?
http://jelda.deviantart.com/gallery

Příspěvek 18.8.2006 20:03:29
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

no to může být cokoliv,záleží na PC samozřejmě,ale klidně to může dělat i něco jiného třeba že se to prese s codecy atd..
možná taky že program nedokáže zvládnout nějáke kvantum videií tak spadne.
Jak říkám může to být vše :wink:
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Příspěvek 09.11.2006 14:01:09
Aiwendill Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

a skusali ste uz niekto Adobe After Effects? Mne sa v nom pracuje najlepsie, ked robim a striham filmy. Akurat music videa som v nom este nerobil... ALe dali by sa aj tie... 8)

Příspěvek 07.1.2007 17:58:55
Havran Airman
Airman

Odpovědět s citací

Já jsem teda používal na vytvoření svého videa ( Game ) VirtualDub a myslím že byl v pohodě. i když jsou tam menší chybky.

Příspěvek 03.3.2008 18:28:44

Odpovědět s citací

Já používám MPEG VIDEO WIZARD, spolehlivý prográmek.

:D :D :D
Let us be heard from red core to black sky. Tonight, let us make them remember. This is Zion! And we are not afraid!

Příspěvek 14.4.2008 19:18:19
Vahisht Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

A čím to natačíte? Fraps mi to nevezme...

Příspěvek 17.4.2008 18:55:33
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

mate vegas plnou ? ja mam jen trial na 30 dni :( a asi budu muset najit nejakej crack

Další

Zpět na Vaše další FanArt tvorba