Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Mrtvé povídky Star Gate Atlantida - Epizoda 33.

Star Gate Atlantida - Epizoda 33.

Mám vydávat dvě povídky na střídačku nebo nejdříve dokončit jednu a pak začít druhou?

Ano
4
100%
Ne
0
Žádná hlasování

Celkem hlasů : 4

Moiki Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

Klidně další díl vydám bohužel jsem vůbec nepokročil jelikož jsem ustnul na mrtvém bodě.

Moiki Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Je tu další díl omlouvam se že je to po takové době, ale úplně jsem tuhle stránku vypustil z hlavy.

Epizoda 33.
Skupina se po Danielově únosu několik minut vzpamatovávala, naštěstí Luciáni už se neobjevily, Vala se pokusila zachytit po tom, co ji probrali pomocí senzorů Jumperu Danielův lokátor, ale loď s Danielem už byla pryč.
Sotva se vzpamatovali, sbalily veškeré vybavení a pomocí Jumperu se vrátily zpět na Zemi do SGC, kde o situaci informovali generála.
„Co se tam stalo, plukovníku Mitchelle, jak věděli kde jste, a jak mohli unést doktora Jacksona?" zeptal se Camerona naštvaný generál Landry.
„Nemám tušení, pane, na místo jsme doletěli v zamaskovaném Jumperu a celé místo bylo kryté maskovací folií a podle toho kolik tam Luciáni měli vojáků tak o nás museli vědět předem a únos měli v plánu, otázkou pouze je zda cílem bylo unést pouze Jacksona nebo celý náš tým," odpověděl generálovi Mitchell.
Generál chvíli přemýšlel, než odpověděl.
„Máte na několik hodin pohov, naberte síly a prozkoumáme, kam Luciáni mohli doktora Jacksona odvézt."
Po tomto se skupina rozešla a generál se odebral do své kanceláře, kam si nechal zavolat plukovníka Telforda, který působí v Luciánské alianci jako dvojitý agent.
„Plukovníku Telforde, jak to, že jste nás neinformoval o tom, že Luciánská aliance plánuje útok na průzkumný tým na planetě P3F-735 a je tu také otázka toho, jak se o něm dozvěděli?" zeptal se drsně generál.
Plukovník byl velmi překvapený generálovou ostrostí a snažil se zahrát svou roli.
„Omlouvám se, pane, ale o tom, že by měla proběhnout nějaká taková akce, jsem nevěděl."
„Dobrá plukovníku, ale počítejte s tím, že se to bude prošetřovat, počet útočníků nevypadal na to, že by to byla náhoda, ale téměř určitě se jednalo o cílenou a připravenou akci," odpověděl plukovníkovi Landry a poslal ho pryč ze své kanceláře.
O několik hodin později byly vyslány SG týmy, vždy společně se dvěma Jumpery jako leteckou podporou a případným evakuačním prostředkem.
Společně s americkými SG týmy byly poslány i nedávno začleněné čínské, ruské a britské SG týmy.
K planetám, které jsou více opevněné, byly vyslány tři pozemské lodě Odyssea, čerstvě dokončený a odzkoušený Phoenix a Britský Nelson. Na každé se nacházely dva 12 členné týmy speciálních jednotek, na lodích spadající pod USA to byly ODA a na Britské SAS.
Na prvních šesti planetách, kam byly poslány SG týmy se nic nedozvěděly.
Naproti tomu planety, které měli na seznamu pozemské lodě, se ukázali jako zlatý důl pro informace kromě toho, že zjistily, kam aliance možná odvezla Daniela, tak se povedlo zjistit několik informací o novém vůdci, jímž se stala Kiva.
Kromě několika zajatců získaly rovněž i několik krystalů, na kterých se nachází pravděpodobně důležitá data.
Mezitím na Luciánské planetě…
Daniela dotáhly do místnosti, kde bylo několik goa'uldských počítačů, v místnosti čekal od pohledu vysoce postavený Lucián.
„Áá doktor Daniel Jackson rád vás poznávám, vaše pověst po galaxii vás předchází."
Daniel nebyl okamžik mocen slova, nakonec se vzpamatoval a odpověděl.
„Mohu vědět, proč jste mě sem dotáhly?"
„Ale jistě chceme, abyste rozšifroval data v těchto počítačích, jsou kódované v jazyce antiků, jakmile nám předáte data, tak vás odvezeme na planetu, jež si vyberete."
„Pche, a tomu mám věřit, že mě pustíte, jakmile vám přeložím, co po mě chcete?"
„Pokud vás nepřesvědčíme, máme jiné metody," na moment se odmlčel a pokračoval.
„Máme zajatých zhruba 200-300 lidí no a když nebudete chtít spolupracovat, popravíme každé tři hodiny jednoho zajatce a opatřit si jich můžeme více."
Po tomto se Daniel rozhodl neklást odpor, protože nechtěl, aby přišli k úhoně nevinní lidé, navíc věřil, že ho SGC nenechá ve štychu a nepoleví, dokud ho nenajdou.
O hodinu později ho nechali o samotě se dvěma strážemi, a proto se tedy dal do luštění podobného kódu, jímž byla zakódována Usirevova loď to mu významně ulehčilo práci, ale nedal to na sobě navenek znát a pečlivě prostudoval informace schované v počítači.
Málem mu při pročítání spadla brada, když zjistil, co se pod tak důmyslným kódem nachází. V počítači se nacházely plány na novou mateřskou loď, kterou měl pravděpodobně v plánu použít Anubis, když mu Země zničila dvě, které měl.
Všichni lidé z SGC a ostatních spolupracujících skupin se snažily, co nejrychleji vyhodnotit získané informace.
Trvalo to téměř devět dní, když se z krystalů a zajatců povedlo získat některé planety, kde by mohli Daniela držet.
Na vytipované cíle vyslali Odysseu s Nelsonem, kvůli utajení vystoupily dvě hodiny cesty podsvětelnými motory od cíle a zbytek cesty letěly na podsvětelné motory a zamaskovaní.
Přesto když doletěli k planetě tak Daniel se na ní nenacházel, proto velitelé vydali rozkaz zamířit k další planetě ze seznamu.
Na planetách dvě a tři rovněž nenarazily na nic zajímavého.
Až teprve na planetě číslo čtyři byl zaznamenán Jacksonův lokátor, nebyl ovšem jediný zaznamenaný na planetě, nacházel se tam ještě jeden další, který byl počítačem identifikován jako lokátor plukovníka Telforda.
„Pane na planetě je kromě doktora Jacksona i plukovník Telford, co s tím budeme dělat?" zeptal se plukovníka Emersona major Marks obsluhující ovládací konzoly vedle velitelova křesla.
„Teď je prvořadé zachránit doktora Jacksona, a je nutné, aby se týmy chovali, tak že o něm nevědí! Rozuměl jste plukovníku?" obrátil se s posledními slovy na plukovníka Mitchella.
„Ano pane, rozumím."
O několik minut později byly všechny týmy v Jumperu a mířily na planetu.
Mitchell Jumper zaměřil na Danielův signál a během pár minut parkovala antická loď kus od velké budovy, poblíž které přistáli, vystoupily a zamířily za svým cílem.
Nebylo to ovšem tak jednoduché, hned u vchodu se nacházela dvojice Luciánů, kteří měli hlídku.
Toto vyřešili členové ODA, kteří se k hlídce přiblížili zezadu a tiše s mimořádnou přesností dotyčné podřízli.
Jakmile se zbavily hlídky, dostali se dovnitř komplexu a díky detektoru známek života z Jumperu se dalším nepřátelům snadněji vyhnuli.
Před místností odkud vycházel Danielův signál, stáli čtyři stráže, a proto je zasáhli přesně mířeními ranami.
Jakmile byla cesta volná, SG jednotky otevřely dveře díky dlouhodobým zkušenostem s tímto typem technologie.
Když byly dveře otevřené, tak členové ODA vhodily do místnosti několik flashbangů a díky tomu rychle postříleli zmatené luciánské strážce v místnosti.
Všichni členové záchranného týmu zajistili místnost, popadli Daniela, který byl po účincích flashbangů a střelby na malém prostoru otřesený.
Zamířili tedy všichni zpět do Jumperu, kde když se Danielovi povedlo se trochu vzpamatovat, tak se ho Mitchell zeptal na pár informací.
„Jacksone, víte, proč vás aliance unesla?"
„Chtěli, abych jim přeložil zašifrované plány na upravenou verzi Anubisovi mateřské lodě."
„A do háje no tak to je problém po návratu na loď se musíme urychleně poradit s plukovníkem co dál," zareagoval na Danielova slova Mitchell.
Během pár minut se dostali na Odysseu, jakmile byla loď zaparkována, informoval Cameron plukovníka o splnění mise a Odyssea mohla zamířit zpět na Zemi.

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Tady bys pokračování nachystané neměl?

Moiki Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Bohužel zamrzl jsem na mrtvé bodě.

Předchozí

Zpět na Mrtvé povídky