Tak děkuji vám všem... Jak budu mít čas, nahraji ta PDF.
Je to taková výzva, taková prosba. Chtěl bych se naučit programovat v Cčku, proto bych chtěl poprosit někoho z této komunity, kdo tento jazyk ovládá a byl by ochotem sem tam poradit, případně doporučit nějaké zdroje.
Je to taková výzva, taková prosba. Chtěl bych se naučit programovat v Cčku, proto bych chtěl poprosit někoho z této komunity, kdo tento jazyk ovládá a byl by ochotem sem tam poradit, případně doporučit nějaké zdroje.
Až během prázdnin, až budu mít sepsanou celou první sérii.Zatím to je cca jenom sto stránek
Povídka byla rozhodně zajímavá, rozhodně si taky přečtu tvou předchozí s názvem nový řád, jsem zvědav jak se vyvine ta povídka jsem zvědav, a chtěl jsem se zeptat ještě na jednu věc a to, kdy bude vydáno další pokračování povídky Evulotion? Rozhodně tato povídka stojí za přečtení.