Pán moderátor DAVE!, prosíme vás, aby ste, až sa tu najbližšie zastavíte, premazali túto tému od spamu, offtopicu a podobných vecí. Ďakujeme. Organizačný výbor súťaže
1.místo:Intervention (Deadalos304) 2.místo:SGA Co by kdyby... (Shayla) 3.místo:Stargate: Ships (Kasparova655365)
Tohodle hlasu si vážím nejvíc ^.^
Kramlík píše:
Nakonec jsem se rozhodl, že si zkusím přečíst pár dílů od Shayly, dopadlo to tak, že jsem četl někdy od 2 do 5 do rána. ( Ano, tímto házím vinu toho, že jsem nespal na tebe Shaylo. )
Yay
--- A páni, 4 hlasy?!? Nečekala jsem, že někdo bude pro tu mou slátaninu hlasovat
Bohužel jsem neměl čas přečíst povídky všech autorů. S ohledem na poměrně vysokou finanční odměnu spojenou s prvními třemi místy se neodvažuji účastnit hlasování. Mohl bych někomu ukřivdit, a to bych nerad. Proto Vám jen popřeji šťastnou ruku při výběru. Ať vyhraje ten nejlepší.
Osobně bych hlasoval asi takto ,ale je to velice vyrovnané 1. Admirálovo dedičstvo (Aiwendill) 2. StarGate Ships (kasparova655365) 3. Intervention (Deadalos304)
Naposledy upravil endysek dne 31.12.2013 11:26:02, celkově upraveno 1
Tak nám na něj dej odkaz.. ty víš jak lidi motivovat ke psaní..
Být tu finanční odměna píšu jak ďábel.. (Ale pořád : first school)
Je to taková výzva, taková prosba. Chtěl bych se naučit programovat v Cčku, proto bych chtěl poprosit někoho z této komunity, kdo tento jazyk ovládá a byl by ochotem sem tam poradit, případně doporučit nějaké zdroje.