Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Dokončené povídky StarGate: Intervention - 12.1.2021 - FINÁLE

StarGate: Intervention - 12.1.2021 - FINÁLE

Sice je to prozatím teprve půlka 1. série...ale za optání člověk nic nedá :) CO JE PODLE VÁS LEPŠÍ

StarGate: Enemies
5
10%
StarGate: Intervention
23
48%
StarGate: I + E Shodně :D (na přání)
20
42%

Celkem hlasů : 48

Marks Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Pohlaví: Žena

Odpovědět s citací

Děkuji za díl :)
A co se týče komentářů, stačí napsat a já zas vymyslím nějaké téma, jak to bylo u Kleinmana a Markse :D

A jinak k dílu => Pěkný, hezký, úžasný, chyby ani nehledám... A na zbylý komentář si budeš muset počat.... :twisted: škola je otravná :)
Naposledy upravil Marks dne 28.5.2013 19:34:39, celkově upraveno 1
Svatyně pro všechny, to není jen tak prázdné slovo

SPeeDy Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

No, tentokrát jsme se dějově moc neposunuli. Uvidíme, jestli bude mít nějaká nepatrná maličkost vliv na budoucí děj.

Jak se dívám, tak z Athosianů se stávají otroci v naquadahových dolech a Země v Pegasu pálí mosty :D

A zkus dávat bacha na ty čárky, kolikrát tam nejsou dobře a cpeš jich tam zbytečně moc :)

Pak jsem ještě docela nepochopil, jaktože lidé, respketive Hammond sám neodhalil wraitské lodě v hyperprostoru.

A nakonec ještě poslední výtka. Trošku bych omezil ten opakovaný vtip s citrónem, který, jak už víme, není vtipem. Všeho moc škodí ;)

Snad jsem na nic nezapomněl :D

Marks Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Čím více napínavé, tím je to lepší :D Doufám, že ne na dlouho :)
:twisted: Nemám ráda čekání...

Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

jop, čárky to ej achillova pata...

citrón? :D to tam dodal Jakůpek..:)

Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Na obsahu dílu to jakoby nic nezmění, ale když už to má mít nějakou úroveň, tak se vším všudy :) Každopádně jsem zvědav na další konflikty, jelikož jsem právě dorazil Paťasovu povíku, a jsem na suchu, takže jestli by bylo i nějaké solidní doporučení, kromě Intervention, tak budu jen rád.

pal Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

To me též zarazilo že hammondovy senzory nic . Ke všemu 20min do příletu.jinak to šlo.
Za kazdym vzestupem civilizace stala vira, za kazdym padem nabozenstvi. Neni nic horsiho jak negativni mysleni, zarlivost, zavistive ci jine negativni reakce pro zniceni zivota. Proto je treba myslet a konat pozitivne a s laskou.

soreno Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Bylo to skvělé, jako obvykle... Co jiného říct...
Citrón mě až tak nevadí, jednou za čas ho tam měj, ale vícekrát v jednou díle je podle mě moc. A co se týče senzorů, třeba dávali pozor na něco jiného procházeli nějaké informace, nebo dělali něco jiného...

Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Jo, tak to by byl gól ;)

"Sakra! Hráli jsme šachy. Před pěti minutami vystoupilo z hyperprostoru dvacet úlů. Nějak jsme si toho nevšimli. Prominete nám, to, pane?"

"Zajisté. Taky se mně to stává."

:D Asi tak, ne? :D

Marks Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

To se mi líbí :D

Major General
Major General

Odpovědět s citací

tak tady se nabízí jednoduché vysvětlení...:) měli k dispozici (i když jen na chvíli) pozemskou databázi, kde si o fungování senzorů a vůbec celé lodi mohli zjistit spoustu informací :) ergo. takhle se získávají výhody a hlavně využívají v praxi, i když ne vše ze začátku hend funguje, jak se mohli wraithové přesvědčit...

samozřejmě do povídky nepíšu naprosto všechno, to už bych se asi zbláznil...proto takovýhle "drobnosti" enchávám na vás...abyste si je domýšleli a hledali možné příčiny...(a bude jich víc) :)

malá ochutnávka na nový díl...
Toto je spoiler!!!:
navštívíme Gaiu :)

deadalos Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

s každym dílem se hůř a hůř čeká na další díl těšim se na další

Major General
Major General

Odpovědět s citací

jak se tak koukám...zapomněl jsem nejen poděkovat za ohlasy, ale taky jsem úplně zapomněl na PDF, čímžto obě věci napravuju
1) Děkuji
2) Sosejte :)

odkaz je samozřejmě přidán i do porvního příspěvku

FYI: dosažením lvl 50 v MMORPG Star Trek Online mě na tu hru jaksi přšla chuť, takže se SNAD vrací chuť do psaní :)...držte palce a ať mi to psaní jde pěkně od ruky, i když nevím kolik toho před zkouškama a zápočtama ještě stihnu sepsat :)

forton Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

No 50 levelem to nekončí pak tam je hafo věcí, jako za klingona a od května za romulany :D sorry za offtopic...

deadalos Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

vy to taky hrejete též mam lvl 50 a je to nuda STO

Patas25 Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

přidej na seznam ještě mne a Jakopa.. :-D
Je to taková výzva, taková prosba. Chtěl bych se naučit programovat v Cčku, proto bych chtěl poprosit někoho z této komunity, kdo tento jazyk ovládá a byl by ochotem sem tam poradit, případně doporučit nějaké zdroje.

PředchozíDalší

Zpět na Dokončené povídky