Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)
Ještě,že tady nemaj tak strašný jména jako v telenovele.Ačkoliv jsem byl
dřív víc na SG-1,musím říct,že si SGA vede daleko líp něž SG-1.Tenhle díl
se fakt povedl.Když odcházela Weirová z Atlantis na zem,tak sem měl
pocit,že to není vůbec daleko,žádný kufry a za deset sekund je na Zemi.
Bránu otevírala jenom Atlantis a ta má zpm, jak ho donesla sg-1 z toho dílu v cestování časem a vypadá to že je asi plný, jinak by s ním tak neplýtvali, aby cestovali kvůli takovým kravinám. Jednou velí tak musí davat rozkazy, ne se o ně dohadovat.
Jo a na tom díle mi vadí, že zničili Orion, jinak super díl.
Tak jsem si to pustila znovu(v noci, kvůli atmosféře s titulkama (zvlášť na začátku střídavě od obou skupin).
Každopádně...pusťte si to od cca 36:20 - 36:24 (nebo trochu víc, ať to máte v kontextu). Že se tam Rodney zmiňuje o případných opravách Orionu...? Což ovšem přímo odporuje tomu výbuchu, co jsme mohli u této lodičky vidět...
Bránu otevírala jenom Atlantis a ta má zpm, jak ho donesla sg-1 z toho dílu v cestování časem a vypadá to že je asi plný, jinak by s ním tak neplýtvali, aby cestovali kvůli takovým kravinám. Jednou velí tak musí davat rozkazy, ne se o ně dohadovat.
Jo a na tom díle mi vadí, že zničili Orion, jinak super díl.
No hej, síce ZPM bolo nabité, ale to neznamená že sa otváraním brány nevybíja, a malo by sa vybiť celé.