Tímto se omlouvám všem, koho jsem letos nenačetla. Dávám hlasy jen těm povídkám, o kterých něco vím (aspoň něco málo).
1. Paralelní vesmír: Zelená planeta (Andoriel) 2. The Last of Ancients (Aiwendill)
Ještě se mi moc líbily Slzy duchů od Mooony (do kterých jsem nahlédla jeden večer víceméně náhodou a byla jsem příjemně překvapená), ale jestli jsem to správně pochopila, tak pro ty hlasovat nejde, protože letos v tomto tématu nepřibylo žádné nové pokračování.
Tak přidám svoji trošku do mlýnku... Ale mé hlasování je zcela neobjektivní, protože jsem tu v poslední době četl pouze letmo pár povídek.
1. StarGate: Intervention (Daedalos304) 2. StarGate Ships (kasparova655365) 3. Jak jsem tu skončila? (Darren Nix)
Je to taková výzva, taková prosba. Chtěl bych se naučit programovat v Cčku, proto bych chtěl poprosit někoho z této komunity, kdo tento jazyk ovládá a byl by ochotem sem tam poradit, případně doporučit nějaké zdroje.
Příspěvky: 832 Bydliště: Stratis a občas Litomyšl Pohlaví: Muž
1. Jak jsem tu skončila? (Darren Nix) 2. Stargate Evolution (Patas25) 3. The Last of Ancients (Aiwendill)
Gosh, I'm proud of you, gentlemen. So what do you say we speed this thing up, hmm? Are you with me? All right, then. Let's get this thing over and done with. Let's put the hurt on Jerry. Let's pitch in. Let's raise the mission count to 35. 35 it is, gentleman. We're gonna win this thing. We're gonna win this fucking thing.