Já hrál už první GTA na staré 486ce to byla pařba joj, později jsem postupně projel i ty nové díly (už na nové PC samozdřejmě ), San Andreas mám ještě nahrané protože tu jako jedinnou jsem ještě nedohrál.
Já jsem začal s demem GTA1. Bylo to na čas a tak jsem se vsázel s bratrancem, kdo dá víc bodů. Potom jsem se u kámoše dostal ke 2. Ta mě nějak moc nebavila. GTA 3 jsem hrál doma. To byl tenkrát docela frajeřinka, mít comp, na kterým běhá GTA 3. To jsem pak dohrál celý. Jen mi vadilo, že se nedá vylézat z aut za jízdy. A potom přišel vrchol. Nejlepší GTA ze všech: zlaté, dobré, dokonalé Vice City. Nejdříve jsem dohrál jen základní příběh. Pak jsem GTA VC tak na rok nechal a nedávno jsem se k němu vrátil. Vyhrál jsem ho odshora dolů a začal jsem si hrát s modama (hlavně přídavná auta). A pak přišel zlom. San Andreas mě dokonale zklamalo. Nejen, že grafika se od VC téměř nehnula, ale i hratelnost byla tak ukrutně konzoloidní, že mě to přímo ubíralo životní sílu. Chvíli jsem to hrál, ale pak jsem měl ve hře nějakou chybu. Při závodu lowriderů ve skákání mi ta dolní lišta šla tak divně sekaně, že bylo NEMOŽNÉ se do jakéhokoli skoku trefit. Všem kámošům to ale fungovalo dobře. Když jsem jim poslal svůj save, vyskytl se u nich ten samý problém. No SA mě prostě nechytlo. Pro mě je králem GTA navždy Vice City. A tak končí balada o Billim "Babkovrahu" Doylovi.
To víš... takhle jednou v noci jsem měl slovní průjem a dopadlo to takhle (viz výše).
Ale já ji taky skoro nehrál. Já hrál jen to demo, ale to byla taky sranda. Můj rekord byl asi milion a půl. To jsem stop nadzemku a vždy jsem do ní vlez.. ukrad... vystoupil spolu s dalšíma lidma... vystřelil... lidi naběhali na koleje a místo 200 jsem dostával 2000 a víc, čím víc lidí tam rychle za sebou exlo a ... vlez.. ukrad... atd.
Dvojka byla nejlepší, skvělá grafika, nápadité úkoly (i když naložit autobus lidma a nechat z nich udělat hot-dogy je docela síla). Pohled z hora byl super, další GTA už nebylo to pravé ořechové.