Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kecárna Hry Mass effect 3

Mass effect 3

počítačové, konzolové, deskové a další hry

Příspěvek 25.3.2012 11:08:27
Ultramarinus Uživatelský avatar
Major
Major

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Ano, Salarianský věk je popisován jako "Salariani přez 40 jsou raritou". Genofág byl použit před dlouhou dobou. Kroganské rebelie začaly okolo roku 700 citadelového kalendáře a "trvaly po dekády" s tím, že "teď je rok okolo 2170-2200.

Mordin opravdu měl na starost nějákou úpravu, aby genofág nepozbyl účinku (krogani se přirozeně vyvíjeli tak, že by na ně bez úpravy přestal účinkovat), a podle záznamů SBrokera to byla ta bájná mise, kde sejmul krogana (kroganku) vidličkou. Mimochodem, když přežije Eva a na Tuchance nic nevybouchne, je Eva už těhotná s Wrexem a trvá na tom, aby se jejich prvorozený jmenoval po kámošovi doktorovi "Mordin".

Na druhou stranu se Mordin celou dobu chová (a trápí), jako by za GFág mohl jenom on sám a to včetně způsobu jak umře (když umře). GF byla samozřejmě použit už před dlouhou dobou (tisíc, tisíc něco let).

Myslím, že i přežití Shepparda je možné dosáhnout, pokud bys hrál celou trilogii (+ oficiální hry na jiných platformách - telefony, ty moderní příruční gameboye -psp-?, atd, za které jsou ve 3jce taky war assety) celou od začátku s naprosto přesnými údaji co a jak se musí udělat (a povedlo by se to). Tedy bez MPlayeru. Samozřejmě ale, že by to vyžadovalo neustále naprosto dokonalý výkon a špičkově informovaný a soustředěný postup příběhem už odzačátku cílený na maximální množství možných assetů. Včetně takových kravin, jak si připravit Vernera a dalších úkolů, kterých si "normálně" v jedničce nikdo až zas tak zásadně nevšímal.

Taky myslím, že když si doinstaluješ "from ashes" (ME3 DLC), tak máš nějáké "bonusové assety" za Javika a za pomoc hnutí za osvobození Eden Prime. Není to zas tak moc, ale ke stovce dohromady, možná i víc by to dát mohlo. A třeba to další DLC ještě trochu zlepší.

Craklou verzi hry fungující s tak širokou internetovou podporou jako je ME, bych raději nepokoušel, aby jsi jednoho dne při pokusu o přístup nedostal hlášku ve smyslu "váš účet byl zabanován za narušení softwaru", nebo tak něco.

Wrex je lepší naživu, řekl bych. Netuším jestli z hlediska počtu war assetů (tam asi zas tak ne, bez něj jdou získat krogani i salariani najednou), ale z hlediska budoucí politiky kroganů je mnohem bezpečnější, když jim vládne Wrex a Eva, než Wreav (kterej je poměrně pitomej, narozdíl od Wrexe se z výsledku minulé kroganské rebelie nepoučil a tíhne k návratu ke "staré slávě", kdy krogani dobývali galaxii a množili se jak kobilky na úkor všech ostatních ras.)

Když je to pod Wreavem (který je oproti Wrexovi mnohem větší parchant a hned jak by měl možnost by zas začal kolonizovat už kolonizované citadelové planety), jde to ukecat bez střelby, když jsi dostatečně velký pragon/renegát. Hraje pak mrtvého a přidá se k práci na Crucible. Ale pro Krogany to znamená v podstatě vhlazení, protože nebudou schopní nahrdit ztráty, které jejich (užtak umírající společnost) utrpí během boje s reapery.

Přesně jak psal Storm ohledně ztráty Mass Relay. Když nascroluješ k poslednímu příspěvku s obrázekm mass relay a nadsvětelně letící Normandy, je tam vysvětleno, že v ME univerzu lodě létají "nadsvětelnou rychlostí", ale jen je to mnohem pomalejší, než letět přez celou galaxii za vteřinku skrze síť relátek.

Za insanity vangurada gratuluju... :D
Epitaf textové hry Universe Oddyssey

Špičkový video/military/sci-fi bonbónek všem zájemcům

Příspěvek 25.3.2012 14:31:31
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Nejel jsem to jako čistý skaut, v průběhu natáhla brka královna Rachni, Mordin a bohužel v návaznosti wrex. Na druhou stranu jsem ( i přesto, že jsem jim zmlátil generála) dostal quariany a gethy dohromady. V tomhle kole council žil, takže Destiny Ascention se účastnila boje (nevyváží ztráty pro její záchranu (-30%) ale je to solidní bitevní posila.
Za vanguarda je to pekelná sranda. Pokud stojíte na místě déle jak tři vteřiny, tak žerete hlínu, nepřátelé jsou chytřejší (i když to jsem moc nepoznal, vanguard nedává nepříteli zrovna moc šancí pro manávrování a flanking) a hlavně je těch potvor víc. Např při invazi TIM base mě uvítala čtveřička atlasů a na zemi při obraně raket proti reaperovi jsem si musel potahat dvě banshee, sedm brute-ů a harvestra. To byla prosím pěkně jediná vlna + ten pachant reaper střílel přímo po mě... na nižší optížnosti bombardoval něco daleko zamnou, teď mě tím paprskem naháněl zatímco já bojoval s poskokama. :D
EDIT: Tenhle postup vyústil v pozměněnou finální noční můru. Žádné kličkování lesem, jenom dlouhá rovná cesta, všude kolem mě oblkličovali duchové a bylo slyšet wrexe a mordina. Po probuzení si shepka pobrečela a dobré.

Příspěvek 25.3.2012 17:44:08
Ultramarinus Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Podle toho co jsem zahlédnul já, tak i když záchranou přijdeš o 30% celé alianční flotily (kupodivu je to asi třináct křižníků + neurčitý počet menších -fregaty,stíhačy- a možná pár větších -dreadnouhty- lodí), zase jsou o něco silnější turianské a asarijské flotily, což váhy mezi renegádem a paragonem vrací zase do rozumějších pozic (místo několikaset assetů rozdílu, co by to dalo místo toho)

Pokud královnu rachniů rozhodneš nechat ve trojce přikovanou a nechat jí zabít, sice ztratíš 200 assetů za rachnijské dělníky (pokud jsi jí zachránil i v ME1, protože jestli ne, tak tě stejně zas zradí a rachnijové na crucible ještě pobijí dost cizích i lidských inženýrů a sníží assety), ale zase přežije "arlath company" (nebo jak se jmenuje) grunova jednotka. Složená z nejlepších z nejlepších vybraných ze všech klanů. Když neumřou při obraně královny rachniů, je za ně něco mezi třiceti a šedesáti assety.

Jo ještě zajímavůstka, Javik řekl, že Rachniové byli myšleni jako určitá forma biologické zbraně už v jeho cyklu a že je protheani (alespoň si to mysleli) vybili. To by znamenalo, že vesmírem putují nejdéle ze všech citadelových (živých) ras tohoto cyklu.
Epitaf textové hry Universe Oddyssey

Špičkový video/military/sci-fi bonbónek všem zájemcům

Příspěvek 26.3.2012 09:37:35
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Dávám další kolo, tentokrát soldier, rachni queen mrtvá, Wrex a Ashley naživu, Council a Destiny na kaši. V jedničce táhnul s Ashley, ve dvojce s Mirandou. Jsem zvědavý, co se bude dít :D
EDIT: Konečně mi nebugnul quest s Kasumi a odměna se mi sakra líbí. Mít na svojí straně čtyřicet spectre je docela fajn pocit

Příspěvek 26.3.2012 21:20:09
Princ Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

co že mám udělat aby se mi na konci otevřeli všechny tři cesty? :roll:
StarGate Libertas(2.série)2x20http://ftltvshows.wordpress.com/category/stargate-libertas/1-serie-sgl/I have become your nightmare
Say good-bye to every thing

Příspěvek 26.3.2012 22:01:53
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Základ mít 3000+ aktivních vojáků (pokud nemáš originál, tak 6000+ celkový počet)

Příspěvek 26.3.2012 23:19:50
Twombly Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Princ píše:
co že mám udělat aby se mi na konci otevřeli všechny tři cesty? :roll:

Boha jeho, psali jsme to tu asi o deset postů vejš... :roll:

Mít "Effective Military Strength" větší jak 2800....
Obrázek

Příspěvek 27.3.2012 10:29:28
Princ Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

lol já měl něco přes 3tisíce :-) asi na tom budu muset nějak zamakat :D
StarGate Libertas(2.série)2x20http://ftltvshows.wordpress.com/category/stargate-libertas/1-serie-sgl/I have become your nightmare

Příspěvek 27.3.2012 19:44:59
Twombly Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Tos musel mít tu celkovou přes tři tisíce, ne tu efektivní... Já měl efektivní něco kolem 3600 a měl jsem všechny tři možnosti.
Obrázek

Příspěvek 30.3.2012 15:34:05
Evil Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Priznajme si to, chceli sme vidieť takýto koniec:

Spoiler alert
http://www.youtube.com/watch?v=tllcO5v3qRU
Obrázek

Příspěvek 30.3.2012 16:54:48
Ray Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Přiznejme si to, bylo by to trapné.
Fakticky, ŘADA děl má depresivní konec a je to tak DOBŘE.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Just fuckin' deal with it already.
Už mě ty fiktivní avatary tady serou iritují...

Příspěvek 30.3.2012 21:09:33
Princ Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

jenomže Bravehart je podle skutečné osobě :wink:
Jinak na co by pak byl konec kdyby jste u něj neprožili emoce.... to já jedině brečel 6krát? ostatní byly asi nasraní ale já brečel ne z nasrání ale že to tak muselo být :-)

Příspěvek 30.3.2012 23:50:31
Ray Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

To je fuck, že Braveheart je jakože z učebnice historie (Gibson ji tak jako tak viděl jen z rychlíku) - v Hanebných panchartech je taky Hitler a víme, jak to skončilo...

Autoři kteréhokoliv díla mají ne právo, ale povinnost jím uživatele překvapovat. BioWare sice poněkud zeslonilo podání konce ME3, ale jestli někomu z principu vadí depresivní konec, pak pláče na špatném hrobě.
Už mě ty fiktivní avatary tady serou iritují...

Příspěvek 31.3.2012 08:58:47
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Braveheart není podle skutečné osoby. Je to jenom legenda,tak jako Robin Hood, Herkules, Ježíš... Někde tam bude snítko pravdy, ale s tím co se o nich vypráví to nemá nic společného.
A už mě vyloženě nebaví konstantní fňukot nad koncem (Ray-i předvídal jsi to, poklona :ok: ) Ne každý příběh jde ve stylu průser, úspěch, větší úspěch, malý průser, mega úspěch, epické finále končící se všema v baru na Citadele... Zrovna v tomhle případě autoři zvolili Cimrmanův přístup k dramatu. Totiž stupňovaná chvíle očekávání a chvíle zklamání. Pokud se autoři scénáře nechají nátlakem fanoušků/ EA/kolegů donutit ke změně konce, tak u mě chlapci skončili. Existují věci jako integrita.

Příspěvek 31.3.2012 12:33:52
Major Laky Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tam nejde o to, že či je koniec dobrý alebo zlý... najhoršie na tom konci je (okrem nelogických pasáží), že sa nedozviem, čo sa stalo s mojou posádkou, s ktorými som sa zbližoval celé tri hry. To, že sa mi na konci ukážu v dvadsať sekundovom videjku mi nestačí.

Mohol by som to rozvinúť, no stačí povedať, že sa na 95% stotožňujem s týmto chlapíkom, ktorý presne vystihol prečo posledných desať minút stojí za prd.
http://www.youtube.com/watch?v=6M0Cf864P7E

PředchozíDalší

Zpět na Hry