deadalos:
Ale jo, druhou světovou a nějaké takové věci jako "vojenství" ať už s nebo i bez uvozovek máš pravděpodobně nastudováno a jsi asi i velkej fanda a něco znáš o tom asi není pochyb a nikdo ti to nebere a tvoje názory a postřehy v tomhle můžou být mnohdy na místě, ale ty se asi v pravopisu moc nevyznáš, dokonce ani to čtení ti asi moc nejde, upřímně dokonce pochybuji i o tom poslouchání rad podobně.
několikrát jsem tě tu káral za pravopis (nebyl jsem sám), máš u mě mnoho vroubků, které přehlížím a upřímně nevím proč. A přesto vypustíš příspěvek, za kterej by se styděl žák třetí třídy na základní škole. Já netvrdím, že musíš psát bez chyby, ale sakra trochu se hlídám, nebo si to po sobě přečtu a vychytám alespoň překlepy, např:
deadalos píše:
[...]tudiž.a itva o midwy [...]
Pokud ani to nezvládáš (což chápu), tak tu padali rady jako Word a kontrola pravopisu (dříve jsem využíval) openoffice a kontorla pravopisu, nebo Firefox a kontrola pravopisu (využívám), popřípadě jiný nástroj co ti pomůže ohlídat alespoň ty překlepy.
Nadále máš štěstí, že se tu teď nepohybuji tak často a nemám tolik času, abych mohl dodržet, to jak jsem ti slíbil (mazání příspěvků).
SPeeDy:
omlouvám se