Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kecárna Hry Stargate modifikace Stargate - Empire at War: Pegasus Chronicles

Stargate - Empire at War: Pegasus Chronicles

Spinel Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

1) Verze 1.3 je bomba a ten mod na ní taky. Ale to bych nebyl já abych do toho zase nerejpal. Přepsal sem si XML a zprovoznil hardpointy na lodích, upravil nehratelné rasy aby se uměli rozvíjet a stavět lodě. Navíc sem to upravil tak že když hráč obsadí nepřátelskou planetu může okopírovat jejich technologii a stavět jejich lodě. Kdokoli by to chtěl napište mi. :D :D :D

2) Jelikož už sem si to upravil jak sem chtěl, napadlo mě že bych to upravil podle nějaký povídky tady. Pokud by autor nějaký povídky chtěl abych to upravil a udělal tak jeho povídku zajímavější at mi napíše a já mu to rád udělám. :D :D

koko9 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

pošli mi to upravený a nebo návod na úpravu... já dohrál myslím 1.1 + nějaký hotfix a nic víc takže i link na update please :D už se moc těším, ve starší verzi bylo celkem dost chyb
ObrázekObrázek

Airman First Class
Airman First Class

artos25977 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

popiš co přesně si ve verzi 1.4 / 1.5 změnil ( nějakej changelog ).

Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

napsal sem k tomu readme je u verze 1,4

Ale v hrubých rysech tohle: tauri a goaldi mají rychlejší některé lodě. Tauri ted když obsaděj nějakou planetu (např. asuras) můžou stavět lodě té rasy co se na té planetě v seriálu nejvíc vyskytovala. Wraiti by měli umět stavět lodě a občas to nedělaj (nevim proč). Přechod na další level (v coquestu) je levnější a rychlejší. Je toho víc ale to si už z hlavy nepamatuju. :D

1011 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Jojo, Spinelův mod je prostě super.. :D Znovu ti ho pochválim.. :D
Hlavně je nejlepší to, že si zvětšil počet možných jednotek :).. Hned jsou to větší řezby a člověk má víc lodí na ochranu těch pár planetek.. :)
Pokud tě štve,že zrušili SGU,hoď si tohle do podpisu.
Pukud tě štvou lidi co jsou rádi že zrušili SGU,hoď si tohle do podpisu.

99% lidí si po po přečtení nezadá odkaz
natypolis.myminicity.com

Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

díky sem rád že se to líbí :oops:

1011 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Mno nebýt tebe, tak to ani nespustím.. :D.. Ale, čas i nějak zabraňuje mi to hrát :).. Asi měsíc jsem to ani nezapnul.. :D
Pokud tě štve,že zrušili SGU,hoď si tohle do podpisu.
Pukud tě štvou lidi co jsou rádi že zrušili SGU,hoď si tohle do podpisu.

99% lidí si po po přečtení nezadá odkaz
natypolis.myminicity.com

Apophis Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Zdravím mohl by mě někdo prosím poradit,
Mám originálku SW EAW + FC a chtěl bych hrát stargate mód přes multiplayer, když nainstaluju verzi 1.1 pak patche 1.2 a 1.3 final, tak to sice jde, ale v popisech na webu je že tam jsou hratelné tři rasy, goauld, tauri a wraith. Mě tam jdou jen dvě, goauld a tauri, chtěl bych si to zahrát s kámošem, kterej je hodně na wraity a já zase na goauldy + jeho holka by si dala za tauri, ale už s tím válčím týden a furt tam ta třetí strana není.
Díky moc za radu jak to nainstalovat, readme jsem si sice přeložil, ale je tam jen že mám spustit instalačku a v tom třetím že to mám nakopírovat do složky s hrou.

radastr Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ve verzi 1.3 jsou hratelní jen goauldi a tauri. Wraiti budou až v pegasus chronicles

Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Pokud bys chtěl mam tu verzi modu ve který můžeš hrát za tauri a wraity ne goaldy :)

Airman
Airman

Odpovědět s citací

Šlo mě jen o to abchom mohli hrát ve třech, takhle to jde jen ve dvou, pak je to už nefér 2 vs 1. Přihodit počítače totiž nelze.

Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Ok jen sem se zeptal

Airman
Airman

Odpovědět s citací

Máte někdo zkušenost s tím jak hrát SG EaW po netu? Vím, že to přes LAN šlo, ale po síti vůbec nevím.
Díky za případné návody.

BlackViper Airman
Airman

Odpovědět s citací

ZDravím, stáhl jsem si verzi final 1.3, což by měla být full verze s patchem 1.3, nejsem si jistý, jestli to je na EaW nebo FoC, tak jsem to nakopíroval do obou her, u EaW při spuštění stargate.bat hra najede, ale zdá se, že to je stále SW a u FoC se neděje nic.

PředchozíDalší

Zpět na Stargate modifikace