Mě se to dost líbilo, i když posádka Bludného Holanďana byla už na mě moc přeplácaná. Johny Depp se mi líbil, jak jinak, žejo a Keira mě překvapila hlavně na konci, že už není taková nevinná květinka jako v prvním díle. Orlando byl v pohodě, zkrátka, on už jinej nebude, a líbil se mi i Komodor Norrington coby ožralý bezdomovec:-). Taky se mi líbil Stellan Skalsgard v roli otce Willa Turnera, byt takovej pěkně namodralej:-) No, celkově jsem se dost dobře pobavila a už se těším na trojku a na
|
Toto je spoiler!!!:
|
| kapitána Barbosu (mimochodem mám dojem,že to opravdu není Barbarosa, ale BARBOSA....), kterýmu Davy Jones nesahá ani po kotníky, a taky to, jak se Will vyrovná s tím, že jeho milovaná políbila Jacka Sparrowa, i když pod záminkou jeho připoutání. |
To Klenotka: Máš pravdu v Pánovi prstenů a Troji (která byla opravdu dost děsná) byl Orlando jen takový holátko, ale v Království nebeském se mi moc líbil (i když to taky byla taková američovina:-)) a já bych ho jako mladšího Brada Pitta nedefinovala.... má něco do sebe:-)
No ale na Rodneyho McKaye nemá, to je jasný:-)
[img][images/thumbs/Fazulina_Johnov3.jpg]http://i176.photobucket.com/albums/w188/fazulina/Johnov3.jpg[/img]