Pěkný díl. Jen my chvíli trvalo, než jsem si vzpomenul jak to bylo v minulých dílech... Těším se na pokračování. Zajímá mě kdo je ta osoba v černém plášti Tak piš ať je to tu co nejdřív
No to tady neví nikdo kdo je ta osoba ale mě by spíš zajímali co potkali, můj odhad je že toho chlapa v černym mateřská loď nebo Ori křižník a nebo zase tadle mateřská loď s kanonama a štítama oriů ale jinak se mi tadle epizoda staršně líbila až nato jak Cameron padal z nebe
kdy je mozno se tesiti na dalsi pokracovani? ci stale ulozen k zimnimu spanku?
Za kazdym vzestupem civilizace stala vira, za kazdym padem nabozenstvi. Neni nic horsiho jak negativni mysleni, zarlivost, zavistive ci jine negativni reakce pro zniceni zivota. Proto je treba myslet a konat pozitivne a s laskou.
A pokud zůstal alespoň jeden čtenář, tak mám dobrou zprávu, jelikož mám ve Wordu napsáno asi 20 stran. Ještě chvíli budu dopisovat a pak to nějak rozsekám na části a podle ohlasu budu pokračovat
Za kazdym vzestupem civilizace stala vira, za kazdym padem nabozenstvi. Neni nic horsiho jak negativni mysleni, zarlivost, zavistive ci jine negativni reakce pro zniceni zivota. Proto je treba myslet a konat pozitivne a s laskou.