Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Mrtvé povídky StarGate:Exodus: 45. Díl - Pomoc shůry

StarGate:Exodus: 45. Díl - Pomoc shůry

Jednoduché :) Má cenu pokračovat?

Ano
34
100%
Ne
0
Žádná hlasování

Celkem hlasů : 34

SPeeDy Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Pouze ho nějaká neznáma síla vyléčila. Kdo by to asi mohl být? :D

A s tou další věcí se s tebou nebudu přít :)

deadalos Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Mimochodem proč poručíka Marphyho v průběhu akce povíšili na majora na konci je nepsáno
Major Murphy se otočil o sto osmdesát stupňů, jelikož se chtěl podívat, jak vypad
a na začátku
poručík Murphy právě odpočíval se svým týmem a skupinkou dalších mariňáků v místnosti na Daedalovi k tomu určené.

Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

A promiň, moje chyba. Korektor tohle zásadně nebere a prochází mu to mezi prsty :D

Puk Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Captain
Captain

Odpovědět s citací

Ok doufam že nebudeš měnit hodnosti postav v příštím díle ale toto neni tvoje první chyba ale takhle vwlkou si snad eště neudělal ani jeden z autorů pochopil bych poručík
že by se spletl s nadporučíkem nebo podporučíkem.

Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

No, máš pravdu. Je to neomluvitelné a stydím se za to tak moc, že musím chodit kanálama. Je to něco, co nemá obdoby a kvůli této minele, kterou jsem vytvořil, bych měl uvažovat o ukončení tvorby. Možná bych i hlasoval pro největší chybu v historii této povídkové sekce.

Jinak těm, které to tak moc neranilo, děkuji za ohlasy. Přístí díl bude spíše takové technické a částečně i dějové shrnutí. Popíšu tam stav v galaxii Pegas a Mléčná dráha, rozložení flotily, podrobnější popis vylepšených lodí třídy 304 a něco o celkové obraně Země a Altery, na které se už také rozrůstá pěkné společenství

soreno Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Daedalos:
Ok doufam že nebudeš měnit hodnosti postav v příštím díle ale toto neni tvoje první chyba ale takhle vwlkou si snad eště neudělal ani jeden z autorů

To je jako kdyby jsi ty byl neomylný! Nějaká vojenská hodnost není pro příběh vůbec důležitá!! A i kdyby do této povídky dal za 20 dílů, že je tato postava 5 hvězdičkový generál, tak si stejně asi na to nikdo nevzpomene. Navíc když jsem byl na tomto fóru zaregistrovaný prvních pár týdnů, tak si psal s chybami pořád.

Captain
Captain

Odpovědět s citací

Já neříkám že je to nejhorší chyba ale i tak bych byl rači kdyby se to neopakovalo a navíc u tak skvělé povídky je to docela škoda ale neni to tak velká chyba je to chyba zasahující jen do příbehu.

Puk Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

deadalos píše:
Ok doufam že nebudeš měnit hodnosti postav v příštím díle ale toto neni tvoje první chyba ale takhle vwlkou si snad eště neudělal ani jeden z autorů pochopil bych poručík
že by se spletl s nadporučíkem nebo podporučíkem.

takhle vwlkou si snad
:lol:
A to nieje jediné nezrozumitelné slovo v Tvojich príspevkoch (a mnohých). :box2:
:roll: :lol: :P
Toto sa stalo viacerím autorom :yes: , ale hľadať konkrétne ktorým určite nebudem. :!:
:quiote: :spam: :rflmao:

soreno Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

deadalos píše:
Já neříkám že je to nejhorší chyba ale i tak bych byl rači kdyby se to neopakovalo a navíc u tak skvělé povídky je to docela škoda ale neni to tak velká chyba je to chyba zasahující jen do příbehu.

deadalos píše:
Ok doufam že nebudeš měnit hodnosti postav v příštím díle ale toto neni tvoje první chyba ale takhle vwlkou si snad eště neudělal ani jeden z autorů

Proč mi přijde, že si dost protiřečíš???

Mr. Mister Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Zdarec,

Kvůli časovému presu se mi podařilo tuhle část přečíst až teď. No jo no, škoda, že den nemá o nějakou tu hodinku navíc. :D :D

Tak jo, vezneme to, jak je u mě zvykem popořadě. :D :)

Tak zaprvé: :D

Asi si ti začnu říkat "pán tajnůstkář". :D (nemyslím to zle :) ) To, jak vždycky dokážeš všechno pěkně zaobalit, že se z toho nedá pomalu nic odvodit, se mi na tobě líbí. Pokaždé to utneš v tom nejlepším a tak to má být. Alepoň si každý čtenář může lámat mozkové závity do dalšího dílu. :)
Rovněž tě musím pochválit za to, jak jsi to pěkně vymyslel s tou neznámou rasou. Klobouk dolů. :) Teď si ale pomalu začínám myslet, že to mohou být Furlingové. Nevím, jestli je to pravda, pravděpodobně ale asi ne. :) Kdyžtak alespoň naznač, jestli jsem se trefil. :D Každopádně jsem zajímavý, co je to za rasu, jestli to nejsou Furlingové a jak s ní naložíš. :)

Zadruhé

V Pegasu se nám konalo z mrtvích vstání. :D Třikrát hurá! :D Rodney žije a jeho ego neutrpělo žádnou ujmu. :D Já to věděl. Sto procentně to byla Carterová. Kdo jiný by to byl a kdo jiný, než povznesený, by dokázal oživit mrtvolu. :D :)
Dále jsem zvědavý, jak to celé dopadne s tím replikátorem. Osobně bych byl za to, aby jsi ho nechal zdrhnout. Bude sranda. Někdo bude mít tři ZPMemka, pravděpodobně Wraithi, ti je pak použijí ke svým účelům a určitě to bude nářez. :D :)

Takže jen tak dál a těším se na pondělí. :)

Dragon Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

deadalos: jen okrajově.

Nikdo není neomylný, není to fatální chyba a myslím, že SPeeDy není první ani poslední autor co takovou chybu udělal. Ano při čtení to může být nepříjemné.

nadále si dost protiřečíš, měl by sis to ujasnit... ano pochopil jsem, že jsi tak trošku blázen (v dobrém smyslu slova) do vojenské tématiky, tudíž si všímáš víc chyb v této oblasti, ale děláš z komára velblouda, a pak se ho snažíš schovat pod čepicí...

;)
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Captain
Captain

Odpovědět s citací

Sori vím že je to mini chyba jenom sem si zatím nevšim u žádně povídky že by se u vojáka změnila hodnost ale to je jedno ale máš pravdu furlingové by to mohli bejt v jednom díle měli podonou techniku.

Puk Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Teraz súhlasím s Mr. Mister aj s deadalos, že by to mohli byť Furlingovia (pokiaľ ich chceš do svojej poviedky zahrnúť) :) , ale kľudne to môže byť aj rasa o ktorej nevieme nič, lebo ju vytvoríš ( :jako: objavíš :jako: :lol: ). :roll: Je jaj možnosť, že upravíš známu rasu do podoby potrebnej pre tvoju poviedku. :sorry: :wall:
:idea: Jedna možnosť vylučuje druhú a to je dobré pre dejovú pútavosť poviedky. :hmmm: :)
:write: :arrow: :thumbsup:
:wink: :bye:

P.S.: Zatiaľ sa mi tvoja poviedka páči aj preto, lebo jasné nieje nič. :yes: 8)

Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak ještě jednou děkuji za kladné ohlasy k dílu. Velice dobře se to čte a vždy mě to potěší ;-)

PředchozíDalší

Zpět na Mrtvé povídky