Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Soutěže SG Bard 2013 - Výsledky!!!

SG Bard 2013 - Výsledky!!!

Zde probíhají soutěže Povídkové sekce a jejích podsekcí.

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.
Aiwendill Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž

Sutaz je na to aby sme zvolili najlepsiu poviedku a jej autora ako barda. Ked bude treba zvolit proroka a potvrdzovat niekoho predtuchy, spravime druhu sutaz... :stupid:
Najlepší štvornohý priateľ človeka je posteľ...

Marks Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Pohlaví: Žena

Už mlčím :cryy: :sleepy:
Svatyně pro všechny, to není jen tak prázdné slovo

Kramlík Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Pohlaví: Neuvedeno

Pro mě je vítěztví už to, že jsem byl se svou skromnou povídkou uveden do příkladu. :D
Ale tak co, pro mě není důležité vyhrát, ale zůčastnit se vedle tak skvělých autorů a mít možnost porovnat se s ostatními. Rád s někým soupeřím i ve věcech, které vůbec neumím, jako je třeba psaní povídek. :) Také přeji všem autorům hodně zdaru a také příjemný zbytek večera. :)
Naposledy upravil Kramlík dne 25.11.2013 22:18:02, celkově upraveno 1
Jestli má někdo zájem si přečíst mou povídku, tak tady je:
Stargate Defence
Atrins Calendar - Ve stádiu vývoje. :P

Brigadier General
Brigadier General

Kramlik: tvoj prispevok je to najkrajsie, co som tu dnes videl. Dakujem. Som dojaty... :ok:

A ja mam konecne dostojnicke distinkcie... :yahoo:

Kramlík Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Gratuluji, byl jste povýšen. :)
Já děkuji za pochvalu. :)
Jestli má někdo zájem si přečíst mou povídku, tak tady je:
Stargate Defence
Atrins Calendar - Ve stádiu vývoje. :P

Puk Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

:hmmm: Ono to vždy nieje "len" o kvalite autora, ale ktorí ľudia budú hlasovať.
Ak niekto si nedal tú námahu a nečítal všetky príbehy vydané v tomto roku, tak nemôže objektívne porovnávať autorov s ich dielami, ale odovzdá svoj hlas len tomu (bez ohľadu na kvalitu) ktorého poviedku pozná (a myslí si že len ona jediná je tá NAJSAMLEPŠEJIA). :!:
Osobne budem mať opäť strašný problém vybrať len tri :wall: .
A StOrm - aj keď si to zaslúži tam nemusí figurovať. :wink:

Všetci ľudia v kníhkupectve nekupujú len "klasikov", ale vyberajú si knihu ktorá ich zaujíma (napríklad: umenie, vojenské, vedecké .... :) :wink: ).
A nieje Sci-Fi ako Sci-Fi. Aj tam sú veľké rozdiely.
:horko: :heat: :faint:
:bye:

Patas25 Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

V tomto naprosto souhlasím. Já osobně nemám prakticky čas na čtení a když už se nějaký najde, tak není zase chuť. Jsem rád, když občas něco napíšu. Tak jako vím a přiznávám, že můj názor nebude zcela objektivní. Ten nebude prakticky ničí, pochybuji, že se tu najde někdo, kdo prostě čte všechno.

Ale tak možná by bylo vhodné, umisťovat na první místo ke Stormovi (pokud se umístí) ještě někoho. Aby bylo dokázáno, že svůj titul obhájil, ale že i druhý autor, se proti takové "přesile" může považovat za vítěze. (Narážím na nové přírustky na foru, kteří teprve svůj um zdokonalují. Tak je tímto způsobem povzbudit dál ke psaní)
Je to taková výzva, taková prosba. Chtěl bych se naučit programovat v Cčku, proto bych chtěl poprosit někoho z této komunity, kdo tento jazyk ovládá a byl by ochotem sem tam poradit, případně doporučit nějaké zdroje.

Snail Staff Sergeant
Staff Sergeant

Ale nééé. To zas budu muset všude napsat St0rma, protože nic jiného tu ani nečtu :D
Nic proti ostatním autorům, ale St0rm je osvědčená kvalita a u ostatních povídek si už víc než rok říkám, že "zítra už si některou z nich přečtu" :D

Puk Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

:hmmm: Tak ako môžeš hlasovať? :roll:
pochybuji, že se tu najde někdo, kdo prostě čte všechno.

Hlásim sa. :wink: :rflmao:
Aspoň mu/im poviem svoj názor (prípadne trošku /len v dobrom/ podpichnem-popostrčím) a ak je to "slabé" aj naďalej a nedá si povedať aj tak skončí, lebo nemá žiadnu odozvu. :sleepy:

Brigadier General
Brigadier General

ja tiež čítam všetko, aj keď všade neprispievam reakciami a komentármi. Akurát, že som sa vzdal právahlasovať, kedže som organizátor súťaže... :scratchanym: :scratchanym: :scratchanym:

ináč už len jeden a pol dňa do začiatku súťaže!!!! :yahoo: :yahoo: :yahoo:

Shayla Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Nemám šanci :wall:
Obrázek
Carson Beckett 4ever ღ
Moje povídka
E=MCkay

Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

shayla...to nikdy nemůžeš tvrdit...já třeba doposud nechápu jak se Enemies dostalo an druhou příčku...takovej brak, za který bych si dal pár facek...a ejhle...ono nidky nemůžeš tušit, kdo to čte a kdo komu fandí, protože někteří čtenáři se vůbec nevyjadřují a pak dokážou zamíchat anketou...

takže neházej flintu do žita...třeba ani nedopadne mnou očekávaný tip na vítěze (sice by mě to hodně překvapilo, ale o tom to je)...

a aiwe, hlasuj (to že jsi organizátor přece neznamená že tady můžeš nějak upravovat halsy, čili ti doporučuji, hlasovat :) jak jsi psal, máš tady spoustu povídek přečtených tak by byla škoda, kdyby ses nevyjádřil) :bounce:

Marks Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Souhlasím s Daedym. Čím více jich bude hlasovat, tím více to bude napínavější :D
Svatyně pro všechny, to není jen tak prázdné slovo

andoriel Uživatelský avatar
Major
Major

I já souhlasím s oběma částmi příspěvku Daedala304
A ani netrvám na tom, aby Aiwendill hlasoval tak, jak to uvedl v příkladu - klidně to může dát obráceně :twisted:
Ne, Aiwe, hlasuj podle svého nejlepšího uvážení :scratchanym: Ale hlasuj :)

:sunny:

Puk Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

JJ. Je nás tu málo čo čítame "všetko". :yes:
Väčšina sa uspokojí s prečítaní tej ICH poviedky a na ostatné .... (nenašiel som patričného smajlíka a písať to nebudem). :rflmao:
To radšej spamujú a vyhovárajú sa na málo času. :evil:
Takže hlasuj. :wink:
Naposledy upravil Puk dne 08.12.2013 00:03:27, celkově upraveno 1

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.
PředchozíDalší

Zpět na Soutěže