Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Rasy Oblíbená Rasa

Oblíbená Rasa

Klady a zápory všech ras, se kterými nás kdy scénáristé seznámili.

nej. rasa

Antikové
82
23%
Asgardi
133
38%
Aschenové
3
1%
Furlingové
17
5%
Geniové
10
3%
Goauldi
18
5%
Noxové
20
6%
Ori
18
5%
Replikátoři
21
6%
Wraithové
32
9%

Celkem hlasů : 354

Příspěvek 24.8.2011 18:08:13
SPeeDy Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Tak mě se líbili Replikátoři, Asurané a Wraiti, ale Replikátoři mě nějak přirostli k srdci, tak jsem jim dal hlas :-D

Hlavně díky jejich asimilaci a možnosti z jednoho broučka vytvořit armádu, která dobyje celé galaxie :-D

Re:

Příspěvek 05.12.2011 18:35:57

Odpovědět s citací

Apple píše:
Moje volba jsou Wraithové. Jsou mi sympatický:-D.

Kdybys spal a vletěl by na tebe wraith a začal ti vysávat život, byl by ti simpaticky ?
Rogers: Jste všichni padlí do 14.00.
O'Neill: Zimního nebo letního času?

Obrázek

Příspěvek 06.12.2011 22:53:50
deadalos Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

já volil asgardy docela sem si oblíbil Thora ale hlavně Hermoida jak furt stíral MCkeye jo a jacku nebyl by mi simpatický ale mít asponˇP90 a plně nabitou u postele tak by mi byla víc sympatická střílející P90 do wreita ale jo wreiti docela ušli a replíci byli dobrý jak pegaský tak ty co bojovali proti asgardům a goaldi to byli paka a zloději jdniný co vymisleli byla lodˇtřídy hatak a tyčová zbranˇjestli toto taky někde neokopírovali jako čínˇani co kopíruj američanům spadlou stíhačku a čínani a goaldi hlavně kopírujou jo a eště co se týče těch brouk replíků víš jakej díl mam nejrači ten jak použili tu zbraň spíš ten tvořič života jak se dal upravit na cokoli co visílalo nějakou vlnu jo a ta stíhačka byla už dost zastaralá tkže jeji stelth technologije je téměř kníčemu

Příspěvek 10.12.2011 16:37:21
samo1995 Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

CollonelPaulDavis píše:
Apple píše:
Moje volba jsou Wraithové. Jsou mi sympatický:-D.

Kdybys spal a vletěl by na tebe wraith a začal ti vysávat život, byl by ti simpaticky ?

Mne áno :D :D :D
Jaffský vtip
Hadí, Horův a Sethův strážce se sejdou na neutrální planetě. Chvilka napětí. Hadímu strážci žhnou oči, Horovu strážci se leskne zobák. A Sethovu teče z nosu.
[b]

Příspěvek 10.12.2011 21:54:43
Dragon Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

deadalos píše:
já volil asgardy docela sem si oblíbil Thora ale hlavně Hermoida jak furt stíral MCkeye jo a jacku nebyl by mi simpatický ale mít asponˇP90 a plně nabitou u postele tak by mi byla víc sympatická střílející P90 do wreita ale jo wreiti docela ušli a replíci byli dobrý jak pegaský tak ty co bojovali proti asgardům a goaldi to byli paka a zloději jdniný co vymisleli byla lodˇtřídy hatak a tyčová zbranˇjestli toto taky někde neokopírovali jako čínˇani co kopíruj američanům spadlou stíhačku a čínani a goaldi hlavně kopírujou jo a eště co se týče těch brouk replíků víš jakej díl mam nejrači ten jak použili tu zbraň spíš ten tvořič života jak se dal upravit na cokoli co visílalo nějakou vlnu jo a ta stíhačka byla už dost zastaralá tkže jeji stelth technologije je téměř kníčemu

WTF?
piš jako člověk! nějaké čárky, tečky, entry... cokoliv co alespoň vzdáleně připomene úpravu textu... snad nechci toho tolik, a když už v tom budeš, tak si to po sobě čti.. sem tam chyba, či překlep je jedna věc, ale toto?

viewtopic.php?f=52&t=8150&hilit=pravopis
viewtopic.php?f=12&t=378&hilit=pravopis
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Příspěvek 29.12.2011 18:51:12
-Jack O Neill- Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Já volil Asgardy... díly s nimi byli jedny z nejvtipnějších. Hlavně, když mluvil Thor s O'Neillem - to jsem se nasmál :yahoo:
Pokračování STARGATE zde:

STARGATE FUTURE - SGF

Pokud tě štve, že zrušili SGU, hoď si tohle pod podpisu.
Pukud tě štvou lidi co jsou rádi že zrušili SGU, hoď si tohle do podpisu.

Předchozí

Zpět na Rasy