Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Dokončené povídky StarGate: Intervention - 12.1.2021 - FINÁLE

StarGate: Intervention - 12.1.2021 - FINÁLE

Sice je to prozatím teprve půlka 1. série...ale za optání člověk nic nedá :) CO JE PODLE VÁS LEPŠÍ

StarGate: Enemies
5
10%
StarGate: Intervention
23
48%
StarGate: I + E Shodně :D (na přání)
20
42%

Celkem hlasů : 48

Marks Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Pohlaví: Žena

Odpovědět s citací

V tom ti já neporadím. Ale jestli chceš, tak si to klidně přečtu a něco ti i málo poradím. Do týdne bys měl můj názor a klidně i opravené chyby, kdybych tam nějaké našla. To záleží na tobě.

Když tak mi to pošli na mail
Toto je spoiler!!!:
kasparova655365@seznam.cz :D
Svatyně pro všechny, to není jen tak prázdné slovo

Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

já myslím, že pokud to chceš vyloženě zkritizovat a upřímně slyšet co a kde vylepšit, tak to prdni na fórum a uděláš nejlíp :)

190060543 Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Nevím jestli je nejlepší dát to na forum, nechci si učinit velkou ostudu :D
!!DEMACIA!!

SPeeDy Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

No, tak pokud si ji neuděláš, tak se s psaním nikam nedostaneš :) Tedy, abych to uvedl na pravou míru, pokud to nedáš lidem přečíst, tak tě za to ani nepochválí ;-) Můžeš ale taky zkusit jiné weby, které nejsou přímo zaměřené na Stargate. Co mě teď napadá, tak třeba Písmák.

Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

-------SPAM--------
Naposledy upravil 190060543 dne 04.5.2013 15:11:28, celkově upraveno 1
!!DEMACIA!!

SPeeDy Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Možná jsem zapomněl dodat, že by bylo vhodné si na to založit vlastní téma, pokud to ovšem Daedalos nějak přímo nepodporuje :)

Marks Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Se SPeeDym musím souhlasit :) Ale jinak dobrý. Jen "a nebo" se píše dohromady a
nedalo říct o Rononovy
se píše měkký :D To mě tam asi nejvíce razilo do očí :)

Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Chyba odstraněna a příspěvek z důvodu, že nelze odstranit byl přepsán, aby se na mě Daedalos nezlobil :D
!!DEMACIA!!

Marks Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

:) Takže se dej do nového tématu a pisinkej :D
Kdybys chtěl někdy nějak poradit, tak napiš do soukromáku, anebo napiš ke mě do tématu :D

Major General
Major General

Odpovědět s citací

tak mně to zde nijak nevadí...:) rád se dozvím co je jinde nového :D, i když bych radši slyšel, jak je moje povídka über cool a úžasná atd...však to znáte :D

Marks Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Vždyť je cool :D Co jiného dodat?

Patas25 Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak musím říct, že si mě právě donutil si vzpomenout na mé začátky, zde na tom fóru. Je tomu už snad tři a půl roku, co jsem v této báječné komunitě a nelituju čas ztrávený zde, nebo u wordu.

A jak sem začínal? Náhodou jsem narazil na povídky kdesi na googlu a konkrétně na Svatou výpravu od Mikyho. Za pár hodin jsem přelouskal několik dílů a prostě mě to tak neuvěřitelně nabudilo, že jsem ihned sepsal začátek jisté povídky "Atlantis za dob Antiků" a bez korekce, bez vážnějšího zamyšlení jsem to prdl sem na forum. O pár hodin později jsem už žádal tuším Dragona ať to smázne a dal se dál do promyšlenější tvorby. Mno a tak nějak vznikla SGA- Nový řád. Na kterou navazuje Stargate Vendetta, kterou se chystá tady milý Daedalos v něčem PODSTATNÉM vykrást... :-D :-D (sry dady)
Je to taková výzva, taková prosba. Chtěl bych se naučit programovat v Cčku, proto bych chtěl poprosit někoho z této komunity, kdo tento jazyk ovládá a byl by ochotem sem tam poradit, případně doporučit nějaké zdroje.

Major General
Major General

Odpovědět s citací

čekal jsem, kdy to sem hodíš a donutíš mě to vážně udělat....i když tvůj alibismus se mi líbí...schválně vynecháváš fakt, že ti to příjde náramně vhod, že?...radši už nepokračuj, nebo budu nucen s odpoledním vydáním adlšího dílu prozradit pár detailů tvého hnusného plánu :)

PS: nechceš se mnou hrát tuhle hru :D

Patas25 Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Tys to čekal? U mě to bylo spontální rozhodnutí, poškádlit tu ostatní.. :-) Mno a jinak.. to víš že přijde vhod, další zápletka apod..

P.S. Prozradíš ty nějaký detail, prozradím já... :-) (Nezapomeň ty už to máš napsané, já ještě v hlavě a můžu pozměnit..)
Je to taková výzva, taková prosba. Chtěl bych se naučit programovat v Cčku, proto bych chtěl poprosit někoho z této komunity, kdo tento jazyk ovládá a byl by ochotem sem tam poradit, případně doporučit nějaké zdroje.

Marks Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Oujé, už je to tu zas :D Co takhle nový díl?? Prosím :flower: :salut:

PředchozíDalší

Zpět na Dokončené povídky