Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Mrtvé povídky SGA : Return - Kapitola 12 : Shadow (08.08. 2014)

SGA : Return - Kapitola 12 : Shadow (08.08. 2014)

Líbí se vám povídka?

Ano
70
90%
Ne
1
1%
Zatím nevím
7
9%

Celkem hlasů : 78

Marks Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Pohlaví: Žena

Odpovědět s citací

Počkej si na zítřek a uvidíš, co jsme ukuchtili :D
A když ho to baví, tak proč mu tu zábavu kazit? :D Doposud mě radil dobře, přímo skvěle a jsem zvědavá na zítřek :) :bye:
Svatyně pro všechny, to není jen tak prázdné slovo

Aiwendill Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

jakop: kým nepridáš ďalší diel tohto príbehu, tak nebudeš dostávať odo mňa Dobrodruhov! :twisted:
Najlepší štvornohý priateľ človeka je posteľ...

Puk Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

jakop píše:
Daedalos304: Není dokončený. Sice už od února, ale i tak. Když mám čas a sednu si, tak mě nic nenapádá a když nepíšu a jen přemýšlím, tak mě nějaké napady na mysl příjdou (většinou, než jdu spát a usnu a do rána to zapomenu)

:idea: Zapni diktafón a máme tu kopec pokračovaní. :!:
:yahoo: :bye:

pal Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Aiwendill:jakop: kým nepridáš ďalší diel tohto príbehu, tak nebudeš dostávať odo mňa Dobrodruhov! :twisted:

no nezapomel jsi na cerny trh :?: ten pod kontrolou nemas :twisted:
Za kazdym vzestupem civilizace stala vira, za kazdym padem nabozenstvi. Neni nic horsiho jak negativni mysleni, zarlivost, zavistive ci jine negativni reakce pro zniceni zivota. Proto je treba myslet a konat pozitivne a s laskou.

Puk Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

:hmmm: :hmmm: Tak asi ďaľší kandidát čo nemusí dostať dávku s príbehom. :roll:
:bye:

Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

pal: za navadzanie na zlé veci a podvraťácke reči si od tejto chvíle tiež na mojom čiernom zozname... :shooting:

a jakop tam bude dovtedy, kým nepridá ďalšiu kapitolu tohto príbehu a nezačne pracovať na nasledujúcich častiach... :rules:

pal Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

:hmmm: stejne me zajima ta posedlost lidi vytvaret cerne, cervene ci jinak barevne seznamy.
k cemu vlastne jsou?
aby vedeli ze nejsou barvoslepi?
Za kazdym vzestupem civilizace stala vira, za kazdym padem nabozenstvi. Neni nic horsiho jak negativni mysleni, zarlivost, zavistive ci jine negativni reakce pro zniceni zivota. Proto je treba myslet a konat pozitivne a s laskou.

Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

Nie, na ciernom zozname su ludia, ktori ma seru a ty si momentalne jeden z nich. A jakop tiez, pokial neprida dalsiu cast...

pal Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

:D :rflmao: :rflmao:

ja jen chtel upozornit ze by si to mohl obstarat jinde.
se stormem je v tom jejich autorskem kolecku napr :wink:
ci jako uplatek za korekturu :?:
tech moznosti je
ps: a jsem rad ze tam nejsem sam, ve sve podstate jsem dosti spolecensky a by jsem se tam sam nudil.
ps2: a jsem rad ze jsem na seznamu. mohl by jsi me tez poslat ,,cernou znamku" a to by mohlo byti vazne.

Patas25 Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

pal: Tak tu skupinečku oficiálně bereme jako jakousi poradnu pro autory, a nevšiml jsem si, že bys něco publikoval. Proto není pro každého, ne každý by ustál, co se schovává pod tímto "nevinným" označením. Určitě nejnovější členka kasparova, může potvrdit.. :-D
Je to taková výzva, taková prosba. Chtěl bych se naučit programovat v Cčku, proto bych chtěl poprosit někoho z této komunity, kdo tento jazyk ovládá a byl by ochotem sem tam poradit, případně doporučit nějaké zdroje.

pal Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Patas25:no nevim o tom ze by jsem tam chtel byt?kde v predchozim prispevku to ctes?
Me je apsolutne volne co tam delate.
Delate to ovsem spatne bo autor stale nevydava.!
Mozna by pomohlo na neho poslat ronona a tielka;-)

Patas25 Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

:-) Tak kupodivu onoho "autora" dokopala nespavost ke psaní, uvidíme, jestli bylo zaseto semínko.
A kde to čtu? Že jsi prostě psal, ještě že tam nejsi. Prostě jen na to jsem reagoval.
Je to taková výzva, taková prosba. Chtěl bych se naučit programovat v Cčku, proto bych chtěl poprosit někoho z této komunity, kdo tento jazyk ovládá a byl by ochotem sem tam poradit, případně doporučit nějaké zdroje.

jakop Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Patas25: Jo jsou díly 12 a 13 + nějaké technické hračky, ale nechci zatím nic vydávat. Protože to musím stejně upravit a nechci, aby to bylo jako po 11, kdy jsem vydal a pak zase nepsal :-(
jakop
E-Mail - jakop@lit.cz
Skype - jakop_osik

pal Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

patas25:A kde to čtu? Že jsi prostě psal, ještě že tam nejsi.

nectes vse :!: :!:
ja tam odpovidal na to ze jsem na cernem seznamu
ps: a jsem rad ze tam nejsem sam, ve sve podstate jsem dosti spolecensky a by jsem se tam sam nudil.

jakob:Jo jsou díly 12 a 13 + nějaké technické hračky, ale nechci zatím nic vydávat. Protože to musím stejně upravit a nechci, aby to bylo jako po 11, kdy jsem vydal a pak zase nepsal :-(

no to je chvalihodne

deadalos Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

no to je chvalihodne
Není chvláhodné to bude až to tu bude , technické hračky jo ? 305? 306 ? a 150 novích zbraní plus nové reaktory ? :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

PředchozíDalší

Zpět na Mrtvé povídky