sice double post, ale pal to čert.
Právě jsem zkouknul
G.I. Joe 2 a zhodnotil bych to jako škodu peněz. Jak ze strany diváků, tak ze strany studia, které tenhle paskvil sponzorovalo. Paramount asi nevěděl, co se sto třiceti míčema.
Po jedničce, která byla filmovým potratem, je to sice krok správným směrem, ale pořád jich chybí asi tak stovka aby z toho bylo dílo, které člověku zůstane v hlavě déle, než do prvního šlofíka.
Kinetické bombardování v podání magicky vyčarovaných satelitů něco neuvěřitelného (aneb jak jeden tungstenový válec srovná se zemi Londýn, no však jistě

). Konverze jednoho z hlavních záporáků za pomoci dvacetivteřinového flashbacku a tří vět, samozřejmě! Pan záporák pobíhá dva filmy se samurajským mečem, který mám ten pocit v jednom bodě probodl plátování obrněného vozidla. Ke konci dvojky mu ho blokem úderu zlomí pán klaďas a v tom samém flashbacku, který ho konvertoval, zjišťujeme, že to byl celou dobu falešný meč a jeho mistr věděl, že z něho za třicet let bude zm*deček. WHAT?!
Tak samo mám pocit, že hlavní postavy mají teleportační zařízení, protože cestovní čas do libovolných lokací a za různými misemi prakticky neexistuje.
O to víc mě tohle "dílo" vytočilo, že ho můj nejmenovaný kolega přirovnal k RED.
Pokud vám ke štěstí stačí sto minut režisérových CGI orgasmů, tak jen směle do toho, jediné co vám zůstane v hlavě je souboj atomových kufříků, jinak se ani neobtěžujte.
Za předpokladu, že jednička byla na 0/10, uděluji point za zlepšení se, bod za solidní CGI a bod za kufříky,
3/10...