jako první, než se rozpovídám, bych chtěla poděkovat Aiwendillovi za uspořádání této soutěže, jelikož už druhým rokem se toho ujal a letos i sám volil.
Jako druhý bych chtěla pogratulovat Daedymu
, který si SG-Barda zaslouží stejně jako mnoho spisovatelů na tomto fóru. Jeho dílo je spolu se St0rmovým to nejlepší, co jsem kdy tady četla. Jsou to už praví spisovatelé a doufám, že jim to vydrží nadále a budou pokračovat ve svém díle, které začali.Musím také říci, že dostání do jejich skupiny bylo celkem obtížné, někdy jim zřejmě lezu i na nervy, ale chci celé partě poděkovat, že mě mezi sebe přijali, a že jim mohu někdy i s něčím pomoci.
A nakonec bych chtěla poděkovat voličům StarGate Shipsu. Když jsem párkrát nahlédla, tak jsem i zjistila, že Shipse volili i voliči, kteří se tam u mě ještě neozvali, a moc mě tím potěšili. Jsem ráda, že některým z vás se líbí a nadále líbit bude. A také doufám, že se Vám v budoucnu bude líbit StarGate Genesis, který už brzy plánuji napsat.
Přeji krásný zbytek dne a zřejmě za rok zase na viděnou

Jelikož jsem se Odkazem konečně prokousal až do 5. série, tak jsem nevěděl, co číst........ na základě výsledků a toho, co jsem už od Daedalos304 četl, teď vím kam upřít svůj pohled