Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Mrtvé povídky SG: Příběh Vesmíru - Epocha druhá - díl desátý (13.12.2012)

SG: Příběh Vesmíru - Epocha druhá - díl desátý (13.12.2012)

Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

tak jednoduše se nás nezbavíš...:D nikdo nebude měnit hls...jenom ti co dali ne - ti musí změnit na ano....:)

Dragon Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

:D já se vás ani zbavit nechci :) ba naopak jsem rád, že anketa vypadá tak jak vypadá ( i když by to mohlo být lepší, ale to vždy, že? :D), ta možnost změnit hlas je tam už od začátku... tak nějak jsem počítal s tím že někdo po přečtení nějaké té části změní názor ať tak či tak... prostě jsem jí tam pro jistotu dal :D ;)
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

BB20 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Pohlaví: Žena
Odpovědět s citací

Chybí tomu šťáva, takové to něco, co tě na té povídce okamžitě zaujme. Já se u těch dílů teď někdy nudím.

Major General
Major General

Odpovědět s citací

BB20 má s tou šťávičkou pravdu...:) dříve ty věty byly "barevné" prostě pestrý (slovně) a bylo to poskládaný tak, že tě to okamžitě vtáhlo a nepustilo...doslova sem hltatl každou hlásku, ale teď ty poslední dva díly bylo cítit, jako by tě to nebavilo (nebo nevím co)

Snail Staff Sergeant
Staff Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Tak jedna věc asi bude, že jsme zmlsaní velkými bitvami, epickými událostmi atd. a teď najednou letí banda budižkničemů v pár vracích na "obyčejnou" záchrannou misi :rflmao:
Potom k textu: jak už tu padlo, dřív jsi používal lepší slovní zásobu, více jsi si s větami hrál (prostě lepší skladba slov), ale teď proklouzla spousta chyb a celé díly jsou složeny v podstatě jen z mechanického popisu.
Už jen kdybys mezi Antiky vybral nějakého významnějšího, dal mu jméno a protáhl ho pomocí dialogů! skrz nějaké bitvy nebo důležitá jednání, hned by to bylo něco jiného. Takhle je to anonymní strohý výčet, promiň. :sorry:

Stejně, nepřijde vám to divné? Člověk co nemá o psaní ani páru kecá zkušenému autorovi do díla :D

Major General
Major General

Odpovědět s citací

máš recht Snaile :) Dragon je Pan autor a my obyčejní smrtelníci nemůžeme vědět co má Dragon v úmyslu...třeba nás chce teďka trocha zmrazit tím stylem psaní a pak naprosto ohromit, až si z toho sednem na prdel :)

Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

Děkuji vám za postřehy a máte mé slovo, že se pokusím napravit .) Další díl sem přidám co nejdříve, ale nikoliv na úkor kvality... vyhraji si s tím jako vždy a snad se mi to poprvé po té dlouhé pauze i povede :)
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Major General
Major General

Odpovědět s citací

věřím, že to bude kvalitní :) přeci jen, jsi jeden z nejlepších autorů zde na fóru vůebc :), takže nás nesmíš zklamat, ikdyž pokud jsi měl nějaké problémy, tak se to velice snadno podepíše do tvorby...:) takže na tebe budeme hodní ;)

Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

děkuji za důvěru :)

Co se týče problémů... no řekněme, že se během té pauzy odehrálo opravdu hodně... :(
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
          Sol LeWitt

jakubtesar Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Přečetl jsem si nový díl a musím konstatovat že byl výborný, samozdřejmě pokračuj v psaní. Těším se na pokračování.

Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

původní zpráva 17.12.2011 20:45:09

Dragon píše:
všem děkuji za podporu a za účast v hlasování, ať už jste hlasovali jakkoliv .)

co se dalšího dílu, týče, tak nic neslibuji, ale pokusím se ho sem dát co nejdříve, mám už nějaké tři stránky neuzpůsobeného textu, takže bych to mohl stihnout i do vánoc... i když to bude dost na těsno .)

a malí výňatek z existujícího textu:
Toto je spoiler!!!:
V okamžiku, kdy alterianova ústa opustila i poslední hláska se zastavil veškerý ruch podzemí. Nováčci přestali vypravovat a starousedlíci se přestali ptát – všichni hledali původce onoho slova. Slova, co je přerušilo.

edit 26.12.2011 17:17

Sice opožděně, ale přesto vám všem přeji veselé Vánoce .)
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
          Sol LeWitt

sgcatlantis Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Vánoční dárek v podobě novýho dílu by byl milejší :!: :wink:

Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

věřím, a také jsem to tak plánoval, nicméně v práci se to trošku zvrhlo, tak jsem krapet nestíhal .( ... a když už jsem konečně dopsal díl a posla ho na korekci, tak již bylo pozdě a jakop to nestihl a nestíhá... má taky svůj život, že .) nicméně hned jak přijde z korekce, tak ho sem hodím, do té doby zatím budu pokračovat na pokračování - ty měsíční rozestupy se mi moc nelíbí, a vám zajisté také ne.
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
          Sol LeWitt

Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

Starý rok 2011 byl ve znamení ztrát a návratů, byl to rok ve kterém se stalo mnoho, byl rokem utrpení, ale i radosti. Do Nového roku 2012 proto všem četařům a autorům, ale i náhodným kolemjdoucím, přeji: Hodně štěstí a zdraví, hromadu přátel a upřímnou lásku, k tomu mnoho úspěchů v práci/ve škole, ale i v soukromém životě. Autorům do přání přidávám zlatou klávesnici a kouzelné prsty, mnoho nápadů a vůle.
Nechť je rok 2012 rokem splněných přaní. Ať se Vám daří .)

Přeje:
Pavel Zelenka
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
          Sol LeWitt

Příspěvek 31.12.2011 18:56:58
Major General
Major General

Odpovědět s citací

nechci zde spamovat, ale na tenhl příspěvek našeho milého Draka se nedá nereagovat...:) vlastně jsi to už řekl za mě...já už se sand můžu jen přidat a popřát kromě jiného i pevné nervy s autory, kteří nevydávají pravidelně, jelikož i oni mají své životy a ne jen povídku, k níž je mnohdy opravdu, ale opravdu těžké se dokopat....a mému jmenovci Daedalovi, přeji prášky na hyperaktivitu a lepší příspěvky, kterým všichni porozumíme :) no offence

PředchozíDalší

Zpět na Mrtvé povídky