Generál přijímá nový lidi do svýho štábu.
Má ale jeden velkej problém - svoje ohnutý uši.
První otázka na prvního adepta je:
- Jakou na mě vidíte zvláštnost?
- No.... máte takový zvláštně tvarovaný uši, odpoví nesměle adept.
- A VEN!
Druhý adept odpoví to samé a letí taky.
Třetí odpovídá:
- Máte kontaktní čočky.
- No tomu říkám pozorovací talent, rozplývá se generál, jak jste to
poznal, milý chlapče?
- No máte tak debilně ohnutý uši, že by vám na nich brejle nedržely!!!!!
Proč nosí smrt kosu?
Protože neudělala papíry na kombajn.
Jde slepý a jednooký k babičce,jdou lesem, v tu chvíli si jednooký větví vypíchne i to druhé oko a povídá:
"tak jsme došli"
slepý na to:" Ahoj babi....."
Potkali se dva nad kanálam: Proboha, co to děláte? Ale, spadla mi tam koruna. Tak proč tam házíte další? Kvůli jedný tam přeci nepolezu.¨
Potkají se dva komári. Jeden je, chudera, celý zafacovaný. "Jak to vypadáš? Cos delal, prosím te?" ptá se ho druhý. "Ani se neptej. Sex me znicí." "Sex?" "No, tak nejak. Chtel jsem si neco zacít se svetluškou a on to byl vajgl!"
Jaký je rozdíl mezi Beatles a Michaelem Jacksonem? Beatles se už rozpadli.
Tý Karle, kouří tvoje koně? Né nekouří...
Tak ti hoří maštal, vole.
Sedi tri zaby pri vode a prvi udela kvak! Ta druha na ni koukne a udela kvak-kvak! Treti koukne na druhou a udela kvak-kvak-kvak! Na to prvni zaba vezme pistol a zastreli ji. Druha zaba se pta: "Proc si ji zastrelila?" A ona na to: "Moc toho vedela."
Jde James Bond po poušti a potka velblouda. Bond se na nej podiva a povida Bond, James Bond. Velbloud chvilku jen tak zira a odveti. Bloud, Vel Bloud.
Jde blecha k jame a rika si, ze tu jamu preskoci a nepreskocila. Prijde k jame blechablecha a rika: Kdyz tu jamu nepreskocila blecha, tak ja blechablecha to preskocim. A nepreskocila. Prijde tam blechablechablecha a rika: Kdyz to nepreskocila blecha, blechablecha, tak ja blechablechablecha to preskocim. A nepreskocila. Prijde tam zaba a rika: Kdyz to nepreskocila blecha, blechablecha, blechablechablecha, tak ja zaba to preskocim. A nepreskocila. Prijde tam zabazaba a rika: Kdyz to nepreskocila blecha, blechablecha, blechablechablecha, zaba, tak ja zabazaba to preskocim. A nepreskocila. Prijde tam zabazabazaba a rika: Kdyz to nepreskocila blecha, blechablecha, blechablechablecha, zaba zabazaba, tak ja zabazabazaba to preskocim. A nepreskocila. Prijde tam jelen a rika: Kdyz to nepreskocila blecha, blechablecha, blechablechablecha, zaba, zabazaba, zabazabazaba, tak ja jelen to preskocim. A nepreskocil. Prijde tam jelenjelen a rika: Kdyz to nepreskocila blecha, blechablecha, blechablechablecha, zaba, zabazaba, zabazabazaba, jelen, tak ja jelenjelen to preskocim. A nepreskocil. Prijde tam jelenjelenjelen a rika: Kdyz to nepreskocila blecha, blechablecha, blechablechablecha, zaba, zabazaba, zabazabazaba, jelen, jelenjelen, tak ja jelenjelenjelen to preskocim. A nepreskocil. Prijde tam tygr a rika: Kdyz to nepreskocila blecha, blechablecha, blechablechablecha, zaba, zabazaba, zabazabazaba, jelen, jelenjelen, jelenjelenjelen, tak ja tygr si to obejdu.