Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Mrtvé povídky SG: Příběh Vesmíru - Epocha druhá - díl desátý (13.12.2012)

SG: Příběh Vesmíru - Epocha druhá - díl desátý (13.12.2012)

Dragon Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

mno .)

jak daleko... tak raději to dám do spoileru

Toto je spoiler!!!:
ještě jsem se úplně nerozhodl úplně přesně, ale patrně příběh skončí "jen" pár let před začátkem seriálu... řekněme takových tři sta ;) ale ještě nevím, jestli přetáhnu krapet do seriálu, nebo skončím před ním, či sním... každopádně příběh skončí až za hodně dlouho. ALE (mini písmo) => konec příběhu patrně nebude konec povídky, je tu ještě ten příběh, co běží na pozadí ;)

co se pokračování týče... když jsem psal naposledy, tak jsem napsal nějakých 30 řádků a nějakých 50 smazal a následně jsem to vypnul... navíc momentálně opět trpím nedostatkem volného času.. ok nějakej čas by se ještě našel, ale ne chuť na psaní... ono když člověk jde do práce normálně na nějakých osm a půl a nakonec se to protáhne na třináct, nebo i na nějakých "blbých" deset, tak se pak už člověku do ničeho nějak extra nechce... každopádně do 11.2 a nebo do 19.2 :D bych rád viděl na tomto fóru pokračování... i když myslím, že tu bude dřív, jde jen o to překlenout onen bod kde jsem se zasekl.

Toto je spoiler!!!:
pro nedočkavce můžu oznámit, že se v daném bodě bojuje

edit 15. 1. 2012 18:33:
na povídce se opět začalo pracovat .)

edit 19. 1. 2012 17:25:
Moc se vám omlouvám, ale práce na povídce se opět na nějakou chvíli zastaví. Důvod => nedostatek volného času na PC, kdykoliv jsem na PC, tak na něm provádím jiné práce, které se se souvislém psaním nedají sloučit...
Další držení bude mít na svědomí zkutečnost, že před odesláním na korekci budu muset alespoň v hlavě promyslet kus děje následujícího dílu, jestli se vůbec na tento díl bude dát navázat...
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Met.CZ Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Dragone ja tě ukamenuju přečet sem si to celý i se sedmi stranama a hrozně se těšim na pokračovaní a ty to zapíchneš na takhle dlouho :(
Fantazie je důležitější než vědění.
- Albert Einstein

Stargate: Zrcadlový zlom

http://sga-project.com/forum/viewtopic.php?f=27&t=9255

Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

velice se ti - stejně jako ostatním čtenářům - omlouvám, ale....

mno řekněme si to na rovinu, přeci jen nemá cenu chodit kolem horké kaše.

v posledním cca roce (i když jak tak přemýšlím, tak je to už přes rok. Jak jen ten čas letí...) se stalo hodně věcí...
stručně řečeno.
Nějak se mi teď vše zas bortí. Ne že by to bylo katastrofální jako předtím, to ne. Jen se s tím snažím poprat, což si vyžaduje čas. Pak krom psaní mám i jiné záliby a způsoby na "upouštění". Občas neuškodí si zahrát nějakou on-line hru a pokecat přitom, či dělat něco jiného, nebo prostě vypnout.
Pak ne vždy je ten čas... kolikrát je čas, ale není chuť a nebo obráceně. Nevím jak pro ostatní autory, ale pro mě bývá poslední dobou docela problém, když jsem přerušen uprostřed myšlenky. Dřív mi to nedělalo velké problémy se k tomu vrátit, ale teď když jsem takto přerušen, tak to kolikrát končí přepisováním...

No a vzhledem k jistým okolnostem (co bylo, je a bude, či může být), tak mě psaní tak nějak přestává bavit tak jako dřív. I když jak jsem zjistil, tak to není psaní obecně, ale daný příběh... Prostě jsem na plachetnici uprostřed Atlantiku a přestal vát vítr... .( nicméně věřím, že až se příběh dostane trošku dál, tak to bude zas lepší

Dále krom, tohoto vysvětlení oné pauzy tu mám upřesnění editu ze dne 19.1.2012
Práce na povídce se nezastavili, jen se zpomalily. Na povídce se stále pracuje a ohledně psaní má maximální prioritu. můžu například oznámit, že další díl je dokončen a jednotlivé pasáže se mi líbí, nicméně jsem ho doposud nečetl v celku (dnes se na to vrhnu). Háček je ovšem v tom, že nevím zda na daný konce budu umět navázat, takž si díl ještě nějakou dobu ponechám, abych mohl případně něco pozměnit.

Navíc krom této povídky jsou dva projekty (tedy dva samostatné projekty), které bych rád přivedl k životu (zdůrazňuji, že tato povídka má a bude mít maximální prioritu).
Jedná se o projeky:
"Projekt X" což je běh na velmi dlouhou dobu a zatím jsem ho dal k ledu. s tím že jak bude čas, tak ho pomalu začnu oživovat.
a o "Projekt Y". Na tomto projektu (patrně to bude šuplíkovka)
zkouším trošku obnovit svůj způsob psaní... Zatím jsem na tomto projektu vyzkoušel novou metodu psaní. Pokud se osvědčí (a že zatím funguje), tak jí uplatním i v této povídce, což by během několika dílů mohlo vést ke zkrácení mezer mezi díly a dost možná i ke zkvalitnění :)

nadále jsem byl přizván na další spolupráci, nicméně není námět nic... prostě jen nápad něco sepsat a vzhledem k tomu , že mám momentálně dost projektů co bych rád zprovoznil, tak se dané spolupráce patrně nedočkáte....

závěrem bych rád zopakoval, že tato povídka má maximální prioritu. Na všem ostatním se pracuje, jen když není k této povídce nápad.

Met.CZ:
Ještě ti z mé tvorby můžu doporučit Pomstu. I přesto, že se jedná o mojí prvotinu, tak je to dle reakcí dobrá povídka. :)
Poté můžeš, případně zabrousit do mého podpisu. Měli by tam být veškeré mé tvorby.
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Met.CZ Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Dragone prohlíd si mě já s pomstou začal jako s první povídkou co jsem kdy z univerzia SG přečetl :D
Fantazie je důležitější než vědění.
- Albert Einstein

Stargate: Zrcadlový zlom

http://sga-project.com/forum/viewtopic.php?f=27&t=9255

Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Já stále věřím, že se jednoho dne dočkáme úžasného konce ;)

Snail Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Tady nám někdo zaspal... :bounce:
Jak to zatím vypadá Dragone?

Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

původní zpráva 10.3.2012 21:48:49

jeeee :scratchanym: :scratchanym:

upřímně jsem na to nezapomněl, jen není příliš času a chuti, ale již si plánuji další psaní. Povídku nechci nechat nedokončenou a dokud bude možnost, tak se budu snažit jí dokončit jak nejlépe budu umět :)

jen už nebudu slibovat žádné termíny a podobně...

edit 18.3.2012:
pokud to tu někdo sleduje, tak mám oznámení:
Na povídce jsem začal opět pracovat, až něco sepíšu, tak se domluvím s jakopem na případných korekcích... NADĚJE UMÍRÁ POSLEDNÍ ;)[/quote]

EDIT 26.3.2012:
Nevím jak se mi to daří, ale opět nic nestíhám :( Ale ve chvílích klidu si povídku dávám do hromady alespoň v hlavě a když je více času, tak to sepisuji vše nejednou a poté s tím dále pracuji... každopádně všem čtenářům (pokud nějací zbyli :() se moc omlouvám, ale bohužel to nejde :(
Ale mám i dobrou zprávu, a to že jsem se dostal z mrtvého bodu
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
          Sol LeWitt

dehu Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

už se těšim .. :) .. rozhodně nepřestávej psát ..
Asgards 4ever! >> f*ck 10x20 Unending !

Major General
Major General

Odpovědět s citací

přesně tak...:( nepřestávej psát...a pokud to bue mít kvalitu jako předtím, tak je mi více méně jedno jak dlouho si počkám :)

pal Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

to jako je vse? :evil: :palka: ta pauza je uz moc dlouha :palka: :palka:
Za kazdym vzestupem civilizace stala vira, za kazdym padem nabozenstvi. Neni nic horsiho jak negativni mysleni, zarlivost, zavistive ci jine negativni reakce pro zniceni zivota. Proto je treba myslet a konat pozitivne a s laskou.

Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

Vše? Nikoliv, dnes je pro mě Den D .. odhodlal jsem se k jistým věcem a jisté věci jsem začal a podobně... ale pro vás to nejdůležitější... podíval jsem se na yubku na nějaká tématická videa, trochu se naladil, pusti několik scén a nyní pročítám co vše jsem napsal abych mohl pokračovat. Neslibuji žádné datum, ale věřím, že něco bude :)

btw: komentáře zatím nečtu a asi číst nebudu, takže pokud jsem v komentech něco slíbil, tak to možná nedodržím, mám v plánu vrátit se k původní synopsi :)
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
          Sol LeWitt

pal Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

hmmm ze by uz? :rflmao:
no asi jeste je brzo :palka:
ze by zase plane sliby? :wall: :wall:
holt jaka vlada taci obcane :cry:
Za kazdym vzestupem civilizace stala vira, za kazdym padem nabozenstvi. Neni nic horsiho jak negativni mysleni, zarlivost, zavistive ci jine negativni reakce pro zniceni zivota. Proto je treba myslet a konat pozitivne a s laskou.

Major General
Major General

Odpovědět s citací

pánové, nemyslíte, že už to trochu přeháníte? Dragon je člověk stejně jako vy nebo já... a to jestli bude psat a vydávat je jen na něm....i kdyby napsal, že zítra vydá díl a neučinil tak, tak je to jen a jen jeho rozhodnutí ať už záměrné nebo zapříčiněné něčím jiným, takže se prosím uklidněte a dejte Dragovi čas si řešit své vlastní problémy a až pak řešit ty vaše :)

S pozdravem Dedy :)

forton Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Moje řeč
docela jsem ten příspěvek nepochopil.. Tohle sem prostě nepatří.

Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

he.. docela šok .( ale asi si to zasloužím...

ano jsem pozadu a kdo ví co vše, ale jak již bylo napsáno, jsem jen člověk, a věřte, že já tu povídku prostě CHCI dokončit.
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
          Sol LeWitt

PředchozíDalší

Zpět na Mrtvé povídky