Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kecárna Hry Stargate modifikace Stargate - Empire at War: Pegasus Chronicles

Stargate - Empire at War: Pegasus Chronicles

Spinel Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Na FB se jmenuju martin pátek a mam tam profilovku s takovym krásnym kloboukem :D přidej si mě a komunikace bude o dost rychlejší :)

Waloriss Airman
Airman

Odpovědět s citací

123456
Naposledy upravil Waloriss dne 08.3.2012 19:38:02, celkově upraveno 1

Waloriss Airman
Airman

Odpovědět s citací

tak co?Přidal jsem si tě...přími to ;)

Waloriss Airman
Airman

Odpovědět s citací

Hele lidičky tak se mi povedlo tam hodit ten mod,ALE problém je v tom,že když to mám spuštěný a načítá se mi to,tak skončí načítání a EMPIRE AT WAR přestal pracovat :wall: :cry: HELPPPPPPPPPPP :stupid:

Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

už sem si tě přidal :D Sry že tak pozdě měl sem tréning

pajser007 Airman
Airman

Odpovědět s citací

Nazdár hoši,nehodil by sem dakto časť niektorého súboru projectiles,kde je popísaný ten raketový útok pre Apollo?Mne to tam chýba a ten útok mi na Apolle preto nejde.Malo by to vyzerať dáko takto:

<Type>ROCKET_ATTACK</Type>
<Expiration_Seconds>20</Expiration_Seconds>
<Recharge_Seconds>60</Recharge_Seconds>
<Targeting_Max_Attack_Distance>1800.0</Targeting_Max_Attack_Distance>

To je len časť.Potreboval by som ten zbytok na ktorý to odkazuje.Díki moc za ochotu.

Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

V abilitách lodí sem se nikdy moc nehrabal protože to může odstavit celou hru když to neumíš. Být tebou nechal bych to jak to je.

pajser007 Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ja to nechcem upravovať.Len by som tam chcel mať ten útok.Vo verzii 1.2 to bolo a v 1.3 to chýba.Zrejme ho tam zabudli dať.Ak by niekto mal 1.2 a pozrel mi ho,tak bych sa moc potešil.

Odpovědět s citací

já jsem se chtěl zeptat jestly nevíte v jakem programu ten mod dělali a dižtak pokud by ste poskytli odkaz.děkuji na tom to webu ste mi už párkrát pomohly

Odpovědět s citací

nevim proč mi nefunguje správně verze 1.3 mam tam mít přece možnost hrát za wraithy ale nejde to a i když jsi tam stáhnu upragdy hry tak nefungujou
prosím pomoc a dižtak pokud by ste měly odkaz na správnou verzi stima wraithama (budouctnost) předem děkuji za odpověd

Odpovědět s citací

nevim proč mi nefunguje správně verze 1.3 mam tam mít přece možnost hrát za wraithy ale nejde to a i když jsi tam stáhnu upragdy hry tak nefungujou
prosím pomoc a dižtak pokud by ste měly odkaz na správnou verzi stima wraithama (budouctnost) předem děkuji za odpověd

Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Verze kde sou W hratelný ještě nevyšla. A jestli chceš vědět v jakym programu ten mod dělali tak musíš definovat CO dělali, na každou věc je něco jinýho. :D

Odpovědět s citací

no celkově v jakých programech mě napadlo něco udělat jako by budoucnost stargate ale podle mně

Odpovědět s citací

jo nevíte jak získat atlantídu (mysleno jednotku space)protože já už nevím

Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

:D Ta jednotka ještě neexistuje a bude až v další verzi. :D A těch o sg mody se nemusíš bát protože jeden ted dělá Merlin a jeho tým a druhej dělám JÁ a můj tým. :)

PředchozíDalší

Zpět na Stargate modifikace