Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 5.8.2006 - review epizody 304

5.8.2006 - review epizody 304

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 07.8.2006 00:24:33
Wild Wolf Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Ziadne spoilery :)

Příspěvek 07.8.2006 00:52:44
Sirius Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Tahle epizoda opravdu nic moc, vypadalo to jak kombinace Matrixu a Ramba. Nikdo netrefí hlavního hrdinu i když se nekryje a hlavní hrdina trefí všechny ostatní i když se kryjí, no prostě děs, těch pár dobrých hlášek to nemůže zachránit.
Za blbost se platí.

Příspěvek 07.8.2006 06:35:59
bougy Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Myslím, že to bylo zase něco úplně jinýho. Konečně trošku změna a spousta wraithů :lol: i když je pravda, že to nemuselo být tolik Matrixové. Uvidíme příště :)

Příspěvek 07.8.2006 10:09:37
Apple Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

to Klenotka: To se doufám těší všichni:-).

Díl SGA 3x04 byl špičkový, šíp v zadku, nové uniformy, atd. Celé to bylo povedené, akorát Ronan se svýma cheatama na Matrix, Rambo, Max Payne mod a kdo ví co ještě, to bylo sice trochu přehnané, ale konec mě překvapil moc. Celkově povedný díl, mně se líbíl zatím nejvíc z dílů SGA 3. řady.

Příspěvek 07.8.2006 10:38:09
Meurdin Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Nevim jestli jste si všimli..ale mě přišlo, jak Ronon poprvý zaútočil na toho posledního wraitha, tak to bylo docela podobný tomu jak útočil Achylles v Troje :wink:

Příspěvek 07.8.2006 11:48:31
SkullTAP Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Mě se ten díl líbil, i když bullet time tam dávat nemuseli
[img][http://sga-project.com/stuff/bsg_12.jpg]http://sga-project.com/stuff/bsg_12.jpghttp://[/img]

Příspěvek 07.8.2006 12:01:34
Fazulina Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

gmakov píše:
Ty jo zrovna se dívám na Blade: Trinity a co nevidím, jako nejmodernější super zbrañ je tam zbraň lidi ze Satedy taková ta trojhlavňová brokovnice :lol:

Když už jsme u toho, koukala jsem se na Blade Trinity nedávno a je tam na konci, jak se tam všichni bijí, takový ten obloukový kovový můstek, po němž Sheppard běží s Rononem v epizodě Conversion. Aspoň mě teda připadá stejný:-)
[img][images/thumbs/Fazulina_Johnov3.jpg]http://i176.photobucket.com/albums/w188/fazulina/Johnov3.jpg[/img]

Příspěvek 07.8.2006 15:26:58
vobris Airman
Airman

Odpovědět s citací

Jack_xy píše:
vobris píše:
jinak jak se tam Mckay tahal o ten kulomet tak sem koukal ze asi nebyl uplnej nechybel tomu závěr? s tim by moc nepochodil a rozhodne to neni zbran kterou bych bral do takovýho boje. P90 je vynikajici zbran bro boj, 50 ran v zasobniku mala lehka. Tahat z tezkym kulometem a nábojovym pásem.

Oh come on :!: Nemuzes se vyjdarovat ve veceh kterym rozumis alespon trosicku?Abych ti odpovedel, ne zaver tomu nechybel(promin ale vis co je to zaver? )
S tim by moc nepochodil?OMG.. US vojaci tahaj M4 a presne M249ky, protoze je to ted jedna z nejlepsich zbrani pro ucely organizovaneho boje proti "presile".(proste ne 1vs1 jako ve strileckach).A tvrzeni ze zbran ktera ma velikou kadenci, presnost, variabilitu z M4/M16kama v zasobnikach, dobry dostrel, a moznost pridani, pasu, M4/16 zasobniku, ale i spec. zasobniku(ve kterym je pas stoceny,a el nikde to neplanda, ale asi nema cenu zabihat do detailu), a ke vsemu to neni ani moc tezke?
P90 je dobra kvuli strelivu co pouziva, a poctu naboju, ale prevazne se pouziva na CQB.A lehka take moc neni.Pro trenovaneho vojaka tedy neni problem tahnout se klidne z M4 potazmo tedy M249.(Vim o cem mluvim, tahal jsem se P-90 napriklad nekolik dni)

:!: tezkym kulometem :!: A toto me opravdu dostalo :evil: .Vis co to je tezky kulomet?Miluju lidi co vsude vykrikujou jak je kterej ten "kver" hustej a jak ten Rambo se tahal s "tezkym kulasem".Tezky kulomet MUSI byt k necemu pridelany!!! - auto, lod, vrtulnik.. todle je pechotni kulomet, navic pri pouziti napr.30kovych zasobaku z M4/16 se z toho vlastne stava normalni utocna puska!Ale v zadnem pripade "tezkej kulomet"!!

Vsem se omlouvam ale todle fakt nemam rad.To o co se tahali je vyborna zbran a pro tydle ucely se hodi.Klidne se mnou argumentuj, ale myslim ze nemas moc sanci podle toho co jsem cetl.

To zase me se libila jina Rodneyho hlaska..
"Proc tu lezim?"
"Protoze mas sipku v tvem Gluteus Maximus, Rodney!"
"To zni bolestive" :)

to je pecka takou odpoved sem na svuj 1. prispevek ani necekal.
to "tezkym kulometem" sem myslel jako ve srovnyni s p90 z predchozi vety ne jako ze tezky kulomet ale to je asi tim ze se to jinak česky napsat neda a mel sem to tam dopsat ze je to srovnani.
obcas se stane ze vidim ve filmech neco co se mi nezda a myslel jako ze ta zbran nebyla cela.
jinak sem se pak snazil vyjadrit svuj nazor na P90 ktery pouzivaj.

Příspěvek 07.8.2006 18:11:39
souki Airman
Airman

Odpovědět s citací

Meurdin píše:
Nevim jestli jste si všimli..ale mě přišlo, jak Ronon poprvý zaútočil na toho posledního wraitha, tak to bylo docela podobný tomu jak útočil Achylles v Troje :wink:

jj :lol: Přesně na to sem si taky vzpomněl :D sem čekal jestli mu tu kudličku taky zabodně do krku :lol:

Příspěvek 07.8.2006 19:32:23
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

paráda tenhle díl ale nejlepší bylo tohle
-Já jich zabil 6.Teyla jich zabila
-8
Já jich zabil 9,Teyla 8
Z toho sem nemoh
:laugh: :laugh:

A Ronon byl perfektní.Druhý Neo :lol:

EDIT:No a ještě tohle
- Který z vás zabil toho Wraitha?
- To jsem byl já.
Rodney:Byl to můj nápad.
- Ronone!
- Co je? Neříkejte, že nejste rád, že umřel.
Rodney:Byl to Beckettův nápad. :laugh: :laugh:

Shep:V pohodě. Zabil jsem jen 11, 12 Wraithů. A ten pohled Teyly :laugh: :laugh:
Naposledy upravil HAck dne 07.8.2006 19:39:49, celkově upraveno 1
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Příspěvek 07.8.2006 19:39:09
bob 1 Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

to s těma zbraněma P-90 váží 2,54 kg takže to tak lehky taky neni a a jak se tam tahali o ten M-249 tak neměli zásobník byl v tý krabici
ale jinak to byl bestovej dil ten wraitskej zabijak byl best s těma brejlema

Příspěvek 07.8.2006 19:45:34
Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Navíc tam byla moc pěkná hudba, při záběrech ze Satedy :D :D :D :D
Krásně tam sedla.
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

Příspěvek 07.8.2006 20:14:41
gmakov Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

jj ta hudba byla good, ale ty Sheppovy počty já myslel, že umřu smíchy má jich 6 a nakonec tvrdí, že jich má 12 :laugh:

Příspěvek 08.8.2006 10:48:39
Sky Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ač díl, ve kterém se na mě moc vyskytoval Tarzan, ehm Ronon, tak se mi to líbilo. Jeho styl ala Mr. Anderson mě i pobavil. Ale kdo se u mě dostal už na samý vrchol obliby je Carson :D . Dokonce si mi tu šplhla i Teyla svým analytickým rozborem Sheppa :D. Povedený díl :).
But I want you to know I did save you. Not when it counted, of course, but after that. Every night after that. I'd see it all again do something different. Faster or more clever, you know? Dozens of times, lots of different ways. Every night I save you.

Příspěvek 08.8.2006 16:53:15
Komar Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Díl se mi libil, jen mi nejak nejde do hlavy nasledujici:
- jak si to Ronon rozdaval s tema wraitama ve skladisti, proc ho ten 5tej nahore na vazniku nesejmul kdyz se krcil za tou bednou (zrejme virtualni prekazka vceste ze po nem nestrilel, nebo tam dolez na posledni chvily kdyz mu Ronon kosil jeho bratry???)
- za druhy nevim od kdy si wraiti hrajou na čestny souboje, ze jejich vrchni-kapo nejakej Lotrando, se teleportne na zem aby si to rozdal s Rononem naferovku (10 filmovych minut predtim nedodrzeli umluvu s vesnicanama kdyz jim vydavali Ronona) a navic kdyz vi ze jsou na planete jeste pritomni lidi s SG-A
- vybuch ve skladisti nekomentuju (Terminator hadr)
a posledni vec, docela by me zajimalo kde byly zabaveny zbrane SG-A, kdyz se tam Shepard vratil osvobodit Ronona, tak uz tam zadny zbrane nenasli, teda krome Rononovo...nahodicka :-)) (zrejme si je odnesli wraiti)

SG-A je fakt moc dobra, ale tenhle dil byl na me trosku moccc
Jsem jako malej Wraight Saju všechny Saju rád, ale jinak jsem ouplně neškodnej :-)

[img][images/thumbs/Komar_cze33dk2.png]http://img101.imageshack.us/img101/4127/cze33dk2.png[/img]

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách