No, teďka na to nemám ani čas, ani náladu, ani sílu. Teďka sem nastoupil na dvou týdení stáž do TPCA a pak bude uzavírání známek... Tak kdyžtak o prázdninách. To budu dodělávat moji nově načatou povídku a pak se uvidí, možná pokračování EJECTION bude, možná ne.
a jejejej, pán nemá čas...další díl by nebyl? pardon, ale tohle jsem si prostě nemohla nechat ujít...aspoň jde vidět, že i tady mistr nemá čas a omlouvá se čtenářům, že si budou muset počkat...
Bude pokračování dost by mě zajímalo jak to celé dopadne jsem zvědavej jestli by jsme vstoupili do programu stargate a to bych dost bral Jestli ne tak sem opravdu zvědav . Jinak opravdu pěkný.
Je to už tu 10let tak si říkám či autor měl nějaký ten čas na dopsani pořádného konce dalsim dilem bo to ukončení co je nic moc.znamky už určitě má všechny uzavřené, stáže též.
Za kazdym vzestupem civilizace stala vira, za kazdym padem nabozenstvi. Neni nic horsiho jak negativni mysleni, zarlivost, zavistive ci jine negativni reakce pro zniceni zivota. Proto je treba myslet a konat pozitivne a s laskou.