Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)
hele když jde štít tak nejdou zbraně když jdou zbraně nejde štít takže proto musely energii ze štítu poslat do zbrani a aby mohly vystřelit drony a pak už neměly energii na nic proto byl orion zníčenej taky jak když jim energii vysal vystřel dronu proto bykl orion zníčen a není to blblost jak tady někdo psal že vypnout štít na vystřel zbrani ale když neměly energii museli jí přesunout ze štítu do zbraní
SG přebralo styl Star Trekového boje, ale tam dává smysl, že energii z energetických zbraní přesunou do štítů, zatímco z Orionu to moc smysl nedává (bo drony jsou střely) a ještě méně u Deadala (bo railguny jsou projektily) .. co už.
a víte co je zajímavý? Weirová říkala že nikdo neví jak rychlé se staly wraithské lodě a přesto určí přesně kdy a kde se zastaví sice díky tomu mohli Orion zničit ale i tak je to docela nesmysl ne?
a víte co je zajímavý? Weirová říkala že nikdo neví jak rychlé se staly wraithské lodě a přesto určí přesně kdy a kde se zastaví sice díky tomu mohli Orion zničit ale i tak je to docela nesmysl ne?
Nechápem čo je na tom nezmyselné, veď rýchlosť lodí a zničenie orionu spolu nesúisí.
ale souvisí protože kdyby nezjistili kde zastaví tak by se tam nevydali a tudíž by orion přežíl další díl a grafici by museli dělat s největší pravděpobností render jak přistává na Atlantis (což bych chtěl vidět, protože mě zajímá jak by tam parkoval )
No pokud jsem to dobře pochopil, tak Wraithové okoukali pohon od nás, takže musí letět stejně rychle jak my nebo pomaleji. A možná to plácla jen tak aby tu komisi znejistěla a není to pravda. Mě zase přišlo nesmyslný jak rychle se po útoku M. vyrojili stíhačky. To v nich jako W. seděli připravený? A nebolí je z toho nohy?
No myslim,že F 302 zpozorovali,jakmile byla ve vzduchu.Ale tim,že použili záběr
ze starších dílů (2x11,jak vylétají Darthy z Hive ship),tak to vypadá dost kuriozně,
jedna F 302 proti asi 300 Darthum,ty se s nepřátela ma nemazlej
No pokud jsem to dobře pochopil, tak Wraithové okoukali pohon od nás, takže musí letět stejně rychle jak my nebo pomaleji. A možná to plácla jen tak aby tu komisi znejistěla a není to pravda. Mě zase přišlo nesmyslný jak rychle se po útoku M. vyrojili stíhačky. To v nich jako W. seděli připravený? A nebolí je z toho nohy?
2Oo: celkem zajímavé, dřív jsme byli z SG1 zvyklí, že Goa'uldi postavali proti nám tak 2 Glidery se kterými to šlo uhrát..abychom měli šanci... tady v Atlantis se s námi fakt nemažou
Teď trošku OFFTOPIC, ale asi sem přišel na to, proč maj Wraithové tolik lodí... jak bylo řečeno, lodě jsou organické..takže asi rostou na stromech