Tak mě můžeš inspirovat a zavalit mě tou spoustou vojáků. A bude to jenom dobře, když budete na díly reagovat a psát vlastní scénáře, které by se vám nejvíce líbily. Kolikrát se může stát, že i naprosto ztracený a bezvýznamný nápad může spustit lavinu nápadů, která naplní několik dílů

A ještě k té SG-1=> S tímto týmem jsme měli tu čest přesně deset sezón, což je přibližně dvě stě dílů, a proto si myslím, že kdybych pokračoval v zavedeném trendu, tak by to nikoho moc nebralo. Lidem v SG chyběly větší bitvy a takové rozsáhlejší akce. V seriálu jich opravdu jen málo a dokázal bych je nejspíše spočítat na prstech jedné ruky. V SG chyběly ohromné flotily, nové supermoderní technologie a mnoho dalšího. Také kolikrát chceme využít techniky, kterou by mohli hrdinové z SG mnohokrát použít, a vyhrát tak souboj, který prohráli úplně zbytečně. Vše se tam dělo v tom nejmenším měřítku. Dám jisté příklady.
Přestřelka Sheppardova týmu s deseti wraity=> Ohromná bitva o povrch planety se spoustou vojáků, armádní technickou a leteckou podporou na obou stranách
Souboj Daedala se dvěma wraitskými úly=> Tři a více pozemských lodí, drony, hlavice, atomovky, stovky šipek, F tři sta dvojky
Tohle jsou jen dva základní příklady- souboje na zemi a ve vzduchu. V SG bylo těch na prvním místě dost, a proto se většina příběhářů snaží do povídek cpát ty z druhého místa.
Doufám, že jsem to vysvětlil dostatečně jasně, ale aby nevznikly nějaké rozepře. Ne každý s tímto samozřejmě musí souhlasit. Každý má jiný vkus a pokud někdo napíše záživnou povídku z pohledu týmu plukovníka Mitchella, Shepparda nebo kohokoliv dalšího, tak jí nic nebrání v tom, aby byla skvělá.