Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Soutěže SG Bard 2013 - Výsledky!!!

SG Bard 2013 - Výsledky!!!

Zde probíhají soutěže Povídkové sekce a jejích podsekcí.

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.
Shayla Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Máte na to 4 minuty, lidi :D
Obrázek
Carson Beckett 4ever ღ
Moje povídka
E=MCkay

Aiwendill Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž

Hlasovanie bolo skoncene...
Najlepší štvornohý priateľ človeka je posteľ...

Staff Sergeant
Staff Sergeant

Teď to u nás venku zní jak kdyby tam lítaly Al'keshe a střílely po sobě :D
(Takovej hvízdavej zvuk a pak rána jak do bicích)
Obrázek
Carson Beckett 4ever ღ
Moje povídka
E=MCkay

Brigadier General
Brigadier General

Vysledky su spocitane ale vyhlasim ich az poobede, pretoze sa vyskytli iste nezrovnalosti a tak ma caka dlha robota s kontrolou jednotlivych hlasov... :heat:

Staff Sergeant
Staff Sergeant

Užij si to :D :twisted: 8) :write:
Obrázek
Carson Beckett 4ever ღ
Moje povídka
E=MCkay

pal Second Lieutenant
Second Lieutenant

jen si nestezuj.
jiste nesrovnalosti :rflmao: copa :?: videni dvojmo :rflmao:
Za kazdym vzestupem civilizace stala vira, za kazdym padem nabozenstvi. Neni nic horsiho jak negativni mysleni, zarlivost, zavistive ci jine negativni reakce pro zniceni zivota. Proto je treba myslet a konat pozitivne a s laskou.

Brigadier General
Brigadier General

výsledky súťaže budú publikované presne o 12.00, teda o nejakých 23 minút...

Příspěvek 02.1.2014 12:00:24
Brigadier General
Brigadier General

Vážené dámy, vážení páni, drahí autori a milí čitatelia, ctená komunita SGA Projectu!

Dovoľte mi, aby som vám všetkým teraz oznámil výsledky tohto ročníka súťaže o najlepšiu poviedku v poviedkovej sekcii tohto fóra - SG Bard 2013.

Hlasovania sa zúčastnilo 32 úžívateľov tohto fóra s platným hlasovacím právom, ktorí odovzdali svoje hlasy celkovo 13 poviedkovým cyklom.
Všetky hlasy boli platné, avšak vyskytli sa pochybnosti pri ich overovaní, nakoľko:

1) niekoľko hlasujúcich odovzdalo svoje hlasy príbehu Vendetta od autora Patas25. V hlase však neuviedli presný názov príbehu. Tieto hlasy však boli uznané za platné, keďže všetci tým mysleli príbeh Stargate Vendetta III., pričom predošlé dve časti sú v tej istej téme, takže z toho dôvodu som uznal tieto hlasy za platné.

2) niekoľko hlasujúcich odovzdalo svoje hlasy príbehu Stargate Aldeneerin od autora Paci Azanyrmuth a opäť bez uvedenia čísla. V tomto prípade som z toho mal ťažkú hlavu, pretože Stargate Aldeneerin má dve častii, ktoré sú v dvoch rôznych témach a obidve boli aktívne tento rok, takže splňali podmienku pre hlasovanie. Nechcel som poškodiť Ani Pacimu Az. a ani hlasujúcim, ktorí tieto hlasy odovzdali a tak som pátral v histórii fóra po nejakom precedense, ktorý by som mohol využiť pre uznanie týchto hlasov. Našiel som jeden skvelý precedens. Ide o príbeh StarTrek Atlantis od autora Mirra, ktorý je považovaný za jeden príbeh rozdelený do viacerých tém. Tento precedens som použil aj v prípade Stargate Aldeneerin a teda považujem tento príbeh za jeden vo viacerých témach a hlasy mu udelené sú platné. Ostatne je to platné aj podľa pravidiel poviedkovej sekcie fóra.

Pokud jste si vědomi, že vaše povídka nebo série bude mít víc jak 5 částí, dejte je do jednoho tématu.

Komentár k citácii:
Uvedený citát z pravidiel poviedkovej sekcie hovorí o tom, že dlhé príbehy by mali byť v jednej téme. Avšak kratšie, medzi ktoré sa dá rátať (s prižmúrenými očami) aj Stargate Aldeneerin, môžu byť aj vo viacerých témach, pričom sú stále považované za jeden ucelený príbeh.

Toľko k technickým detailom vyhodnotenia. Dovoľte mi, aby som teraz pristúpil k samotnému vyhláseniu víťaza tohto ročníka súťaže SG Bard.

Po spočítaní, prepočítaní a troch ďalších kontrolách pre overenie správnosti hlasovania vám teda oznamujem, že víťazom súťaže SG Bard 2013 sa stala poviedka Stargate: Intervention a jej autor Daedalos304 týmto získava prestížny titul a hodnosť na tomto fóre - SG Bard. Poviedka získala v konečnom účtovaní spolu 39 bodov a len o jeden jediný bod predbehla poviedkový cyklus Odkaz Phoenixe od St0rma, ktorý získal 38 bodov!!!

Gratulujem novému Bardovi a odosielam žiadosť adminom fóra, aby mu nový titul čo najskôr udelili. Na záver prikladám aj kompletnú výsledkovú listinu:

1. Stargate: Intervention (Daedalos304) - 39 bodov
2. Odkaz Phoenixe (St0rm) - 38 bodov
3. Admirálovo dedičstvo (Aiwendill) - 29 bodov
4. Zápisky, dopisy a povídky (Andoriel) - 16 bodov
5. StarGate Ships (Kasparova655365) - 14 bodov
spoločne s Stargate: Aldeneerin (Paci Azanyrmuth) - 14 bodov
6. SGA: "Co by kdyby..." (Shayla) - 9 bodov
spoločne s Stargate Vendetta III (Patas25) - 9 bodov
7. Povídky M&M (Mackenzie a Mooony) - 5 bodov
spoločne s Stargate: Retaliation (Mr. Mister) - 5 bodov
a spoločne s Stargate Nemesis (Leaf) - 5 bodov
8. Stargate Universe (FromMontana) - 3 body
9. Stargate Defence (Kramlík) - 2 body

Příspěvek 02.1.2014 12:13:57
Leaf Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

No, tak gratuluju Daedale :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:
A zároveň se divím, že jsem na stejném místě jako M&M a Mr. Mister :hmmm: :hmmm: :D :write:

A gratuluju i všem, na jakémkoliv jiném místě, a děkuju Aiwendillovi za uspořádání soutěže.
Naposledy upravil Leaf dne 02.1.2014 12:15:31, celkově upraveno 1
[img][./images/thumbs/q1wj_1391358303.jpg]http://imageshack.com/a/img706/385/q1wj.jpg[/img]
Stargate Nemesis

--------------------------------------------------
Obrázek

Příspěvek 02.1.2014 12:14:07
Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Dovolte mi ujmout se toho jako první (snad mě někdo při psaní nepředběhne, ael tak co už...)

Velice rád bych poděkoval na prvním místě Aiwendillovi, který se pořádání této nyní již každoroční soutěže opět ujal svědomitě a bez ohledu na své vlastní dobro (přičemž se on sám považuje za narcise :D).

Hned v závěsu jste samozřejmě vy, čtenáři. Ať už aktivní, či pasivní...ať znáte, či neznáte moji povídku, musím se přiznat, že letošní vítězství jsem opravdu nečekal. Stejně jako loni jsem předpokládal mohutný a zdrcující nástup St0rmových příznivců, kteří loni v samotném závěru převážili jazýčky vah na jeho stranu. Ač byla podobná vlna i letos, tentokráte to bohužel pro St0rma, "naštěstí" pro mě dopadlo tak, jak to dopadlo.

Získat tento velice prestižní titul je o to sladší, že jsem (jak St0rm na naší skype skupině ze srandy poznamenal) porazil svého mentora, čímžto můj vděk patří i jemu, neboť byly to hlavně jeho rady, co se písemného projevu týče, které mě přivedly na nový styl psaní jenž si můžete přečíst právě ve StarGate: Intervention.

V neposlední řadě by bylo hříchem nepoděkovat naší skype skupině (Patas25, Jakop, Ronnie124, St0rm a nový přírůstek Kasparova655356), jejichž rady jsou neocenitelné a konkrétně bez Jakopových korekcí by StarGate: Intervention nebylo tím dílem, jakým dnes je.

Všem moc děkuji, a pokud mě něco ještě napadne, připíšu...teď letím na oběd :D

Příspěvek 02.1.2014 12:20:12
DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Tak Bardik převeden, gratulace Dedymu.
Obrázek

Příspěvek 02.1.2014 12:22:54
Brigadier General
Brigadier General

ten nástup St0rmových priaznivcov bol citeľný najmä v období okolo vianoc, keď som paradoxne získal aj ja veľké množstvo hlasov.

pre ukážku uvediem priebežné výsledky, ktoré som robil 11. decembra:

SG. Interv. (D304): 35 bodov
Odkaz Phoe. (St0rm): 26
Adm. Dedič. (Aiwe): 19
Aldeneerin (Paci): 10
Zapisky (Andoriel): 9
Co by kdyby (Shayla): 8
Ships (Kasparova): 7
M+M - 6 - niekto očividne zmenil potom svoje hlasy :wink:
Retaliation (Mister) - 5
Vendetta (Patas25) - 5
Defence (kramlík) - 2

potom sa nejakých desať dní nič nedialo a okolo vianoc, keď už boli prázdniny a dovolenky, tak sa zasa rozbehlo hlasovanie na plné obrátky a začali zasa padať hlasy, St0rm začal naberať na sile a ja som do poslednej chvíle čakal, či sa to nezvrtne a on neobháji svoj titul. A tiež ma prekvapilo množstzvo hlasov, ktoré vtedy prišlo môjmu príbehu...
Naposledy upravil Aiwendill dne 02.1.2014 12:26:01, celkově upraveno 2

Příspěvek 02.1.2014 12:23:51
deadalos Uživatelský avatar
Captain
Captain

Gratuluji všem hlavně Daedalos304 jelikož máš úžasnou a pěknou povídku.
Také vidím že Vendetta na tom neni moc dobře přitom kdyby byla pravidelně vidávána tak si myslím že je na druhém třetím nebo čtvrtém místě ale myslím že 2013 byl rok plný skvělích povídek až mam chuť sám něco napsat věděl bych i o čem ale to nemá smysl u mě. No jestly na tom bude 2014 s povídkama podobně nudit se rozhodně nebudu.

Příspěvek 02.1.2014 12:25:48
Leaf Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Já myslel, že St0rmovi ten titul zůstane a že Daedalos bude druhý SG-BARD. :hmmm: :hmmm: :D
[img][./images/thumbs/q1wj_1391358303.jpg]http://imageshack.com/a/img706/385/q1wj.jpg[/img]
Stargate Nemesis

--------------------------------------------------
Obrázek

Příspěvek 02.1.2014 12:27:03
Brigadier General
Brigadier General

takýmto tempom by tu o niekoľko rokov boli všetci bardovia :D

bude len jeden! Ten, ktorý je aktuálne "panujúci" :king:

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.
PředchozíDalší

Zpět na Soutěže