Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kecárna Hry Stargate modifikace Stargate - Empire at War: Pegasus Chronicles

Stargate - Empire at War: Pegasus Chronicles

Spinel Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

kam přesně si to dal? Myslim umístění složky

Apophis Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

BlackViper píše:
ZDravím, stáhl jsem si verzi final 1.3, což by měla být full verze s patchem 1.3, nejsem si jistý, jestli to je na EaW nebo FoC, tak jsem to nakopíroval do obou her, u EaW při spuštění stargate.bat hra najede, ale zdá se, že to je stále SW a u FoC se neděje nic.

Ta verze FC ještě tuším ani není

BlackViper Airman
Airman

Odpovědět s citací

TO znamená co?
Spinel píše:
kam přesně si to dal? Myslim umístění složky

U základní hry normálně do adresáře s hrou, kde to přepíše složku GameData, u FoC jsem si to stažené rozbalil a obsah zkopíroval také do kořenového adresáře (FoC nemá složku GameData u mne).

Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

TO sem myslel jako složku s modem a spouštěcí soubor. jestli si TO dal do složky gamedata tak si to dal dobře, Poradil bych ti se kouknout jako máš verzi starwars, pokud máš gold pack tak bych ti doporučil to odinstalovat a nainstalovat znovu

BlackViper Airman
Airman

Odpovědět s citací

Mám goldpack no. Už jsem ho reinstaloval, jen čekám na rady odtud, abych to nemusel dělat znova.
Takže jelikož je ve složce s modem složka gamedata, tak jí přepíšu totožnou složku v EaW a spustím starwars.bat nebo tak?

Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Třeba máš špatnou nebo neúplnou verzi modu zkus stáhnou tohle http://www.uloz.to/xsRKgru/stargate-emp ... r-v1-4-rar je to samostanej mod a jestli ti pujde tak tosem napiš a jestli ne tak to sem taky napiš :D

smokda Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ahoj kluci chtěl bych se zeptat jestli budou v pegasus chronicles lode vsechny lode z universe dik :)
Cestování časem i prostorem může změnit budoucnost i minulost ale vadími že zrušily SGU ale doufám že to zakončí aspoň 3 hodinovým filmem :D

Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

V základním pegasus chronicles nebudou lodě z universe ale časem by se tam měli přidat :)

Waloriss Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ahoj lidi,stáhl jsem si tento mod,bylo to obtížně spustit aby to šlo a když se to po nějaké době povedlo tak mam problém hraju a když vytvořím Hatak a chci ho dát někam na mapu tak najednou to spadne a napíše error a potom neodpovída,a někdy když hraju a nepostavim hatak tak najednou taky neodpovída nevím co stím je poradíte prosím? skype: skywalorian dík moc ...

Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Jestli chceš pomoct tak musíš napsat podrobnosti (jakou máš SGeaw, jakou máš SWeaw, kam si to nainstaloval, atd.) a já ti rád pomůžu. :)

Waloriss Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ohh nečekal jsem tak rychlou odpověd díky,no stáhl jsem si SW empire at war z ulozta nejaka gold,nainstaloval jsem vše normál ale z tím modem SG byl trochu problém,nastahoval jsem jich fakt hodně protože mi to ze začátku nešlo tak jsem jich nainstaloval asi 10 hodně jsem jich zkoušel a najednou z ničeho nic to potom šlo,nevim co bych ti dal řekl a taky je problém,že ted nejsem doma a proto ti toho nemuzu moc rict,ale kdybysis mě přidal na skype a ja až bych byl doma tak bych to odinstaoval vše a zkusil znovu a ty bys mi u toho radil ok?no doma budu az ve ctvrtek tak zatim ahoj a sry za to dlouhy psani..nechtelo by se mi to číst :D

Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Skype sice mam ale rozbili se mi k němu sluchátka takže ti moc takhle nepomužu ale mužu ti radit přes tohle forum nebo FB.

Waloriss Airman
Airman

Odpovědět s citací

No já myslel jako chat přes skype,ale FB vadit také nebude ale přes tohle forum to asi nebude moc dobrý..:( PS: zítra už budu doma ;) ;) doufám,že tu hru zprovoznim je bombastická,mě to bavilo hrát jen s těma stáhačkama ale i tak to padalo :( no zatím čauves zítra písnu...

Waloriss Airman
Airman

Odpovědět s citací

[b]čaues tak řekl bys mi prosím skype nebo FB?? ;)[/b]

Waloriss Airman
Airman

Odpovědět s citací

123456
Naposledy upravil Waloriss dne 08.3.2012 19:38:36, celkově upraveno 1

PředchozíDalší