Dobrá otázka, ale asi myslí šifru, ale ta mi nepříde moc pro konzumní společnost. To už spíš teda George.
2Sopdet: Jo dík, maj to ve videopůjčovně. Ale abych nevypadal jako idiot, tak já to jako pučim pro sestru (tý je 7) a pak se pudu koukat sám
sestra bude před lidma vypadat tak, jako doteď. A pravda: Šifra je pro konzumní společnost. Jenom dá zabrat soustředit se při ní celou dobu. Opravdu sem s tim měl problémy, je tam moc faktů a teorií než aby se to dalo normálně pobrat.
sice jsem knizku jeste necetla, ale co jsem slysela od vypraveni lidi, co ji cetli, si zadny z nich nejak moc nestezoval na to, jak byl film vytvoren. Ja sama si ho docela chvalim...az na opravdove malickosti mi to opravdu prislo jako kvalitni snimek s dobrymi hereckymi vykony a moc chytlavou hudbou...predevsim se mi libilo, ze soundtrack k The DaVinci Code je nevhodny detem do 12let! Ze pry je moc tajemny a strasidelny
No videl som film.
Mal hlavne fakt dobru hudbu, ale inak film bol oničom, tie teórie v poho, to mi nevadí, ale to spracovanie deja, kopec napchaných vecí, jeden velký chaos.