Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz |

ba naopak jsem rád, že anketa vypadá tak jak vypadá ( i když by to mohlo být lepší, ale to vždy, že?
dříve ty věty byly "barevné" prostě pestrý (slovně) a bylo to poskládaný tak, že tě to okamžitě vtáhlo a nepustilo...doslova sem hltatl každou hlásku, ale teď ty poslední dva díly bylo cítit, jako by tě to nebavilo (nebo nevím co)

Dragon je Pan autor a my obyčejní smrtelníci nemůžeme vědět co má Dragon v úmyslu...třeba nás chce teďka trocha zmrazit tím stylem psaní a pak naprosto ohromit, až si z toho sednem na prdel 

přeci jen, jsi jeden z nejlepších autorů zde na fóru vůebc
, takže nás nesmíš zklamat, ikdyž pokud jsi měl nějaké problémy, tak se to velice snadno podepíše do tvorby...
takže na tebe budeme hodní 
| Toto je spoiler!!!: |
| V okamžiku, kdy alterianova ústa opustila i poslední hláska se zastavil veškerý ruch podzemí. Nováčci přestali vypravovat a starousedlíci se přestali ptát – všichni hledali původce onoho slova. Slova, co je přerušilo. |
vlastně jsi to už řekl za mě...já už se sand můžu jen přidat a popřát kromě jiného i pevné nervy s autory, kteří nevydávají pravidelně, jelikož i oni mají své životy a ne jen povídku, k níž je mnohdy opravdu, ale opravdu těžké se dokopat....a mému jmenovci Daedalovi, přeji prášky na hyperaktivitu a lepší příspěvky, kterým všichni porozumíme
no offence