Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Dokončené povídky StarGate: Intervention - 12.1.2021 - FINÁLE

StarGate: Intervention - 12.1.2021 - FINÁLE

Sice je to prozatím teprve půlka 1. série...ale za optání člověk nic nedá :) CO JE PODLE VÁS LEPŠÍ

StarGate: Enemies
5
10%
StarGate: Intervention
23
48%
StarGate: I + E Shodně :D (na přání)
20
42%

Celkem hlasů : 48

Patas25 Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Nebudu se nijak vyjadřovat. Poslední díl je parádní a posledních pár odstavců.. no šak si počkejte.. budem hajzlíci a už vám nic víc neřeknem!
Je to taková výzva, taková prosba. Chtěl bych se naučit programovat v Cčku, proto bych chtěl poprosit někoho z této komunity, kdo tento jazyk ovládá a byl by ochotem sem tam poradit, případně doporučit nějaké zdroje.

posedlík Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

do kut vydávaj tak ať si dělaj co chtěj :D

Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

vy jste ale spameři :D

FYI: do posledních odstavců posledního dílu je ještě tak tři čtvrtě roku..:D

SPeeDy Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Hlavně že už se o tom teď bavíme :) Však my tě brzi přesvědčíme, že vydávat jeden díl tři týdny je teda pěkná troufalost :D

Marks Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Pohlaví: Žena

Odpovědět s citací

Mám návrh. Co kdyby ses vykašlal na vydávání jen ve středu. Co kdybys vydával díly každé pondělí, středu, pátek a neděli?? Anebo by stačila středa a sobota :rflmao: :rflmao: :rflmao:
To asi není reálná možnost, ale já se fakt nemůžu dočkat dalšího dílu :D
Svatyně pro všechny, to není jen tak prázdné slovo

Major General
Major General

Odpovědět s citací

Speedy: víš co je ještě větší troufalost? Opravit tě, že jeden díl nevydávám 3 ale hned 4 týdny :D

kasparova655365: :D mno vzhledem k možnostem to reálný je...ale pak byste asi dlouho čekali na druhou sérii...při troše štěstí to bude na sebe navazovat s maximálně půl roční pauzou :)

Marks Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Pohlaví: Žena

Odpovědět s citací

Daedalos304 píše:
kasparova655365: :D mno vzhledem k možnostem to reálný je...ale pak byste asi dlouho čekali na druhou sérii...při troše štěstí to bude na sebe navazovat s maximálně půl roční pauzou :)

Už vím, že se mi to začíná líbit, jen tak dál. Mně osobně by to nevadilo, kdybych čekala na druhou sérii. Ale půl roku?? To bych nevydržela. Tak maximálně měsíc.
Mezitím bych začala vydávat svoje :) Pořád přemýšlím, kdy mám svou povídku vydat. Stanovte mi, prosím, někdo datum v rozmezí od dalšího týdne.
Svatyně pro všechny, to není jen tak prázdné slovo

Major General
Major General

Odpovědět s citací

klidně vydávej hned...když to bude dobrý a bude to mít potenciál, možná u toho i vydržím, i když sem se zařek, že dokud mě budou cizí povídky moct ovlivňvoat, že tady nebudu skoro nic číst...to pak budu muset dohnat...

FYI: našel jsem s dílem náhody a s pomocí mých kamajádů ze skype skupinky perfektní intro song pro moji povídku...:) takže pokud ji budete chtít, můžu ji sem přidat buďto k novému dílu nebo do prvního příspěvku... a samozřejmě do PDF :)

soreno Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Samozřejmě to nám to ukaž, ať se pokocháme... Co nejdřív... Co se týče prostředků, tak to je mi jedno...

Major General
Major General

Odpovědět s citací

není to tak úplně stargate styl...ale při téhle písničce mám dost dobrou představu, jak se v určitých částech objevují jména s fotkami hlavních postav a při začátku chóru malé scénky při nichž naše lodě bojují s nepřáteli, SG-týmy kříží svoji palbu s jinými zbraněmi, které se je snaží zabít..

https://www.youtube.com/watch?v=8NGtL3HUPUo

třeba se vám bude líbit a budete sdílet mé představy :)

SPeeDy Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Takže takové filmové choutky :D S vizuálním obrazem by to určitě vypadalo lépe a myšlenky by se daly přesněji vyjádřit ;)

Major General
Major General

Odpovědět s citací

to byl jenom nástin...skutečný obraz si schovávám ve své zlovolné mysli ergo vás nechávám si tam domyslet jakýkoli obraz považujete za vhodný :)

soreno Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Jak SpeeDy mluvil o filmových choutkách, nevím jestli jsem to nepochopil špatně, ale já to opravdu slyšel v nějakém filmu, ale nevím v jakém, nevíte kde to bylo??

Mr. Mister Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

I já zhodnotím uveřejněné části. :)

Dějově rozhodně zajímavé, o tom není pochyb. První část první dílu více méně o ničem, ale to se není čemu divit, musí být přece uvedení do děje. Druhá část již byla o poznání zajímavější a rozhodně napínavější. Vyvstalo hodně otázek, ze kterých je pro mě nejzásadnější: Kdo je Vládce?

V rychlosti mě napadlo, vzhledem k umístění základny, že to je nějaký strážce galaxie, celník :D. Možná je to nějaký pozorovatel, který nějakým záhadným způsobem pozoruje dění v Milky Way a pak následně děla pořádky. Těžko říct, když nevíme účel základny, tak je to těžké odhadovat.

S tím si myslím, že souvisí i ty tři lodě. Buďto to bude Ba'al, ten Vládce našel, koneckonců to i říkal a zmocnil se jeho lodí nebo to bude sám Vládce a přiletěl se podívat co se to tam děje, když mu někdo zničil dům. :D

Takže suma sumárum=> dobrá práce, chlape, těším se na zítřek. :)

Major General
Major General

Odpovědět s citací

Mr. Mister: I tobě děkuji a jsem rád že se líbí....přemýšlím, jestli být až taková potvora...ale co...:D

správná otázka může znít ještě jinak... CO je Vládce :D, ale může to být samozřejmě i KDO (vzhledem k tomu, že úplný "popis" Vládce dostanete až v poslední sérii a během ní budete skládat jednoznačné puzzlíky, tak se na to dá přijít)

PředchozíDalší

Zpět na Dokončené povídky