Při čtení takhle po ránu nenašla, Puk Víš, co tam mám áček!? Mraky. Napovíš mi? Děkuju Za komentář i za "a", které jsem nenašla. Až se víc probudím, půjdu hledat znovu
Za kazdym vzestupem civilizace stala vira, za kazdym padem nabozenstvi. Neni nic horsiho jak negativni mysleni, zarlivost, zavistive ci jine negativni reakce pro zniceni zivota. Proto je treba myslet a konat pozitivne a s laskou.
No, pal, kvůli "a" jsem ještě nikdy nespavostí netrpěla, ale všechno je jednou poprvé Tentokrát ne. Občas nespím jen tak sama pro sebe Díky, že ses ozval. Jak to, že nespíš Ty?
P.S. Naštěstí mám Shanu, která je skvělá v hledání chyb. Našla to správně špatné "a". Děkuju, Shano
Já jsem si za odměnu přečetla jeden z kousků, které jsou skvěle napsané a které mám ráda. Prožívám pokaždé s A+A i ostatními hrdiny povídky tu blízkost, kterou provází společné nebezpečí a společný úkol.
Chválim. Prešiel som to ešte raz a všetko v poriadku. Samozrejme, český jazyk je trošku iný, takže grmatiku a nejaké tie vetné hračičky nemusím zbadať. P.S.: To tango bolo výborné .