Za kazdym vzestupem civilizace stala vira, za kazdym padem nabozenstvi. Neni nic horsiho jak negativni mysleni, zarlivost, zavistive ci jine negativni reakce pro zniceni zivota. Proto je treba myslet a konat pozitivne a s laskou.
Tak zjistím vám, jak to sním je. Jako korektor je aktivní a dosti ovlivňuje řadu povídek. A ani bych se nedivil, kdyby mu to takhle vyhovovalo.
Jinak, o čem ta povídka byla? Jediné na co si vzpomínám: soustava, která má ve svém středu dva pulsary. V systému se nachází planeta, která je obklopená asteroidy. Tu najdou Cestovatelé a zjistí, že za těmy neprostupnými kameny se nachází antická základna, vybudovaná za pomoci nanitů několik let po válce.
Je to taková výzva, taková prosba. Chtěl bych se naučit programovat v Cčku, proto bych chtěl poprosit někoho z této komunity, kdo tento jazyk ovládá a byl by ochotem sem tam poradit, případně doporučit nějaké zdroje.
Tak já se taky přidám, před chvíli jsem si přečetl celou povídku a musím říct, že je opravdu skvělá. :-) Snad tu bude co nejdříve nový díl, ať se máme čím kochat. :-)
Jestli má někdo zájem si přečíst mou povídku, tak tady je: Stargate Defence Atrins Calendar - Ve stádiu vývoje. :P
No kdyz se nemas k pokracovani tak proc neudelas zaverecne zhrnuti a bude klid. Lepe ukocit jak to nechat takto.
Za kazdym vzestupem civilizace stala vira, za kazdym padem nabozenstvi. Neni nic horsiho jak negativni mysleni, zarlivost, zavistive ci jine negativni reakce pro zniceni zivota. Proto je treba myslet a konat pozitivne a s laskou.
Citace ze skypu. Třeba se všichni dočkáme pokračování. Ale je třeba si uvědomit, že ne všichni autoři chodí do školy. Jiní mají práci a povinosti.
[10.8.2013 14:50:00] Jakop: ale, nerad to říkám, ale měl jsi celkem pravdu - musím k tomu sednout a vzpomínat, jak jsem chtěl pokračovat dál
Je to taková výzva, taková prosba. Chtěl bych se naučit programovat v Cčku, proto bych chtěl poprosit někoho z této komunity, kdo tento jazyk ovládá a byl by ochotem sem tam poradit, případně doporučit nějaké zdroje.
no nechci bejt zvedavej ale budu jelikoz se pomalu blizi vyroci vydani posledniho dilu(15.12.2012). Bude nekdy v tomto roce jeste vubec nejake pokracovani?
to by som aj ja rad vedel, pretože ak do konca roka nevydá autor nejakú ďalšiu časť alebo aspoň zakončenie, tak táto poviedka nebude môcť súťažiť v SG Bardovi...
Aiwendill: Já ani v Bardovi soutěžit nechci. Mám sice rozepsaný díl, ale ten už dost dlouho. Stále se ne a ne dokopat k tomu, abych si sednul, když už jsem si sedl, tak mě nic nenapadlo