Maminko, mě se do té školy nechce. Děvčata ze mě mají srandu, kluci mi podráží nohy, učitelé mě nemají rádi, já tam nepůjdu! Musíš, jednou jsi tam ředitel...
Ve tři v noci zazvoní profesorovi telefon, ozve se tichý hlas: ½Probudil jsem tě?½ - ½Hmmm... ano... Tak to je dobře, protože já se ještě učím, ty hajzle!!!½
"Pepíčku, řekni mi dvě zájmena."
"Kdo, já?"
"Výborně, Pepíčku."
Tak co, Michale, jak dopadlo vysvědčení ? chce vědět maminka. To je přece vedlejší, mami, hlavně že jsme zdraví.
Ve škole měli besedu o tom, jak je nezbytné čistit si před spaním zuby. Druhého dne se paní učitelka chce přesvědčit, co si děti zapamatovaly. Vyvolala Pepíčka a ptá se: Pepíčku, co je třeba udělat před spaním? Pepíček mlčí. No tak ti napovím, copak dělají před spaním tvoji rodiče? Pepíček: Paní učitelko, vy to víte. Já to vím. Ale je to vhodné téma pro první třídu?
Jsou 3 nejhorší žáci ze třídy a domlouvají se co provedou učitelce. Ten co ma 2 z chování řekne "já jí svlíknu sukni", ten co má 3 z chování ríká, "hm to je dobrý, tak já jí svlíknu kalhotky". A ten co má 5 z biologie říká: "Tak já jí nakopu do koulí."
Jožko co to tam děláš pod lavicí ?“
„Ale paní učitelko ... Buď se tak hloupě neptejte nebo nenoste mini sukně.“
Ve třídě říká paní učitelka dětem:½Tak děti, kdo si myslí že děti nosí čáp ať si stoupne do levé části třídy a kdo si myslí něco jiného ať si stoupne do pravé části.½
Přihlásí se Janička:½Paní učitelko, a ti co už souložili si můžou jít za dveře zapálit?½
Paní učitelka napsala Pepíčkovi poznámku: ½Smrdí, umývat!½
Otec to podepsal a připsal: ½Učit, nečuchat!½
[/spoiler]Učitelka ve škole učí děti tvořit souvětí.
Na závěr hodiny, říká: ½A nyní si to děti vyzkoušíme.
Takže utvořte větu třeba se slovem ananas.½
Přihlásí se Anička a říká: ½Maminka koupila ananas a doma jsme ho snědli.½
Přihlásí se Pepíček a říká: ½Fotr vodjel do Kanady a na nás se vysral!½
|
Toto je spoiler!!!:
|
Soudružka učitelka se ptá dětí: ½Děti, kdo ví, jak se jmenoval nejvýznamější člověk našeho století?½ Nikdo se nehlásí. ½No děti, ten kdo správně odpoví, dostane čokoládu.½ Přihlásí se Pepíček a říká: ½Vladimír Iljič Lenin.½ ½Výborně, pojď si vzít čokoládu!½ Pepíček vezme čokoládu a když si sedá do lavice, říká si potichu: ½Sorry, Rambo, ale obchod je obchod.½
Učitelka ve škole zkouší malé děti z českého jazyka a dá jim za úkol slovní hříčku: Děti, řekněte mi nějaké lesní zvíře, pak přidejte jedno písmenko a udělejte z něj část lidského těla. Přihlásí se Mařenka a říká: Tak třeba: laň - dlaň. Výborně, chválí ji paní učitelka. Pepíček to polohlasem komentuje: Já si hned myslel, že to nebude kuna. |
"Science has made us gods even before we are worthy of being men." -- Jean Rostand - French biologist (1894 - 1977)
[img][http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg]http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg[/img]